• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. július 9., szerda

  Drámai védőoltás statisztikák

  35 OLYAN GRAFIKON, AMI PORBA DÖNTHETI AZ OLTÓANYAGIPART ÉS ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATHATJA A GYERMEKORVOSOK VÉLEMÉNYÉT

  Egy drámai és könnyen hozzáférhető dokumentumban Dr. Raymond Obomsawin PhD., grafikusan mutatja meg a világnak mind a bizonyítékok hiányát arra, hogy a gyermekkori védőoltások valójában biztonságosak lennének, mind pedig az oltóanyagban rejlő veszélyeket. Azt gondoljuk rettenetesen fontos, hogy megmutassuk azt, hogy egy ilyen drámai dokumentum jó forrásokon és tényeken nyugszik, a dokumentum adatait ellenőriztük.

  A DOKUMENTUM SZERZŐJE

  Dr. Raymond Obomsawin: a dokumentum szerzője, az egészségügyi tudományok és az emberi ökológia doktora. Ő az elnöke a “Circle of Nations Institute of Life Sciences and Sustainable Development” fenntartható fejlődéssel és élettannal foglalkozó hawaii kutatási és fejlesztési kutatási csoportnak.  Ő volt a társelnöke az ENSZ Környezetvédelmi Biológiai Sokféleség Egyezmény programjának, ahol egy technikai szakértői csoport genetikai technológiák (közkeletű nevén terminátor mag) lehetséges hatásait kutatta.

  ITT A CSELEKVÉS IDEJE

  Ha úgy gondolod, hogy a “Gyógyszeripar” mindenható és érinthetetlen, gondold át újra! Kezedben vannak a valós tények és számok … a valódi hatalom! A gyanútlan gyermekorvosoknak is kell tudniuk erről, mert ők azok, akik halomszámra oltják gyermekeinket és ezzel részesei lesznek a hatalmas csalásnak és az emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek. Rajtunk, szülőkön múlik tájékoztatásuk!

  Kérünk tisztelettel minden szülőt, hogy tájékoztassa gyermekének orvosát és védőnőjét Dr. Obomsawin kutatási eredményeiről. A jó szándékú, de ezzel a tudással nem rendelkező orvosoknak és védőnőknek is tisztában kell lenniük az igazsággal.

  A dokumentum (PDF) kinyomtatható vagy letölthető innen:
  Immunizációs Gráfok 2009-Dr Raymond Obomsawin 
  vagy innen:

  BÁRKI, AKI EZT AZ INFORMÁCIÓT OLVASSA, ÉS MÉG EZUTÁN SEM HAJLANDÓ ELISMERNI, HOGY AZ OLTÓANYAGOK NEM BIZTONSÁGOSAK, EGYSZERŰEN CSAK NEM AKARJA TUDNI AZ IGAZSÁGOT!
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  naturahirek.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Drámai védőoltás statisztikák Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top