A kozmikus Istennő aktiválás sikeres volt az Ellenállás Mozgalom és plejádi Istennő csoport részéről a naprendszeren keresztül és bizonyos csoportok részéről a felszíni lakosságból, beleértve a mag csoportunkat Ibizán. A fő csoportunknak sikerült nagyon mélyre hatni, és a siker várakozáson felüli volt. Bár voltak beszivárgások egyes csoportokban és/vagy személyekben és ezeket ki kell tisztítani, mivel a Rózsa testvériség üzenetének tisztaságát meg kellett őrizni. Az aktiválást követően a Fény erői utasítottak, hogy tegyünk ezt csendben, de így is több mint 100 Rózsa testvériség csoport vett részt:
Itt megnézheted az aktiválás videóját:
https://www.youtube.com/watch?v=y_3U1tuTDSw
Itt beléphetsz a Rózsa testvériség facebook csoportba:
A beérkező Istennő Szeretet energia a 2012 VP113 nevű objektumon keresztül érkezik bolygónkra, ami egy kis bolygó a Plútón túl. Úgy néz ki, mint egy rózsaszín tojás és úgy viselkedik, mint egy prizma, ami továbbítja a kozmikus Istennő Szeretet energiákat a naprendszerünkbe.
Így jó lenne, ha hozzá tudnád adni a rózsaszín tojás meditációt a heti felszabadító meditációd végére minden vasárnap. 
A kis bolygószerű test egy szükségszerű híd, ami felkészíti az emberi tudatot az X bolygó létezésének hivatalos bejelentésére:
A kozmikus Istennő Szeretet energia tiszta sugárként érte el a bolygónak a felszínét, melynek legfőbb horgonya egy titkos földalatti helyszín Ibizán, ahol a kapcsolat az Istennő energiával még mindig aktív és ápolt azok által az emberek által, akiknek van hozzáférésük a helyhez, több, mint 1500 év elnyomás után is.
A bejövő energia elindított egy masszív tisztulást az éteri síkon szerte a bolygó felszínén és tisztítja egy aspektusát a fennmaradó elsődleges anomáliának.
Érdekes megjegyezni, hogy a Jezsuiták kezdenek aggódni a terjedő istennő tudatosság miatt. Végül is, éppen a római kereszténység nevű elme programozási kultusz kultusz megjelenése (325-ben Nagy Konstantin által) az Ízisz imádás több népszerűségnek örvendett szerte a Római Birodalomban és meg kell érteni, hogy a kapcsolatot Ízisszel sosem tűnt el. Csak elnyomták, és most a kapcsolat újra visszatér.
Az Istennő szeretetet akar az emberek között ezen a bolygón és így is lesz.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: