728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. június 5., csütörtök

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Június 3./

  Dratzo! Több megbeszélni valóval érkezünk ismét hozzátok! Földi szövetségeseink szorgosan teljesítik a sok feladatot, amit követelnek tőlük. Ezek a szükséges projektek egy nagyobb kép részei. A Földanya fokozatosan egy valódi 5D-s birodalommá alakul. Ez a procedúra létfontosságú tényezőkkel van karöltve. A legfontosabb természetesen a teljes tudatosságú Fénylényekké való átalakulásotok. A sötét összeesküvés tudatában van, hogy jelenlegi hatalmi pozíciói igen törékenyek. Egy sor körülményt a létfontosságú gazdasági valóságok irányváltása fenyeget. Ezek a gazdasági és politikai kondíciók tartották a sötétséget domináns pozícióban az utóbbi 13 évezredben. Az Anunnaki tudja, hogy számos Atlantiszi feljegyzést őrző hely a nyilvánosságra kerülés szélén áll. Ezek a történelmek az elkerülhetetlen gazdasági összeomlással egyetemben, ebbe az összeesküvés alapvagyonát is beleértve, hatalmukat fenyegetik. Ez vezetett azon legutóbbi ellenintézkedések sorához, melyek ideiglenesen fenntartják azt az illúziót, hogy "nem változott semmi". Valójában viszont, földi szövetségeseink készen állnak lerombolni az összeesküvés betegesen szerzett vagyonát, és lekényszeríteni őket a hatalomról. Szabadságotok és jólétetek ideje közeledik.
  A jelenlegi idő valóban a végső patthelyzet a sötétek, a kegyeltjeik, és a Fény erői között. A Fény nyeri ezt a csatát, mivel a sötétség forrásai gyorsan apadnak. Ez arra készteti őket, hogy egy cselhez folyamodjanak, hogy megkíséreljék bebiztosítani, hogy hatalmuk változatlan maradjon, azonban "szokásos"módszereik most nem működnek. Ennek kulcsa, egyszerűen az a tény, hogy a világ gazdaságai nem kívánják, hogy a rendelt pénz uralkodjon, ami javarészt az amerikai Federal Reserve Banktól ered. Ez az egyre növekvő felkelés a nyugati bankügyletek csődjéhez vezet, és a világ pénzeinek egy nemesfém hátterű újraindításához. Ez fekteti le az utat a régi "különleges érdekeltségű" kormányzás elhalálozásához, és az új globális valóságok megkezdéséhez. Ez az újraindítás gyorsul, nyomást gyakorol, hogy lekényszerítse a sötétség kegyeltjeit a hatalomról. A Fény hálózatokat nyit meg a szokásjogi igazságszolgáltatás, valamint a prominens sötét kormányzás és annak banki résztvevői letartóztatása és elítélése számára.
  Ezek a különféle események csak azon programok kezdetei, amik kiszabadítanak benneteket a jelenlegi adósrabszolgaság kötelékeiből. Szövetségeseink tudják, hogy min mentek keresztül születésetektől fogva. Adósság borít benneteket születésetektől kezdve, és szolgáljátok a sötétséget, mindössze mérhetetlen gazdagságának biztosítása végett. Ők pedig meggondolatlanul költekeznek, miközben a háború, a gyűlölet, és a megvett politikusaik által hirdetett gyűlölködés és megosztás gondos felhasználása, és megvesztegetett katonai személyzetük által tartják fenn ezt a rendszert. Ezt a korrupt rendszert le kell állítani, át kell alakítani, és oda kell juttatni, hogy valóban benneteket szolgáljon. Ez a "lefarigcsálás" pontos időbeosztást vesz igénybe. Mindazonáltal, a sötétség, az ősi Hidrához hasonlóan, sok fejet birtokol. Amikor azt gondolnánk, hogy már nem maradt, akkor új kerül elő. A titkos szent társaságok és a megvilágosodott ősi családok létrehoztak egy eszközt, ami tényleg levágja ezeket a végtelen "fejeket" a visszataszító testéről! Így folynak tovább a végső előkészületek egy új valóság megnyilvánulására. Összekötőink azt jelentik, hogy a sötétség intézményeinek kártyavára valóban törékeny.
  Már ez az egyetlen igazság megmagyarázza, hogy miért van itt ennek a játéknak vége. A sötétség most azon ügyeskedik, hogy megtalálja az végső forrást ahhoz, hogy fenntartsa ezeket a svindliket. Globális kutatásuk befuccsol. Közben elértünk egy sor megállapodást, ami azt ígéri, hogy véget vet a sötétség utolsó kegyeltjei borzasztó mesterkedéseinek. Ezek az eljárások most érvénybe léptek. Kapcsolatba léptünk az Agarthai unokatestvéreinkkel, és ezen különféle procedúrák elsődleges őrzőiként alkalmaztuk őket. Ezzel egy időben, átbeszéltük ezeket a szituációkat az ősi családokkal, és a Felemelkedett Mestereitekkel. Olyan programok folynak, amik véghez viszik azon lépéseket, amik lehetővé teszik számunkra a béke, a jólét, és az új kormányzás elérését célzó dolgok kibocsátását, a Felemelkedett Mesterek igazgatása alatt. Azt mondták nekünk, hogy a katonaság speciális részlegei teljes mértékben együttműködnek ezzel. Ezek, egy sor jogi elemmel együtt, képesek helyreállítani a szokásjogot alkotmányos törvényességként az új kormányzás számára. Ennek eszköze, bevezetésként a NESARA nevet kapta!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy rövid jelentést jövünk adni nektek. Jelenleg a társaink épp végeznek olyan műveletekkel, amik arra lettek kialakítva, hogy kipréseljék a sötétség kegyeltjeit és előkészítsék a győzelem útját. A Fény azzal töltötte az utóbbi évezredet, hogy türelmesen várta ezt az áldott pillanatot. A sötétség egy olyan ponthoz ér, ahol meg kell adnia magát, és isteni megbocsátást kell kérnie. Századok óta figyeltük, ahogyan a sötétség vagy módszereket eszel ki arra, hogy legyengítse azt amit mi teszünk, vagy tagadja mindenkinek, hogy bármit is tettünk volna annak érdekében, hogy áldást hozzunk rátok. Most fordult a kocka. Nem kívánjuk megtagadni tőlük az áldást, de azt sem akarjuk hagyni, hogy az ellenségeskedésük folytatódjon. Inkább el kell különíteni őket addig, míg olyan intézkedések meg nem születnek, amik meggátolják bármilyen további trükközés sikerét. Eljött az idő, hogy egy új valóság érkezzen, és vele együtt egy új szabadság mindenki számára. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
  Isteni áldást küldünk rátok, és egy rendelkezést, hogy a nagy fordulópont megkezdődik! Réges rég, amikor Lemúria még a hullámok fölött volt, az emberiség tudatos, szabad volt, és a gondnoka mindannak, ami ezen a világon volt. Egy nagy mennybolt volt a Mennyekben. A szárazföld mindenben bővelkedett. Híresek voltak az erről szóló történetek. Valójában ilyen történetek járják körül még mindig Polinézia, Ausztrália, Afrika, és Amerika tábortüzeit. Ezek a történetek még azokról az időkről szólnak, hogy sötétség emelkedett volna ki ebben a birodalomban, és most visszatérünk ebbe a valóságba. Itt az ideje, hogy a Föld, az ő öko-rendszere, és önmaga megújuljon. A mi szolgálatunk vezetni, gyógyítani, és megáldani az emberiséget. Ez egy olyan idő is, amikor tanítunk és naprakészen tartunk benneteket. Itt az ideje, hogy eltávolodjatok a sötétség hamisságától, hogy mélységesen megtanulhassátok a Fény igazságait! Itt az ideje, hogy újraegyesüljetek spirituális és űrcsaládjaitokkal. Itt az ideje számotokra, hogy ellátogassatok Agarthába, és megismerjétek az Élet belső örömeit.
  A Fény Szelleme dicsőségben ereszkedik a Földre. Ez a Fény megtisztít benneteket a sötétség befolyásától, és kapcsolatba hoz benneteket azzal a csodálattal, mely ott van bennetek. Van egy Fénnyel teli hadseregünk, mely mindegyikünkben ott lakozik. Megvan a képességünk ahhoz, hogy ezt a hadsereget arra használjuk, hogy kiűzze a sötétséget. Használjátok fel ezt Drágáink arra, hogy valóra váltsátok a megérdemelt birodalmat. Szívből idézzétek fel magatokban, hogy mit kívántok valóban megváltoztatni. Erősítsétek meg és adjátok át Szeretetben és Örömben a Mennyországnak! Engedjétek, hogy ez a hatalmas energia összeálljon és gyorsan életre keljen. Idézzétek fel ezt naponta. Engedjétek az örömeit és az energiáit valóra válni. Legyetek tudatában a bennetek lévő erőnek. Ebben az energiában áramoljatok, és adjátok át azt teljes mértékben a Mennyországnak. Ez a látomás minden egyes nap erősebbé válik. Ennek fényében a kollektív energiáitok képesek megerősíteni azt amit mi teszük. A győzelem biztosított. Jöjjünk össze és váltsuk valóra. Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Ma üzenetünket folytattuk. Közeleg a győzelmetek ideje. Ez harangozza be a tömeges földreszállásokat, és a teljes tudatosságba való végső lépéseteket. Örvendünk annak ami történik. Készen állunk mindenben segíteni, hogy üdvözölhessétek a flottát, és felfedezzétek a csodát, ami Agartha! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  12 Pax, 10 Muluc, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Június 3./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top