Nemrégiben egy dzsihádista csoport lépett Irakba Szíriából, és meghódította területének egy jelentős részét:
Céljuk, hogy egy totalitárius iszlám államot hozzanak létre azon a területen, és azt Irak és Szíria Iszlám Államának nevezik (ISIS).
Ez a csoport a szaúdiak és az amerikai összeesküvésnek a közös alkotása (a jezsuitákkal és a Blackwater/Academi barátjaikkal együtt a színfalak mögött):
Az amerikai összeesküvés terve az, hogy ürügyet teremtsenek a katonai invázióra, és így meghosszabbítsák az olajdollár életét:
És hogy a katonai-ipari komplexum zsebre vágjon egy szép nyereséget:
Egy mélyebb szinten egy okkult háború van folyamatban. 4300 évvel ezelőtt az annunaki archón hűbérurai létrehozták az úgynevezett Akkád birodalmat:
Az Akkád birodalom egy rendkívül erőszakos és patriarchális társadalom volt, melyet azért hoztak létre, hogy elnyomjanak egy nagyon fontos Istennő energia örvényt, melyet ugyanabban a régióban hoztak létre több mint 7000 évvel ezelőtt a Haszúna-Szamarra kultúrák:
Most ugyanazok az archónok, Fekete Nemesi családokba inkarnálódva, létre akarnak hozni egy sötét  horrorisztikus birodalmat ugyanazon a területen, hogy még tovább elnyomják az istennő energia örvényt.
Össze lehet hasonlítani a Halaf / Haszún / Szamarra kultúrák térképét:
az Akkád birodalom térképével:
és az Iraki és Szíriai Iszlám Állam jelenlegi állapotának térképével:
Érdekes megjegyezni, hogy az ISIS fegyveresek inváziója Szamarra városban kezdődött, amely az istennő örvény központja, és az Abbászida kalifátus székhelye is. Az Abbászida dinasztia a 9. században kapcsolatban állt a titkos Fehér Nemesség leszármazási vonalaival, és elindította az Iszlám aranykort nagy tudományos és művészeti haladással:
Az archónok elég képzett okkultisták. Vesznek egy Fény szimbólumot, tömeges média propagandát használnak, hogy magukkal sodorják az embereket, hogy ezt a szimbólumot a sötétséggel, a fájdalommal és a szenvedéssel társítsák, és elnyomják az Istennő energiát. Így megakadályozzák, hogy a hatalmas mennyiségű fény beáramoljon az emberek elméjébe és szívébe. Ugyanígy tettek a 666-os számmal (egykor Vénusz istennő szent száma, most a tömegek fejében a sötét erők szimbóluma), a pentagrammal (egykor Vénusz istennő szent szimbóluma, most a műveletlen tömegek számára a fekete mágia szimbóluma), Luciferrel (egykor Vénusz istennő hajnalcsillag fényhordozójának szimbóluma, most a tudatlanok számára a sötét erők vezetőjének szimbóluma), és a szvasztikával /horogkereszttel/ (egykor a spirituális fejlődés szimbóluma, és most a nácizmussal társítják).
/Megjegyzés: 
1. A pentagrammát ne a lefelé álló pentagrammára értsétek!
2. A "horogkereszt" eredetileg a béke, a szerencse és a halhatatlanság jele volt mindenhol. Lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szvasztika

3. Lucifer eredetileg a másik oldal vezetője. DE.. a Lucifer nem egy név, hanem egy rang odaát. Csak hogy ezzel mindenki tisztában legyen. Annak a rangja, aki vezeti a másik oldalt, vagyis a negatív pólusú dimenziót (de nem személy név!). De amúgy semmi köze a Vénusz bolygóhoz.
4. A 666, mint szám, (http://wakeup-world.com/2012/05/23/the-number-six-the-venus-vibration/)  nem csak Vénuszhoz köthető, mint szám, hanem angyali számokhoz is. - lásd. Doreen Virtue: Angyali számok c. könyvét.
 - szerk.Sandal/
Az archónok szándékosan választották az ISIS nevet a dzsihádsita csoportnak és az Iszlám államuk nevének, hogy Isis nevével társítsák (aki a Fényhez tartozik, és istennő) /Megjegyzés: Felemelkedett Mesterek csoportjába tartozik. - szerk.Sandal/ a sötétséget és a horrort az emberek tömegeinek fejében, különösen most, miután már részben megnyitottuk az IS:IS portált, és amikor további nagy lehetőség van az Istennői ébredésre 2014-ben. Ezért Isis nem egy összeesküvés-barát Istennő, az illuminátusok csak megpróbálnak visszaélni csodás energiáival aljas céljaik érdekében. Ironikus, hogy az illuminátus név megvilágosodottat jelent, miközben a valóság az, hogy ezek az emberek vannak a legtávolabb a valódi spirituális megvilágosodástól /Megjegyzés: Csak a képességeiket használják az emberek ellen. - szerk.Sandal/. Csakhogy tisztázzuk a helyzetet, Isis nem támogatja ISIS-t, Isis békét akar, és béke lesz.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: