728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. június 20., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Június 17./

  Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Sok jó hírt mondani jövünk hozzátok! Az Ősi családok és szövetségeseik elértek egy olyan ponthoz, ahol lehetségessé válik meglátni a szerencsétlenség és csalódottság hosszadalmas útjának közelgő végét. A sötét összeesküvés jól tudja ezt. Azonban ezek a katasztrofális gazfickók tovább kutatják a módját az áldásaitok valamilyen színtű elhalasztásának. Az egyre növekvő szokásjog hálózat intézői a jogi segítőikkel együtt tökéletesen értik, hogy mit kell még véghezvinni a nagy letartóztatások megkezdése előtt. Az összekötőink azt mondják, hogy nagyon közel vannak a végső letartóztatási műveletek megkezdéséhez. A NESARA azt igényli, hogy ezek a végső események korrekt és gyors módon menjenek végbe. Látjuk milyen jól edzettek ezek a jogi csapatok, és milyen jól pozicionálták magukat végső győzelmük érdekében. Bolygótok szerte mások is csatlakoztak ezekhez a szövetségekhez, hogy úgyszintén ösztönözzék őket szent kötelességük beteljesítésére. A sötétek elfogadják az elkerülhetetlent, de valahogy mégis el szeretnék kerülni ezt az egész kínos helyzetet. Közeledik a sötétség végjátékának az ideje; és a tömeges letartóztatások, és az új kormányok kiemelkedésének ideje.
  A sötétség és sok kegyeltjének a hatalomról való elűzése szabaddá tesz benneteket és lehetővé teszi nagy jólétetek megvalósulását. Ez vezet el az úgynevezett "UFO álcázás" végéhez is. Ezek a nagy események végül lehetővé teszik nekünk, hogy nagy számban megjelenjük az egeteken, és azonnal megoldjunk egy sor egyre csak növekvő környezeti katasztrófát. A legfontosabb ezek közül a Fukushima reaktorok megolvadásából eredő rádióaktív csapadék. Megtisztítjuk a nukleáris katasztrófától az egeteket, tengereiteket, és a szárazföldet. Továbbá olyan körülményeket kívánunk teremteni, ami vissza tudja fordítani egy nukleáris megbetegedés egyre növekvő országos járványát. Ez elterjedhet világszerte, és képes visszaállíthatatlan károsodást okozni az óceánjaitokban. Van még egy másik katasztrófa is, amit az óceánokba került hatalmas mennyiségű műanyag hulladék okoz. Mi egy szerves trágyává tudjuk ezt alakítani, ami tápláló hatással lehet az óceánjaitokra, és helyreállítja a tengerek túlhalászásából eredő károsodását. Ez az eljárás továbbá a sötétség számos Föld-rengető vállalkozásából eredő szeizmikus anomáliát is csökkenteni tudja.
  Ők szó szerint hajlandóak voltak népességcsökkentés céljából hadijogot bejelenteni és a saját nemzeteiket megsemmisíteni. Ez nem lesz megengedve. Az isteni terv társadalmaitokat a Fénybe helyezi, és kinyilatkoztatja a teljes tudatosságba való végső visszatéréseteket. Figyeljük 13 évezrede, ahogyan az Anunnaki és vészjósló kegyeltjei a sötétség által konstruált minden egyes kataklizmát követő "Aranykorokat" hangszerelik. Ezek a semmirekellők egy olyan fejlett rabszolgafajjá szerettek volna átfordítani benneteket, akiknek egyetlen célja szolgálni őket. Úgyszintén szerették volna előidézni a DNS helytelen rendezettségét, vagy szétkapcsolását, hogy megakadályozzák a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Ez most lehetetlenség. Segítünk Földi szövetségeseinknek befejezni a hátralévőket amilyen gyorsan csak lehet. Így ez nagyon gyorsan fog megtörténni. Elegendő elem van már a helyén ahhoz, hogy elérjük ezeket a fontos célokat. Igazából a megfelelő isteni időzítés van csak hátra ezen események megvalósulásához. A Mennyország nagyon át kívánja alakítani ezt a valóságot, és egy új korszakot akar összehozni mindegyikőtök számára!
  A jelenlegi idő most egy előnyös, békés átmenetté alakult át. Mi felügyeljük ezt a végső fázist, és mi szállítunk át benneteket oda, ahol a szent Fénykamráitok vannak. Ezen a helyen fogjátok véghez vinni az átalakulásotokat, befogadni a Felemelkedett Mesterek által nyújtott csodás információkat, és felhasználjátok azt egy új valóság összekovácsolására. A fizikusok és tudósok világotokon csak most kezdik értelmezni, hogy ez az új birodalom miképpen fog felbukkanni. Néhányuk látták már, hogy milyen hatalmas csillaghajók képesek gyorsan áthaladni ezen a galaxison. Ezeknek a Fényhajóknak meg van az a képességük, hogy az időn át utazzanak és eljussanak bármelyik dimenzióba. Sokat fogtok tanulni. Ez az új bölcsesség alakítani fog benneteket, és ezzel együtt egy új csillagnemzetet fogtok szerencsésen kialakítani. Ez az új föld lesz az alapja az utazásaitoknak és a közelgő nagy tetteiteknek. Legendák fognak erről szólni, és sok nagyszerű történetet mondanak majd arról, hogy mit is tettetek, hogy átalakítsátok nem csak a galaxist, hanem az egész fizikaiságot is. Mi készen állunk, hogy ismét üdvözöljünk benneteket a nyájban, galaktikus emberi társainkként, akik a Fény iránti isteni szolgálatban állnak, és az isteni tervet bontakoztatják ki!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Hírekkel érkezünk arról, hogy a Fény áldott módon vált valóra egy új, szabad, és jóléttel teli valóságot számotokra. Különféle társaink most végeznek egy sor ezt megelőző feladattal, amik egy nagy győzelemhez vezetnek a Fény számára. Az első pont egy új pénzügyi rendszer megteremtése ezen világ számára. Ez a projekt menetre kész, és össze lett kapcsolva egy NESARA-kormányzás megteremtésével Észak Amerikában. Azok akik a jelenlegi de facto amerikai kormány leváltásával foglalkoznak, már majdnem készek ennek a projektnek a valóra váltásával. Így  egy új korszak peremén álltok az emberiség számára. Sok spirituális erőforrást szenteltünk annak is, hogy olyan energiákat teremtsünk, amik mindezt biztosan gyors megvalósulásra juttatják. A sötétek érezhetik, hogy ez a Fénypajzs a bolygó körül emelkedik, és képtelenek meggátolni ennek megvalósulását. Várjátok a csodás eseményeket, amik elkezdenek mindenütt megjelenni.
  Jelenleg nagyon örömteli, hogy sokan közületek olyan energiákat teremtenek csoportos meditációk alkalmával, amik segítettek nekünk az ezen birodalom körüli mennyei Fénypajzsok kialakításában. Öröm Áldása és üdvözlégy mindazoknak, akik a saját módjukon, segítettek minket ebben a törekvésben. Igazán csodálatos osztozni veletek ezen erőteljes energiák megerősítésében. És nyilvánvaló, hogy mennyire vágytok rá, hogy megszabaduljatok a közel 13 évezreddel ezelőtt a sötétség által az őseitekre rótt kötelékektől. Ez a sötét energia most gyorsan szertefoszlik. Egy spirituális előjel fog most hamarosan globálisan következni. Áldunk titeket a támogatásotokért, és a szabadság, Gaia, és a teljes tudatosság iránti elkötelezettségetekért. Mindegyikünk hálás és igazán örül. Valójában ti mutattátok meg nekünk, hogy a Teremtő kegye hogyan hozott létre egy olyan valóságot, ami készül szabaddá válni. Ez a valóság igazán képes örömmel látni a galaxisból érkező spirituális őseit.
  A következő tudatossági lépésetek határán álltok. Beengedtétek a Fényt, és meg lettetek áldva benne a Mennyország által. Felkészültetek rá, hogy felemeljétek a nektek adott furkósbotot. Léteznek azok az erőforrások, melyek a végső átmeneti valóságot produkálják, és amikkel át lehet hidalni a régi sötét birodalom és az új közötti rést, ami a teljes tudatosság pereme. Ez a kapacitásemelkedés történik, amikor megérintenek a mennyei seregektől érkező energiák, amik folyamatosan áthatnak benneteket. Örülünk, hogy a Mennyország által nekünk adott feladat ilyen jól halad. Épp letoljátok a sötétséget a talapzatáról, és egy olyan eljárást állítotok a helyére, ami elhozza nektek csodás teljes potenciálotok megnyilvánulását. Áldjuk ezeket a fejleményeket, és állandó gyógyítást és könyörületet kérünk az istenségtől. Ez most megadatott. Az ünneplés ideje közeledik most. Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Ma előbbre jutottunk üzeneteinkkel. Köszönetet mondunk támogatásotokért, és hogy segítitek a Mennyei változásokat. Ezek hozzák el nektek az öröm, a szabadság, és a jólét új korát. Eljövünk, hogy üdvözöljük azokat, akik túljutottak a korlátozott tudatosság romboló hatásain. Most egy bámulatos galaktikus békét fogtok összehozni! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  11 Akbal, 6 Kayab, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Június 17./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top