A színfalak mögött, folytatódik a Chimera csoport eltávolítása. Most már elértük azt a szintet, amikor csak a Chimera csoport magja marad, és ennek a csoport magnak az eltávolítása a fő kihívás. 
A globális skaláris plazma agykontroll hálózata kötődik a strangelet bombákhoz, és ez az, amiért ennek eltávolítása olyan sok időt vesz igénybe. 
Az éteri archón rács eltávolításának végső szakasza és az archónok hatalma gyorsan fogy, ahogy a Chimera-csoport, mint a fő irányítója a földi karanténnak és a plazma skalár hálózatnak, vagy ahogy a fő eszköze a pszichológiai programozásnak is. 
A Cabal most különféle eseményeket tervez (repülőgép lezuhanás, Ebola pánik), és terjesztik őket a tömegkommunikációs eszközökkel, hogy emberek tömegeit tartsák félelemben. De az ebolát sem fogják tudni használni statáriumhoz ürügyként. Tudják, hogy a Fény áttörése közel van, és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy elhalasszák azt. 
A Chimera (a technológiailag fejlett Negatív Katonaság, a Föld karantén állapotának fenntartása) és az archónok (a Fekete Nemesi család mögötti jezsuiták, próbálják középpontban tartani az emberiséget, mint vallás-programozott rabszolgák a reinkarnáció ciklusában) még mindig az élelmiszerlánc tetején állnak. A Rothschild frakció (A tömegmédia, a könyvelők/revizorok, a globális pénzügyi rendszer cionista vezetői), és az Illumináci frakció (Gémkapocs-import bűnszövetkezet) beosztottjai. 
Mindez a szerkezet szétesik, amikor a Chimera csoport egzotikus fegyvereit eltávolítják, és ezért azok planetáris kontroll mechanizmusát feloldják. Ez a legfontosabb feltétele az Eseménynek, hogy megtörténjen. 
Ennak ellenére, minden jel szerint a győzelem a Fény mellett van. 
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: