728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. július 20., vasárnap

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. július 1./

  Dratzo! Jó hírekkel érkezünk ezen a napon! Különböző földi társaink szorgosan készítik elő áldásaitok kiosztását. Ezen a héten üzenetünket az eredetetek megvitatásának szeretnénk szentelni. Mi mindannyian egy emberszabású majomhoz hasonlatos vízi teremtmény leszármazottai vagyunk, mely a naptól a harmadik bolygón élt, és ezt a csillagot Vegának hívják. Ez a bolygó egy vízvilág volt, és olyan teremtményekkel volt tele, amiket ti nagyon furcsának vélnétek. A legrosszabb ezek közül egy nagy ragadozó volt, és az őseink sziklás hegyek sorait mászták meg, hogy elmeneküljenek előle. Ott nagy halászokká fejlődtek, és elkezdtek sok időt a tengernél tölteni. Végül elhagyták sűrű testszőrzetüket, és egy tengeri emlős jellemvonásait kezdték magukra ölteni. Nagyjából hatmillió évvel ezelőtt, szárazföldi cetek látogatták meg őket a Solis rendszerből. Ezek a nemes Lények megkérdezték tőlük, hogy nem akarnak-e teljes tudatosságú Lényekké válni és végül az ő korábbi földjükre költözni. Először vonakodtak. Azonban a Spirituális Hierarchia közbenjárt, és meggyőzte őket, hogy így tegyenek. Megadták nekik a teljes tudatosságot, és találkoztak más hasonló lényekkel azokról a csillagokról, amik a Vegát körülveszik.
  Ezek a találkozások vezettek a Fény Konföderációjához, ami lassan elkezdte kiterjeszteni behatását a Líra konstellációban. Négymillió évvel ezelőtt, elérkeztek a Szíriusz csillaghoz, és egy új szervezetté alakultak át, a Fény Galaktikus Föderációjává. Ez a szent unió gyarmatosította végül a Solis rendszert. Ezen kolóniákat az Anchara Szövetség feldúlta, és arra késztette, hogy elmeneküljenek. A gyarmatosítók 900.000 évvel ezelőtt visszatértek, és megbeszélték, hogy csak Gaia-n telepednek le. Ez a csoport a Belső Földön állította fel főhadiszállását, és egy ma Lemúriának nevezett nagy szigetkontinensen telepedtek le. Ez a felszíni kolónia lassan bővülni kezdett. A feladatuk az volt, hogy támogassák és fenntartsák a különféle öko-rendszereket. Közel 300.000 évvel ezelőtt, a Földet benépesítették a Kentaur-ról és Plejádokról érkező Lények. A legtöbbjük egy nagy szigetkontinensre ment, ami a mai Atlanti óceánban van. A lakói ezt a kolóniát "Atlantisznak" nevezték el. Rövidesen egy csendes rivalizáció alakult ki a Lemúriaiakkal. Nagyjából 50.000 évvel ezelőtt, a Lemúriaiak egyenlő státuszt adtak mindkét kolóniának. Az Atlantisziak ezt egy jó lehetőségnek látták, hogy kifejezzék hatalmukat a Föld felszíni szárazföldjei felett.
  Nagyjából 25.000 évvel ezelőtt az Atlantisziak és sötét szövetségeseik lecsaptak, és elpusztították Lemúria felszíni szárazföldjeit. A Lemúriaiak Belső Földi birodalmukba vonultak vissza. Ez az Atlantisztiak felügyeletére hagyta a felszíni területeket. Az évezredek alatt, az Atlantisziak belekezdtek egy olyan politikába, hogy száműzték a Mediterrán Tengeren lévő "Ióniába" az uralkodó elit azon gyermekeit, akik erősen ellenkeztek velük. Az Atlantisziak végül aztán megtámadták ezt a kolóniát. Az Ióniai tudósok végül ehhez egy sor speciális eszközt fejlesztettek. Ezekkel képesek voltak szembeszállni ezzel a veszedelemmel. Atlantiszt saját fegyvere pusztította el, és hamarosan a víz hullámai alá merült. Atlantisz lakói és globális szövetségesei egy másik világba menekültek, ami egy a Kentaur konstellációban lévő csillag körül keringett, és ti Béta Kentauriként ismeritek. Ez a katasztrófa Lények két csoportját hagyta maga után. Az egyik egy különleges emberi hibridekből álló csoport volt, a legendáitokban szereplő Anunnaki. A másik pedig a ti korlátozott tudatosságú őseitek. Ezek a csoportok a Mennyország segítségével gyorsan egy szimbiotikus kapcsolatot alakítottak ki.
  A Mennyország arra vágyott, hogy az őseitek életben maradjanak, és sok létfontosságú leckét megtanuljanak, amik majd hasznosakká válnak, amint a Fény visszajuttatja teljes erejébe világotokat. Ez a furcsa együttműködés, amit az Anunnaki, mint "istenek", valamint a ti őseitek az ő elkötelezett követőikként kialakítottak, közel 13.000 évig tartott. Hosszas utazásotok ezen fázisa csupán a kezdete annak, ahogyan ismét teljes tudatosságúakká váltok. Itt vagyunk, hogy a mentoraitok legyünk, és lehetővé tegyük visszatéréseteket. Az Anunnaki maga mögött hagyott egy uralkodó csoportot, ami az évezredek során azzá alakult át, amit most sötét összeesküvésként ismertek. Ezt a csoportot most elűzik a hatalomról. Ennek ideje biztosan elérkezett. Jelen pillanatban ezt a csoportot félre kell állítani, és földi szövetségeseinknek sikerrel kell járni. Egy nagy változás darabkái már a helyükön vannak, és "egy szempillantás alatt" fog megtörténni. Ebben az átalakulásban olyan szent Lények vesznek részt, akik bolygótok minden részéről érkeztek. Programjaik fel fognak szabadítani benneteket, és jóléttel, és új kormányzással szolgálnak.
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk. Világotok a sötét összeesküvés végső maradványaival küszködik. A mi küldetésünk egy olyan eszközzel szolgálni, ami túljuttat benneteket rettenetes szabályzásaikon. Továbbá a Mennyország hajók nagy flottáit küldte hozzánk, hogy mentorokat hozzanak nekünk, akik segítenek a teljes tudatosságba való átalakulásotokban. Örömmel fogadjuk őket. Ezek a testvérek adják meg a lehetőséget, hogy legyőzzünk bármilyen a sötét összeesküvés birtokában lévő erőt. Egy természetes módon áldott mozzanat van folyamatban, ami a teljes tudatosság felé visz benneteket. A mi isteni feladatunk felügyelni ezeket a fejleményeket, és biztosítani, hogy azok pozitívan hassanak. A cél az, hogy megfelelő sikeretek legyen. Társainknak megvannak az eszközeik, hogy egy új korszakot képezzenek az emberiség számára. Ez az új korszak már áldott módon formálódik körülöttetek. A sötétség ügynökei rettegnek a letartóztatástól. Pánikolnak attól, hogy bemutatásra kerülnek a pereik, és hogy tudják, hogy ez a jelenlegi birodalom valóban omladozik. A sötétség ideje lejárt. A szabadság, béke, és jólét kora válik valóra.
  Mi tudjuk, hogy ez miképpen formálódik. Egy különleges időpontban, szólni fogunk hozzátok, és megerősítjük azt, amit a Mennyország tesz, hogy formába öltse sok szent rendelkezését. A sötétség háborún, megosztottságon, és egymás iránti gyűlöleten alapuló társadalmakat állított fel globális szinten. Nekünk orvosolnunk kell az évezredek óta folyó rettenetes visszaéléseket. Korábbi felvigyázóitok gyűlöletet és sajátságos eszméket rejtettek belétek. Leckékre van szükségetek, hogy megtanítsuk nektek minden egyenlőségét, és akkor felszínre hozható egy kölcsönös jótékonyság. Ennek fényében, igazán összejöhettek és felállíthatjátok egy új globális társadalom alapjait. Ez a társadalom fel fogja ismerni spirituális szuverenitását és isteni jogait. Biztosítani fogja jóléteteket is az által, hogy megkapjátok a hozzá szükséges eszközöket önmagatok és a hozzátok tartozó család számára. Mindez egy bevezetője annak, amit a galaktikus mentoraitok tanítani fognak nektek.
  Ez csupán az az idő, amikor elkezditek megérteni kik vagytok valójában, és hogyan álltok jótékony kölcsönhatásban egymással. Az Őseitek végül egy speciális kódot fognak átadni nektek ahhoz, hogy összehozzátok amit mi és a mentoraitok tanítani fogunk. Legyetek örömben és áldott tudatában annak, ahogyan a Mennyország felépítette ezt, és tisztességesen összeállította az utat a velünk mindannyiunkkal való nagy újraegyesülésetekhez. Mi Agarthában telepedtünk le, és figyeltük ahogyan a sötétség manipulált benneteket, és elszakítva tartott titeket. Ennek az igazságtalanságnak most vége. Meglátogattuk a bolygó számos részét az utóbbi évben, és láttuk ahogyan a dolgok változnak. A Mennyország fura és csodálatos módon működik. A sötét összeesküvés nem menekülhet sorsa elől. Mindennek ellenére ezek a semmirekellők mégiscsak a testvéreink, akiknek a teljes tudatosság idején vissza kell térniük gyökereikhez. Mi tudjuk ezt, és közös utazásunk ezen végső részének a célját látjuk: megtanulni azt a tényt, hogy valójában Mind egyek vagyunk! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
  Ma folytattuk üzenetünket. Mindig legyetek tudatában, hogy a Mennyország a mi szent vezetőnk. Isteni szolgálatunk újra üdvözölni az egész emberiség visszatérését. Eljövünk tanítani, vezetni, és előkészíteni benneteket a végső nagy ugrásra, a teljes tudatosságra! Közeledik a pillanat számunkra, hogy akcióba lépjünk, és eljuttassunk mindannyiunkat ebbe az új áldott Aranykorba! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  12 Caban, 0 Kumku, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. július 1./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top