728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. július 25., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Július 22./

  Selamat Balik! Sok csodás dolgot jövünk megvitatni veletek. Jelenleg olyan események készülődnek, amik elhozzák ennek a bolygónak a szabadságot, a békét, és a jólétet. Galaktikus és földi társaink együtt dolgoznak azon, hogy véget vessenek annak a hosszú sötét éjszakának, melyen mindannyian keresztülmentetek. Ámulatba ejtő látni, ahogyan a Mennyország isteni órája a siker peremére juttatott titeket. Olyan dolgok történnek, melyek meg fognak szabadítani benneteket attól a kormányzástól, mely azon dolgozik, hogy elnyomja szabadságotokat, és hazudjon arról amit csinál. Ez a zsarnokság most át fog alakulni. Amikor Amerika először bejelentette függetlenségét, azt oly módon tette, hogy lehetővé vált szent nyilatkozatának kihirdetnie, hogy miért kell a szabadság különleges jelzőfényének lennie. Ezt a kinyilatkoztatást fokozatosan elfakították azok, akik olyan Britanniában lévő egyéneknek fogadtak hűséget, akik a szabadságot megtagadó zsarnokságot, és minden egyes amerikai isteni jogai felett álló vagyonfelhalmozást kívántak maguknak létrehozni. Ez az istenkáromlás most át fog alakulni, és új kormányzást fognak bejelenteni, mely visszafordítja ezen nagyszerű föld ellen elkövetett utóbbi bűntetteket. Ez békét hoz, jólétet, és együttműködést Gaianak, és az ő felszíni emberiségének!
  Ez csak egy kicsi, de mégis találó megvilágítása annak, ami hamarosan valóra válik. Földi társaink tovább haladnak gyorsan előre azokkal a műveletekkel, amik új pénzügyi és bankügyi eszközöket hoznak. A nagy dinasztiák családjai és a spirituális családok által régóta rejtegetett vagyon most már majdnem készen áll a szétosztásra. Ehhez olyan új bankműveletek fognak társulni, amiket új és átlátható törvény fog támogatni. Ráadásul, azok akik régóta ott állnak emögött a hatalmas tisztességtelenség mögött, le lesznek tartóztatva, és el lesznek távolítva attól a tisztátalan gazdagságtól, amit az évtizedek során felhalmoztak maguknak. A társaink szándéka előállni a vagyon szétosztásával, és egy nagy globális fordulóponttal is. Ezen fordulópont során, az összes adósság el lesz engedve, és minden egy új bőséges valóságban frissülni kezd. Ki lesztek szabadítva, és oktatva lesztek a Felemelkedett Mesterek által alapvető igazságokról, melyeket ez a felettébb fárasztó összeesküvés titokban tartott előletek. Valójában ti olyan földön-kívüliek vagytok, akik elsőként 900.000 évvel ezelőtt szálltak itt földre.
  Továbbá ez az új kormányzás ki fogja nyilatkoztatni a mi jóindulatú létezésünket, és üdvözölni fogja azokat, akik a közös őseinket képviselik. Agartha Belső Föld-i területei akkor küldhetnek képviselőket hozzátok, akik tovább magyarázhatják a ti titokban tartott valódi történelmeteket. A Lemúriaiak ezen felszínre kerülése lehetővé fogja tenni, hogy megnyissanak Belső Földre vezető titkos átjárókat, és felfedjenek sok olyan most eltemetett műemléket, amik az ősi és "letűnt" társadalmak feljegyzéseit tartalmazzák. Ezek a feljegyzések az emberiség különböző Aranykorainak idejéig nyúlnak vissza, de ez csak a kezdet. Sokkal több mindennek kell tudomásotokra jutni. A mi mentoraink szándéka lehetővé tenni, hogy belelássatok az Akasha feljegyzéseitekbe és felfedezhessétek hogyan birkóztatok meg ti és az őseitek azzal, amit a sötét Anunnaki tett velük. Ezek a kinyilatkoztatások nem azt jelentik, hogy sokkolni fognak titeket, hanem csak lehetővé teszik, hogy jobban megértsétek mit tettek veletek a közel 13 évezred alatt. Eljövünk, hogy lehetővé tegyük felkészüléseteket a teljes tudatosságba való végső ugrásra. Ez a végső lépés tartalmaz tanácsadást, a Kristály Fénykamrátokban töltött időtök felügyeletét, és az azt követő képzéseteket.
  Teljes tudatosságú Lényekként, isteni szolgálatba fogtok állni. Meg kell teljesen értenetek, hogy ez mit rejt magában, és mit várnak tőletek. A teljes tudatosságú Lények társaságkedvelő és magabiztos emberek. Mi megtanultunk korai gyermekkorunktól fogva együttműködni egymással, és szabadon kikutatni a képességeink és készségeink mögött rejlő jelentéseket. Ez a mindennapos kutatás teszi a mi képlékeny menedzsmentünket hatékony és sima működésűvé. Ti is fogtok kijelölni olyan tanácsadókat, akik a csapatotok spirituális tanácsadói lesznek, hogy biztosítsák ennek a társadalomnak, hogy megismerje igényeit, és hogy kreatívan oldjatok meg bármilyen problémát, mellyel társadalmatok találkozik. Ez az eljárás folyamatos. Meglátjátok, hogy életszerződésetek hogyan kapcsolódik másokéhoz. Minden amit tesztek, az bele illik ebbe a szövegkörnyezetbe. Szabadon támogatjátok egymást, és az összes csillagnemzetet, mely a Fény Galaktikus Föderációjának a tagja. Mi ennek fényében működtetjük társadalmainkat, és azokat a csillagnemzeteket, amik tartalmazzák azokat. Fel kívánunk készíteni titeket erre a Mennyország és az ő szent rendelkezései iránti szent életszolgálatra.
  Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldani jövünk benneteket, és elmondani néhány dolgot, ahogy közeledünk a szombati Galaktikus Újévhez. Áldott társaink olyan helyzeteket kényszerítenek ki, amik lehetővé teszik a pénzügyi és bankügyi reformok számára, hogy elhozzák szabadságotokat, szuverenitásotokat, és jóléteteket. Események sora fogja követni ezeket a bejelentéseket. Ezek új kormányzást produkálnak, és lehetővé teszik, hogy akik majd üzemeltetni fogják azt, bejelentsék annak a rendszernek a végét, ami oly régóta bolondított benneteket ennek a valóságnak az igazi természetével kapcsolatban. A Mennyország és AEON elrendelte, hogy az emberiségnek meg kell tudnia bizonyos igazságokat. Ezek az igazságok olyan körülményekhez fognak vezetni, amik lehetővé teszik spirituális és űrbéli hittestvéreiteknek és nekünk is, hogy megmutassuk magunkat. Először, ennek a sok Igazságnak világosan meg kell tanítania, hogy miképpen lett ez a valóság összeállítva, és mivé kell váljon. Bele fogtok kezdeni egy végső spirituális visszavonulásba is, ami elvezet a teljes tudatosságba benneteket.
  Halleluja! Örömben állunk, miként látjuk a termető nagy áldásait és belélegezzük azt! Egy új kor peremén álltok. A Mennyországtól származó nagyrabecsülés és csodás kárpótlások záporoznak hozzánk napi szinten. Az általunk kijelöltek készen állnak egy nagy puccs megindítására. Ez a tett megnyitja az utat mások számra, akik szorgosan azon dolgoznak, hogy megadják szabadságotokat. A sötétségnek bánattal és rombolással teli a zsákja számotokra. Ez többé nem lehet hatással rátok, vagy erre a birodalomra. A sötétség át lesz költöztetve egy olyan helyre, ahol többé már nem akadályozhatja azt, amit a Mennyország kinyilatkoztatott számotokra. A Fény a nyerő! A béke, a jólét, és az együttműködés új korszaka pirkad a Földön. Áldjuk ezt, és csak azt kérjük, hogy azt váltsátok valóra, amit most kérünk tőletek. A Mennyország rendelkezéseinek a szent eszközeivé kell válnotok. Álljatok mindig készen sorsotok gyors előrejuttatására és megvalósítására!
  Ezek a változások csak egy olyan felemelő művelet kezdetei, ami nagy alkalmakat és lehetőségeket hoz nektek. Össze kell tartanunk, és vissza kell Gaia-t juttatni abból, amit az elkülönülés hozott létre, amikor hirtelen egy sötétséggel, rettegéssel, és halállal teli birodalomba taszítottak benneteket. Ennek vége, és vele együtt a szeretet is visszatér; szeretet és egység a Mennyország és a fizikaiság hatalmas birodalmával. Galaktikus emberekként, ismét képesek lesztek véghez vinni a Fény isteni rendelkezéseit. A Teremtés kibontakoztatása csak egy azon sok feladat közül, amit oly kegyesen felvállaltok. Ezt a naprendszert is újra összekovácsoljátok, és békét hoztok, és felettébb örömet ezen galaxis minden részének. Rugalmasságotok örömet hozott a Mennyországnak. Hamarosan találkozni fogtok azokkal, akik a Belső Földről valók, azokkal akik ebből a hatalmas galaxisból valók, és azokkal, akik a ti spirituális mentoraitok. A mi küldetésünk az, hogy irányítsunk, és bölcsességgel szolgáljunk ezen témákról, amikor az szükséges. Sok Áldás és Öröm Mindenkinek!
  Ma folytattuk üzenetünket. Jön sok jó dolog. A sötétségnek annyi, és a rég megjósolt áldások igen közel vannak. Legyetek készek megtenni amit kell egymásért, hogy boldoguljatok és élvezzétek a sikeretek legteljesebb mértékét. Aztán ott van a legnagyobb ajándék: egy teljes tudatosságú Fénylénnyé válás. Élvezzétek szárnyaitokat! Már kiérdemeltétek!!! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  7 Etznab, 1 Vayeb, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Július 22./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top