A színfalak mögött, a Fény erők a Chimera csoport legyőzésére összpontosítanak. Nem sok információt kapnak a hadműveleteikről nyilvánvaló okokból. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a Fény erői sok új bázist hoztak létre a belső Naprendszerben, különösen az aszteroida övben, a Marson, a Holdon és a Fény erők sok új anyahajója van elhelyezve stratégiai pozíciókra a belső naprendszeren belül. A kisebb hajók a Föld közelében vannak, különös tekintettel a közepes magasságú Föld körüli pályán (MEO).
Lehet, hogy érdekes tudni, hogy a MEO pályán vannak a GPS, GLONASS és a Galileo műholdak. Az is érdekes, hogy Oroszország leállítja a saját GPS állomásait: 
Sok »szokatlan" tevékenység zajlik az űrben a bolygónk közelében és a Cabal középszintű irányítása felkészült a földönkívüli fajok létezésének bejelentésére. Ezek a kinyilatkoztatások meglehetősen sokkoló és bizarr sokuk számára: 
Van még néhány ígéretes fejlemény a QEG többletenergia eszközről is:  

A felszínen a bolygó, a Keleti Szövetség lassan, de folyamatosan dolgozik azon, hogy létre hozzon egy alternatív pénzügyi struktúrát, hogy legyőzze, és eltávolítsa az olajdollár/Illumináci/katonai-ipari komplexum konglomerátumokat:

Több információ fog megjelenni, ha a Fény erők bizonyos műveletei befejeződnek. 
Cobra /Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
http://2012portal.blogspot.hu/

Hold Fény 

A Hold egyik legfontosabb fellegvára a Fény erőknek a Naprendszerünkben. Ez nem egy mesterséges műhold tele hüllőkkel. A hüllők és más negatív fajok hold bázisait már eltávolították a Fény erők a Holdról.  
A Galaktikus Fény erőknek a fő hold bázisa a Tycho kráter. A Tycho kráter egy nagyon fényes kráter a Hold déli részén, a Föld felé néző oldalán. 
A Hold olyan portál, amely továbbítja az Istennő energiákat a Föld felszíne felé. Ha szeretnél csatlakozni a női oldallal, és magával az istennővel, kapcsolódj a Holddal.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: