Eljött az idő a bolygó felszínén, hogy elérjük az új fokú EGYséget és az együttműködést - függetlenül a személyes különbségektől - , hogy segítsük a bolygót az átalakulásban. Ezért a Fény erői kiadtak egy hívást, hogy minden meditációs csoport a bolygón fogjon össze, és hozzon létre pozitív energiát.  
Az ötlet az, hogy hetente világméretű meditáció lenne egyszer, ugyanabban az időpontban, minden csoport és egyén a saját meditációs módján. Ha mindannyian meditálunk ugyanabban a pillanatban, egy nagyon erős koherens rezonancia jön létre, amely képes valóban átalakítani a kollektív valóságot. A tudományos vizsgálatok megerősítették a tömeges meditációk  pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha részt veszel ebben a meditáció valóban segítesz átalakítani az emberek életét világszerte:  
Számos meditációs kezdeményezés mostanában:  
Képzeld el minden meditációnál az együttes eredményt rendszeresen, hetente egyszer! 
Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy szervezd meg a megfelelő időpontban, és hívd az embereket, meditációs csoportokat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez! 
Azt javasolom, szombat vagy vasárnap körül 08:00 GMT legyen az időzítés, mivel ez az időkeret az, ami leginkább alkalmas a legtöbb időzónában a bolygón. A Heti bolygó meditációnak ugyanabban az időpontban kell történnie minden héten, minden résztvevő számára, hogy megszerezzék a ciklikus lendületet, és hogy elérje a kritikus tömeget a planetáris átalakulás. Ha van bármilyen javaslatod a megfelelő időzítésre, küldd el cobraresistance@gmail.com címemre. 
Ha egy meditációs csoport szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, küldje el javaslatát az időzítéshez és a résztvevők becsült számát hetente a cobraresistance@gmail.com címemre. 
Frissítés: A Planetáris Meditáció 15:00 GMT minden vasárnap /ez a megállapodás/. További részletek hamarosan.
A Fény Győzelme.  
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: