• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. június 23., hétfő

  Megszólalt egy chemtrail repülőgép szerelő lelkiismerete

  Megszólalt a repülőgép szerelő lelkiismerete.2014. május 12-én Drezdában az utca nyilvánosságához fordult az a repülőgép szerelő, aki hiába tájékoztatta az illetékeseket a feladatául kapott repülőgép átalakítási munkákról, bejelentései a szemétkosárban kötöttek ki.
  Elmondta, részt vett repülőgépek átalakításában. Ki kellett szerelniük az üléseket, tartályokat építettek be, amiket csővezetékkel összekötöttek. A csővezetékek végét a szárnyakba általuk beépített szórófejekhez vezették. A munkát a hadsereg szakembere ellenőrizte, aki úgy tájékoztatta a munkásokat, hogy az átalakításokra a German Aeronautics and Space Administration kísérletei miatt van szükség. Eszerint a permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép ami méri és elemzi a kísérlet adatait.
  A magyarázatot meghallgatták, és mindenki csinálta tovább a dolgát. Viszont azt már a dolgozók sem értették, az átszerelés elkészültével miért hoznak nekik védőruhát és légzőfelszerelést a tartályok feltöltéséhez. Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek, erősen mérgező alumínium szulfidok, bárium-oxidok, valamint nanorészecske méretű polimerek voltak, amik belélegezve súlyosan károsítják az egészséget. Emberünknél ekkor borult ki a bili, és beadványt irt az illetékeseknek. Ennek meg is lett a hatása: kirúgták munkahelyéről.Ismét beigazolódott a mondás: "Ne szólj szám, nem fáj fejem".
  VIDEÓ (német nyelvű - angol felirattal) :
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  Forrás: beforeitsnews.com /costadelsol /deuxnexus
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Megszólalt egy chemtrail repülőgép szerelő lelkiismerete Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top