• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. július 18., péntek

  74 évesen ilyen gyönyörű a vegán étrendtől

  Mimi Kirk, bármennyire is hihetetlen a képek alapján, de 74 éves. Én így távolról biztosan nem adnék 45-nél többet neki. Amerikában ő nyerte el a Legszexisebb 50-en túli nő címet. Hogy mi a titka, elárulta!
  Harminc éves kora óta vegetáriánus. Amikor 69 éves korában orvosa közölte, hogy magas a vérnyomása, a koleszterinszintje és reumás is, úgy döntött, hogy csak nyers, úgynevezett élő ételeket fog fogyasztani. 7 unokája van, és semmiképpen nem szeretne öreg nagymama lenni, aki nem tud részt venni a felcseperedésükben.
  Mimi férjét, bár sokkal fiatalabb, az utcán sokszor nézték a saját apjának. A férfi jelenleg alig több mint 50 éves, sokáig egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott, és Mimi ekkor hagyta abba a húsevést. A nő jelenleg nyers vegán, vagyis nem eszik csak nyers zöldségeket, gyümölcsöket és magokat.
  Nagyon sok zöld turmixot fogyaszt, és vizet is kizárólag a kertjében gyűjtött és szűrt esővízből iszik. Úgy tartja, hogy ha a növényei szépen fejlődnek attól a víztől, akkor neki is egészen biztosan csak jót tehet. Sokat utazik, ilyenkor sok magot és zöldséget visz magával, de elmondása szerint nem dől össze a világ akkor sem, ha meg kell egyen egy főzeléket valahol.
  Mimi nővére 88 éves, és amikor együtt sétálnak, gyakran gondolják úgy a járókelők, hogy nem a nővére, hanem inkább az édesanyja. A 74 éves nő, mióta nyers vegán étrenden él sokkal szebb lett a bőre, haja és a laboreredményei is tökéletesek.
  Közzétette: www.fenyoveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  twice.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: 74 évesen ilyen gyönyörű a vegán étrendtől Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top