Itt az idő, hogy néhány hírrel szolgáljunk a Chimera csoportról. Lehet, hogy hihetetlennek fognak tűnni egyes részletek néhány ember számára, de az igazság furcsább mint a fikció.
Ebben a csoportban még az Androméda galaxis sötét erőitől is vannak vezetőik. Emberi testekben jöttek a Földre 25 000 évvel ezelőtt és karantén alá helyezték a bolygót. Egy skalár, elektromagnetikus korlátot építettek a Föld köré (a Fátyol), hatásosan megelőzve a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt és így elzárva az emberiséget. Aztán építettek egy óriási földalatti városhálózatot, drákóiakat rabszolgahajcsárként és reptiliánokat rabszolgákként használva és onnan kontrollálták a felszíni lakosságot.
Abban az időben a fő erődjeik Afrika, Kína és Tibet alatt voltak. Nem voltak közvetlen kapcsolatban a felszíni lakossággal egészen a 20. század elejéig. Ez az időkeret érdekes okkult fejlesztéseket hozott.
Először, 1917-ben a Fény erői megalapították a Thule Társaságot Németországban. Nagyon hamar beszivárgott az archónok által irányított Rothschild ügynök, Adolf Schicklgruber (Hitler) és a sötétség eszközévé vált, majd később átalakult a Vril társasággá, amely kialakította a titkos német űrprogramot:
Amikor a Chimera csoport látta ezt, rájöttek, hogy a felszíni emberi lakosság elérte a kellő technológiai fejlettséget, hogy elérjék a csillagokat és megfúrják a Fátyolt. Hogy elnyomják ezt, kapcsolatba léptek (először) a felszíni lakossággal Karl Haushoferen keresztül tibeti utazásai során. Miután létrejött ez a kapcsolat, a Chimera által irányított Haushofer lett a fő okkult erő a náci Németország mögött:
A nácik miután elvesztették a második világháborút, importálták őket az Egyesült Államokba a Gépkapocs Művelet során, ahol a katonai-ipari komplexum gerincét alkották, folytatva a titkos űrprogram fejlesztését és mély, földalatti katonai bázisokat kezdtek építeni a Yamashita arannyal fedezve mindezt. A Chimera csoport állt a színfalak mögött, gondosan figyelve az USA katonai-ipari komplexumát és biztosítva a bolygó karantén alatti állapotának karbantartását és sértetlenségét. A Negatív Katonaság növekvő nukleáris arzenálja eléggé aggasztotta a Galaktikus Föderációt, ezért kísérletet tettek az 1954-es Castle Koon-i nukleáris teszt termonukleáris bombája teljesítményének minimalizálására:
Miután a Föderáció sikeresen csökkentette a bomba teljesítményét majdnem 90%-kal, a katonai-ipari komplexum megijedt, és egyesítette erőit a "magas fehérektől" kapott fenyegetés ellen. Pontosan úgy történt, ahogy a Chimera akarta, mivel mostanra van egy egyesült Negatív Katonaságuk világszerte, ami a karantén fenntartásán dolgozik. Nagyon szigorú titoktartási protokollokat hoztak létre és nem toleráltak semmiféle, a karantén bomlasztását okozó kiszivárogtatást "háttér eseményekről". Ezért nem találni sehol sem igazi bizonyságot a földönkívüli civilizációk létezéséről és a legtöbb "bizonyítékot" a CIA készítette, ezzel is még jobban összezavarva az ügyet. Ezért is van az, hogy nem lehet találni mélyebb információkat az interneten, csak jól ismert tények végtelen ismételgetését. Biztosan észrevettétek azt is, hogy a legtöbb információ UFO-król és mély földalatti katonai bázisokról már évtizedek óta elérhető. 
James Casbolt interjújában található az egyetlen említés a Chimera csoporttal kapcsolatban. Ő azon nagyon kevesek egyike, aki hozzáfér mélyebb hírekhez és a nyilvánosság elé állt. Bár itt nem minden teljesen igaz, megéri elolvasni:
A Chimera csoport a Fekete Napot imádja, amivel ők a Galaktikus Központi Napot jelképezik. A vezetőjük még mindig a birtokában van egy darab Fekete Kőnek, ami egy darab nehéz, sűrített top/antitop kvarkanyag. 1996-ban hozták a Rigelről. A Fekete Kő az elsődleges kozmikus sötétség-anomália központja és sokkal veszélyesebb, mint a strangelet bomba, mivel a top kvarkok sokkal nehezebbek, mint a strange kvarkok: 
A Chimera csoport vezetői az elektromagnetikus null zóna őrzői. A Chimera csoportnak megvolt a saját földalatti bázishálózatuk egészen addig, míg a nemrégiben ki nem iktatta őket az Ellenállás. A bázisok egy nagy sebességű vasútrendszerrel voltak összekötve. Ezidáig volt 3 földalatti vasútrendszer: egy összekötötte a Negatív Katonaság földalatti bázisait, a másik összekötötte a Chimera bázisait és egy pedig összekötötte az Ellenállás bázisait. Az Ellenállás vasútrendszerét láttam 1977-ben. A Negatív Katonaság földalatti vasútrendszerének létezése ezen a RAND dokumentumon keresztül szivárgott ki a felszíni lakosságnak:
Mostanra az Ellenállás földalatti vasútrendszere teljesen működőképes. A Chimera csoport főképp a felszíni katonai bázisok legfelső földalatti részlegeiben tartózkodik, a felszíntől legfeljebb 30 méter mélyen. A főbb erődjeik, melyeken keresztül a bolygó felszínét irányítják, a következők: 
*Borgo Santo Spirito, Róma, Olaszország
*Aviano NATO bázis, Olaszország
*Egy bizonyos titkosított helyszín, Közép-Európa
*Egy másik, szintén titkosított helyszín, Közép-Európa
*Ramstein NATO bázis, Németország
*Fairford RAF bázis, Egyesült Királyság
*Montauk, NY
*Wright-Patterson AFB, OH
*Sandia / Los Alamos, NM
*White Sands / Area 6413, UT
*Nellis AFB / Area 51, NV
*Edwards AFB, CA
Minden helyszínen található egy-egy strangelet bomba. Ezek a strangelet bombák nagyon veszélyesek és a fő okai annak, hogy a Pozitív Katonaság miért nem tesz lépéseket az Esemény érdekében: 
Cold Spring Harbor nem messze a Montauk bázis bejáratától található, ahol egy genetikai laboratóriumban a Chimera csoport a legfelső elit tagok klónjait termeli, megerősítetlen források szerint:
A Galaktikus Föderáció erői folyamatosan figyelik a létesítményt és véget vetnek a klón programnak, amint a helyzet készen áll rá:
A Chimera csoport kivette a globális pénzügyi rendszer irányítását a központi bankárok kezéből az utóbbi évtizedben a PROMIS szoftveren és egyéb nagy sebességű kereskedelmi programokon keresztül. A Szervezet  (ez az Ellenállás előfutára)  és az Ellenállás tudatában volt ezen programoknak elég sok ideje és képes volt elszívni hozzávetőlegesen 70 trillió dollárt az elit fekete alapjaiból. Ezt a pénzt vissza fogják szolgáltatni az emberiségnek az Újraindítás után, a mellékszámlákon keresztül.
A Chimera csoportot nem szabad összekeverni a szakadár civilizációval. A szakadárok a náci titkos űrprogramból bontakoztak ki, alakultak át katonai-ipari komplexummá, sok fekete projekttel, míg a Chimera csoport a vezető erő a szakadár civilizáció mögött, manipulálva azt a Föld bolygó karantén státuszának fenntartásának segítésére. A határvonal a Chimera csoport és a szakadár civilizáció között az úgynevezett határszakasz, amiről nem mondhatok többet nyilvánosan, és az Eseményt / Kompressziós Áttörést (Megjegyzés: Ebből - COmpression BReAkthrough - tevődik össze a COBRA elnevezés - szerk.Sandal) lehet szakasz átmenetnek is nevezni. A Fény erői kidolgoztak egy protokollt, amivel legyőzhetik a Chimera csoportot, és a protokoll éppen most folyik. A Fény Győzelme már közel.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: