728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. augusztus 9., szombat

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Július 29./

  Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Megkésve ugyan, de Boldog Galaktikus Újévet kívánva érkezünk hozzátok! Rengeteg dolog zajlik bolygó szerte. Ezek a tettek állítják fel azokat az eseményeket, amik örökre megváltoztatják világotokat. Arra számítunk, hogy ezek rövidesen nyilvánvalóvá válnak. A sötét összeesküvés maga üzemelteti világotokat az utóbbi két évtized során. Ez a befolyásos férfiakból és nőkből álló összefonódó csoport határozta meg a nemzetek sorsát, és bizonyos gazdasági kondíciókat, melyek szinte tönkretettek nagyszámú vállalatokat, vagy másokat. A napi politikai pozícióik hoztak számukra gazdagságot és látszólag nagy tiszteletbeli státuszt. Mindazonáltal ezek a döntések hoztak nagy tiszteletlenséget is irántuk! Az utóbbi két évtized folyamán, azon dolgoztunk egy találékony ügyvédekből, befektetőkből, és tudósokból álló csoporttal, hogy megteremtsük az eszközöket ennek a nagy hatalmi falazatnak a ledöntése számára. Ez kezdetben különféle egyének uniójával kezdődött, akik vagyonukat és találékonyságukat arra szándékozták felhasználni, hogy egy globális szokásjogi és emberi jogi szerveződést hozzanak létre. Együttműködtek, információkat osztottak meg, és példákat szivárogtattak ki felfedezésekről Internetes blogokon keresztül.
  Most ezen összeköttetésben álló csoportokon belül olyan egyének vannak, akik teljes mértékben véghezviszik azt, ami sikerükhöz kell. Becsületbeli ügyük előmozdítása érdekében, összehoztuk őket az Agarthaiakkal, akik figyelemmel követik ezt a birodalmat és olyan kapcsolattartókat biztosítanak, akik képesek elérni az üzlet, a kormány, és a Spirituális munkát végzők legfelsőbb szintjeit. Soha ne veszítsétek szemelől, hogy ez a törekvés egy spirituális és transzendentális megtapasztalás. Ez arról szól, hogy előkészíti az utat olyan új hálózatok számára, melyek hatással vannak a törvénykezésre, a kormányzásra, és különösképpen a Szellem útjaira. A cél egy olyan eszköz beindítása, ami összehoz egy szokásjogot, mely az amerikai alkotmány egyik eredeti szándéka, valamint ennek a bolygóra való kiterjesztése. Amerika kapott egy tervezetet St. Germain-től arra, hogy egy szabad köztársaságot hozzon létre, melynek teljes joga minden egyes amerikai egyéni szuverenitásának a garantálása. Ezt az eszmét aztán reprodukálni szánták mindenütt a bolygón. Aztán történt egy gonosz beavatkozás az összeesküvés által azzal a céllal, hogy kisiklassák ezt a szabadságra tett nemes kísérletet. Néhány évszázadon át ez sikerrel is járt, és most itt az idő, hogy véghezvigyük azt amit ez a köztársaság akkor elindított.
  A jogorvoslat erre a NESARA. A NESARA az a speciális eszköz, amivel elehetővé válik, hogy ez a globális szokásjog hálózat összefonódjon egy új formájú kormányzással. Ez egy olyan eszközt fog teremteni, ami megszabadítja birodalmatokat a rettenetes adósrabszolgaságtól. Ez jelöli egy olyan rendszer végét, ami korrupciót és más olyan bűntetteket tolerált, melyek a világotokon folyó kormányzás magjaként szolgáltak. A megosztott gazdagság, a hallatlan jólét, és a jóhiszemű kormányzás, és a jóhiszemű kormányalkalmazottak idejébe léptek. Ez a csodás idő lehetővé fogja tenni nekünk, hogy felfedjük magunkat nektek, és tudassuk veletek, hogy ezek a tettek egy új valóság felvezetői. Ez egy olyan valóság lesz, ami ösztönzi tudatossági növekedéseteket, és spirituális alapú becsületességetek visszatérését. Eljövünk ebbe és megadjuk az eszközeit annak, hogy véghez vigyétek átalakulásotokat a Fény és a Mennyország nagy rendelkezéseinek a beteljesítésére. Ez a teljes tudatosságba való visszatérés csak a kezdete annak, amit valójában véghezvisztek. Örülünk és készen állunk rá, hogy végrehajtsuk amit a Mennyország tennivalóként adott nekünk.
  Ezek a tettek, a kezdetei annak amit együtt kell véghezvinnünk. A Föld emberisége valójában mindannyiunk közül a legjobb és legragyogóbb. A teljes tudatosságba való visszatérésetek bővíti a mi képességeinket, hogy kreatívan megoldjunk bármit ami elénk kerül. Örvendünk annak amire közösen képesek vagyunk. Amikor egy fejlett társadalom eljut egy sokkal primitívebbhez, általában a primitívebb társdalom nagyon szenved. Ez nem az az eset; most speciálisan azért jövünk, hogy átalakítsunk benneteket azzá, amit az Atlantisziak elvettek tőletek. A mostani keveredett származásotok kombinálódik közel 50 emberi csillagnemzet jellemzőivel. Ez az egyesített származás felettébb előnyös. Új látásmódot ad nektek azzal kapcsolatban, amivel szembesülnötök kell a Fény ezen egész galaxisba való elhozataláról szóló napi küldetésetekben. Ehhez bölcsesség társul, mivel generációról generációra az összes szenvedéssel találkoztatok a sötétségen át vezető számos életutatokon.
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Imát mondunk mindenkiért aki szorgosan dolgozik egy új valóság megvalósításán. Az első lépések ezen az úton már végbementek, és látjuk ahogyan a többi lépés is valóra válik. Egy új bank és pénzügyi rendszer formálódik, ami biztosítja az összeesküvés régi módszereinek a betiltását. Az égbekiáltó korrupció a bolygó bankrendszerében gyorsan korrigálva lesz. Ebben az egyre növekvő miliőben, egy globális pénzátértékelést egy hatalmas pénzújraindítás fog követni. Ez akkor fog lezárulni, amikor ezek az új pénzek nemesfémhátterűekké válnak. Ezek az események egy általános jólét részei lesznek, melyet még St. Germain testvér és az ősi európai, kínai, indiai, és amerikai családok indítottak útnak. Ebben a pénz-megtisztításban egy új kormány is kiemelkedik, és egy sor nagy lehetőség áll rendelkezésre mindannyiunknak. A Könyörület nagy földi Angyala, Quan Yin vezet el ezekhez egy felettébb fontos üzenettel.
  Minden szeretet alapja az isteni könyörület. Ebből a mennyei könyörületből lesz a jóindulat, a fizikaiság alapja, és mindaz amit Mennyei csodának tartotok. Egy nagy spirituális Szeretettel körülvett jólét olyan isteni Fényt idéz elő, ami új rácsokat és mintázatokat kelt a valóságban. Újra felfedezitek, hogy miért vagytok itt, és hogyan tudunk mi isteni felvigyázóitokként elirányítani benneteket életcéljaitokhoz. Együtt egy olyan új csillagnemzetet hozunk létre, melynek alapelvei megszabadítanak benneteket ebben a galaxisban a sötétségtől, és valóra váltja egy bámulatos pompa Fényét. Ez a Fény teljesíti be azt az eljárást, amit AEON eónokkal ezelőtt megkezdett. Ez a szent művelet olyan rendelkezéseket hozott létre, amik ezt a galaxist egy nagy örömforrássá alakítják a fizikaiság ezen szektorában lévők számára. A különféle mennyei közigazgatások, melyek felügyelnek minket, legnagyobb áldásaikat küldik ezen isteni tettekhez!
  A jelenlegi helyzet egy szakadatlan és felettébb lenyűgöző menetelés a befejezés irányába. Az isteni Elohim módosítja ennek a valóságnak a rácsait minden egyes nap. Napi ima-meditációinkon ülve, megáldjuk azt ami történik. Ez a birodalom készül újraegyesülni azzal, ami most a Belső Földön található. Ez a nagy fúzió egy eljárás része, mely lehetővé teszi a sötétség és esztelen összeesküvése által régóta rajtatok tartott gyeplő meglazulását. Ennek az egyesített valóságnak kell a ti és az Agarthaiak birodalmának lenni. A mi küldetésünk egyszerűen az, hogy irányítsuk és felügyeljük a Mennyország rendelkezéseit. Átalakultok, és mi őrködünk, és segítünk amikor szükséges. Eljöttek a hosszú utazásotok végső lépései. Üdvözöljük ezt, és megtesszük részünket, hogy biztosítsuk gyors és elkerülhetetlen győzelmeteket. A Mennyország hasonlóképp sokakat kijelölt arra, hogy eljöjjenek közétek, és csodás képességeiket arra használják, hogy begyorsítsák azt amibe belekezdtetek! Halleluja! Halleluja! Halleluja! 
  Az üzenetünk ma folytatódott, és jelentést adtunk arról, hogy mi történik. Legyetek Örömben, és álljatok készen, hogy megtegyétek részeteket ezen hatalmas jólét mindenkihez való terjesztésében. A Földben és a felettetek lévők tisztelegnek előttetek bátorságotok és bölcsességetek végett. Egy tudatváltás gyümölcsei mutatkoznak meg hamarosan! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  1 Chicchan, 3 Pop, 11 Ik
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Forrás: foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Július 29./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top