• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. június 10., kedd

  Cobra: Bolygó helyzete frissítés/Holdfény (2014.jún.6-9.)

  A színfalak mögött, a Fény erők a Chimera csoport legyőzésére összpontosítanak. Nem sok információt kapnak a hadműveleteikről nyilvánvaló okokból. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a Fény erői sok új bázist hoztak létre a belső Naprendszerben, különösen az aszteroida övben, a Marson, a Holdon és a Fény erők sok új anyahajója van elhelyezve stratégiai pozíciókra a belső naprendszeren belül. A kisebb hajók a Föld közelében vannak, különös tekintettel a közepes magasságú Föld körüli pályán (MEO).
  Lehet, hogy érdekes tudni, hogy a MEO pályán vannak a GPS, GLONASS és a Galileo műholdak. Az is érdekes, hogy Oroszország leállítja a saját GPS állomásait: 
  Sok »szokatlan" tevékenység zajlik az űrben a bolygónk közelében és a Cabal középszintű irányítása felkészült a földönkívüli fajok létezésének bejelentésére. Ezek a kinyilatkoztatások meglehetősen sokkoló és bizarr sokuk számára: 
  Van még néhány ígéretes fejlemény a QEG többletenergia eszközről is:  

  A felszínen a bolygó, a Keleti Szövetség lassan, de folyamatosan dolgozik azon, hogy létre hozzon egy alternatív pénzügyi struktúrát, hogy legyőzze, és eltávolítsa az olajdollár/Illumináci/katonai-ipari komplexum konglomerátumokat:

  Több információ fog megjelenni, ha a Fény erők bizonyos műveletei befejeződnek. 
  Cobra /Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  http://2012portal.blogspot.hu/

  Hold Fény 

  A Hold egyik legfontosabb fellegvára a Fény erőknek a Naprendszerünkben. Ez nem egy mesterséges műhold tele hüllőkkel. A hüllők és más negatív fajok hold bázisait már eltávolították a Fény erők a Holdról.  
  A Galaktikus Fény erőknek a fő hold bázisa a Tycho kráter. A Tycho kráter egy nagyon fényes kráter a Hold déli részén, a Föld felé néző oldalán. 
  A Hold olyan portál, amely továbbítja az Istennő energiákat a Föld felszíne felé. Ha szeretnél csatlakozni a női oldallal, és magával az istennővel, kapcsolódj a Holddal.
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Bolygó helyzete frissítés/Holdfény (2014.jún.6-9.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top