• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. augusztus 12., kedd

  Megmagyarázhatatlan eseményeket tapasztalnak az Urál hegységben

  Túrázó csoportok rejtélyes eltűnéséről, majd előkerüléséről számolnak be a Taganaj Nemzeti Park munkatársai.
  Az elmúlt hetekben egymás után több turistacsoport tűnt el az Urál hegyei között – jelentette az orosz TV3 tévécsatorna hírszolgálata.
  Az előkerült túrázók beszámolói szerint általuk jól ismert területeken kerültek olyan helyekre, ahonnan sehogyan sem találták meg a kiutat. Eltűntek a kijelölt túraútvonalak jelzései, a tájékozódást elősegítő jól ismert tereppontok, és váratlanul egy teljesen ismeretlen rengetegben találták magukat. Ott azután hosszasan bolyongtak a kivezető utat keresve, mígnem összefutottak végre a kutatásukra kiküldött hegyi mentőkkel.

  Furán telik az idő

  A történtekben az a legkülönösebb, hogy míg a turisták kitartanak amellett, hogy csupán pár órát töltöttek az ismeretlen vadonban, a mentőcsapatoknak több napjukba telt, míg rátaláltak az eltűntekre, sokszor több tucat kilométerre attól a helytől, ahol nyomuk veszett. Állításukat a karóráik által kijelzett dátummal bizonyítják, míg a naptár teljesen mást mutat – írja az orosz Direct Press hírportál.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  origo.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Megmagyarázhatatlan eseményeket tapasztalnak az Urál hegységben Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top