728x90 AdSpace

  • FRISS

    Üzemeltető: Blogger.
    2014. június 14., szombat

    Cobra: Kozmikus istennő aktiválás (2014.jún.14.)

    A június 21-i napforduló fogja jelezni a Fény erők egy fontos folyamatának befejezését. Erről a műveletről még nem mondhatok semmit.
    Továbbá, a június 21-i nyári napforduló pillanatában a planetáris Istennő archetípus folyamatának aktiválása kezdődik. Ez az Ellenállási Mozgalom és a Plejádi flotta női tagjainak meditációja által aktiválódik, ők fogják a szeretetteljes energiát irányítani a felszínre az emberiség számára. A nyári napforduló 10 óra 52 perckor lesz (GMT). Ez egyiptomi idő/Közép-Európai idő szerint 12:52 , 11:52 BST Londonban, 06:52 EDT New Yorkban, 05:52 CDT Chicagóban, 04:52 MDT Denverben és 03:52 PDT Los Angeles. Az országodnak/városodnak megfelelő időket itt találhatod:
    Te is csatlakozhatsz, a saját magad meditációs módján. De itt van egy Fény erők által javasolt meditáció is:
    bubble-rose
    1.Helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed, és figyelj a levegővételre.
    2.Képzelj magad köré egy rózsaszín tojást (vagy gömböt – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
    3.Képzelj a szeretteid köré is hasonló rózsaszín tojást (vagy gömböt – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
    4.Öleld át az egész emberiséget, és minden élőlényt a Földön egy rózsaszín tojással (vagy gömbbel – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
    A Fény erők kérelmezték, hogy ezt a rövid meditációt minden vasárnap végezzük el a heti meditáció után, mivel ez az energia a szeretet mezőt fogja szolgálni, mint a mi védelmi pajzsunk.
    A fő lehorgonyzási pontunk a Kozmikus Istennő aktiváláshoz Ibiza lesz. A Rózsa testvériség csoportok lesznek a kozmikus energiák fő átadói az aktiváláskor világszerte. Te is alkothatsz saját Rózsa testvériség csoportot vagy csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz itt: http://www.meetup.com/SISTERHOOD-OF-THE-ROSE/

    Nemsokkal a napforduló után sok fontos információ fog megjelenni, amit korábban vissza kellett tartani és a Fény erők egy új tevékenységének ciklusa kezdődik. Csatlakozz hozzánk az első Fény Győzelme Konferenciához Tajvanon itt:

    A Fény Győzeleme közel van!
    Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
    (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
    Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


    2012portal.blogspot.hu
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cobra: Kozmikus istennő aktiválás (2014.jún.14.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
    Scroll to Top