728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. június 1., vasárnap

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 27./

  Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Események nagy sorozata folyik most bolygótokon! Ezen események jelölik bizonyos kritikus események megkezdését, melyek szabadságot, szuverenitást, jólétet, és új kormányzást hoznak nektek. A kapcsolattartóink azt jelentik, hogy számos csoport, melyek Földi szövetségeseinket is tartalmazzák, épp készülnek letolni a sötét összeesküvést és annak kegyeltjeit a hatalomról. Ezek a projektek tartalmaznak olyan eszközöket, amik exponenciálisan nemzetről nemzetre bővítenek egy szokásjog hálózatot, és olyan projekteket, amik ezt a hálózatot az új kormányzás eszközévé formálják mindenütt a bolygón. A jólétprojektek is most készítik elő azokat a kézbesítő rendszereket, amik a NESARA érvényre léptetésének alapját képviselik. Ahogy ezek az események felszínre kerülnek, készülünk a hivatalos megállítására annak a nemzetközi összeesküvésnek, ami közel mindennapossá teszi a "vegyi csíkok" kiszórását. Az Agarthai összekötők is szorgosan arról tájékoztatják a különféle sötét összeesküvés vezetői csoportokat, hogy hitvány terveiknek egy halom tömeges letartóztatás fog véget vetni.
  Létfontosságú, hogy Gaia megmeneküljön azon megszámlálhatatlan felszíni emberi vállalat mindennapi csapásaitól, akik az ő erőforrásai kihasználására törekednek. Ezek a földi erőforrások azoknak a dolgoknak a forrásai, melyek segítenek fenntartani az ő sok és sokféle öko-rendszerét. A tudósaink napi szinten figyelik ezeket a fejleményeket, és megtesznek amit tudnak, hogy fenntartsanak egy bizonyos mértékű stabilitást. Van egy természeti mechanizmus, amit a Mennyország szolgáltatott, mely lehetővé teszi Gaia-nak, hogy egyre jobban megnehezítse ezeknek az erőforrásoknak a kivonását. Ez az ok húzódik a sok bánya- és épület-katasztrófa mögött, amiből időről időre egyre több van világotokon. A jelenleg eltitkolt technológiák sorának bevezetése nagyban leredukálja az ilyen katasztrófák lehetőségét. A sötét összeesküvés ragaszkodik azokhoz az eljárásokhoz, amik visszatartják ezen új technológiák bevezetését, melyek által a dolog könnyedén orvosolható. Ez az egyik ok rejlik a sötétek hatalomról való elűzésének szükségessége mögött. Ezen bonyodalmakhoz még hozzá adódik ennek a sötét oligarchiának a hatalmas kapzsisága és arroganciája.
  Ahogy eltávolítjuk a sötétség gonosz kegyeltjeit a hatalomról, a ti saját transzformációtokkal is előre kell lépni. A Mennyországnak van egy nagyon részletes menetrendje arra, aminek meg kell történni. Gaia bevezető változások teljes sorát igényli, még mielőtt megkezdhetjük tömeges landolásunkat. Ezért segítjük Gaia-t, és együttműködünk vele abban, hogy minimalizáljuk mindazt ami vele történik. Ahogy a geológusaitok és a meteorológusaitok gyanítják is, a tengerfenéknek tovább kell emelkednie, és széleskörű változásoknak kell történni a szokásos sémák tekintetében. Ezek a változások felkészítik Gaia felszínét olyan tevékenységek hatalmas sorára, amik átformálják az ő kontinenseit, módosítják az ő óceánjait, és felállítják az eszközöket a légkörben az ősi mennybolt új rétegei számára. Gaia korábban időnkénti megszakításokkal ugyan, de egy érintetlen hely volt. Ezek a megszakítások olyan idők voltak, amikor új öko-rendszerek lettek bevezetve, és új fajok szereztek időleges uralmat. Ezek a periódusok általában néhány száz millió évig tartottak. Ti nemrég érkeztetek, amikor egy ilyen változás történt.
  Ennek a felszínnek több óceánja és kisebb kontinensei voltak. Egy általános egyensúly volt. Az őseitek tudták ezt, és először arra használták éterikus-szerű tudatállapotukat, hogy adaptálják magukat ebben a birodalomban. Később felfedezték a Belső Földet, és azonnal megértették, hogy gondnokságuk mindkét birodalomra kiterjed. Több százezer év alatt, a Lemúriaiak képesek voltak szívélyesen felügyelni Gaia-t, és az ő sok öko-rendszerét. A Lemúriaiak míg ezt tették, új kolóniákat köszöntöttek, és összehozták szárazföldek hálózatát, és gondnokságukat szeretettel, kegyességgel, és isteni bölcsességgel végezték. A történeteket átadták minden új generációnak, ami hozzáadódott ehhez az egyre növekvő történelemhez. Egy hosszú együttműködés folyt Gaia-val, ami megőrizte az ő sokféle életformáinak egyedülálló láncolatát. Ezt a nyugalmat megtörték Atlantisz hirtelen tettei. Ezek a tettek süllyesztették el Lemúriát, vágták el Agarthát Gaia felszínétől, és tették Atlantiszt domináns földdé Gaia felszíni birodalmában! Ekkor hosszú, sötét korszakotok kezdődött!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Miközben valóságotokat nézzük, szívünkben tudjuk, hogy egy nagy átalakulás van folyamatban. Szent hittestvéreink szorgosan lehetővé teszik a sötétség hatalomról való letolását. Ezek a változások egy új korszakot fognak köszönteni. Ez a korszak tartalmazza a teljes tudatosságba való utazásotok végső részét. Mi egy speciális csapat része vagyunk, melyet azért küldtek ide, hogy előkészítsen mindegyikőtöket erre az új valóságra. A mi aspektusunk ezzel a projekttel az, hogy előkészítünk benneteket arra, amit el kell mondani nektek a mi isteni űrbéli és spirituális családjaink által. Az Anunnaki és földi kegyeltjeik olyan történelmet produkáltak, amik vallási, vagy tudományos mítoszok alapjaivá váltak, és felfedik miképpen kerültetek korlátozott tudatosságba, és hogyan használták a rémisztő halált arra, hogy kontrolláljanak benneteket. Minden korábbi aranykor valójában olyan történetek forrása, hogy miképpen taszítottak le benneteket a korlátozott tudatosság rettenetébe.
  Ezek a nagy félelmek és traumák azok amik következtek, és lehetővé tették uralkodóitok számára, hogy ilyen gyalázatos módon kezelhessenek benneteket. Közel 13 ezer év múltán, most készségesen és könnyedén elfogadjátok a sok mesét. Ezekre a fél-igazságokra rá kell világtani, és az eredeti és igaz változatukban kell elmondani azokat. Eredendően teljes tudatosságú Lények voltatok, akik megtagadták, hogy a sötétség kontrolláljon benneteket az ősi Atlantisz rendeleteivel. Lázadásuk közepette őseitek be lettek csapva, és egy olyan eljárásba taszították őket, amiben hirtelen amnéziába kerültek, korlátozott tudatosságú egyénekké váltak. Ily módon "angyalszárnyaitokat"szó szerint levágták. Egy gyötrelmes úton hagytak benneteket, ami tele volt rettenetes akadályokkal, hogy ne nyerjétek vissza teljes tudatosságú Lényekként betöltött státuszotokat. A Mennyország döntött úgy, hogy engedélyezi az Anunnaki számára, hogy egy időre kontrollálhat benneteket. Elég gondosan állították fel ennek feltételeit.
  Most az Anunnaki sok mítoszt és legendát hagyott maga után, és sötét kegyeltjeire. Hittestvéreink a Mennyország és a küldetés szent áldásával érkezve, a megfelelő isteni időpontban kiszabadítanak a kötöttségből, és visszajuttatnak a teljes tudatosságba benneteket. A megfelelő életidőnk során, a Mennyország  megadta nekünk az eszközöket ezen akadályok legyőzéséhez, és a mennyei felemelkedés eléréséhez. Ebben a teljes tudatosságban, vállaljuk, hogy vezetnünk, tájékoztatnunk, és tanítanunk kell benneteket arról, ami történik. Ez most egy gyors átalakulás ideje. Akkor van ez, amikor elkezditek felfogni, hogy a jelenlegi "norma" csupán egy folytatása annak, ahogyan mesterkélten rászedtek és kontrolláltak benneteket. Ennek most áldott módon vége lesz, és ezzel együtt egy nagy átalakulás jön, és örömteli újraegyesülés az emberiség többi részével. Itt a szabadság, a jólét, és az új kormányzás ideje! Nem vagytok egyedül!
  Ma mint mindig, folytattuk tájékoztató küldetésünket és felkészítéseteket egy új korszak kiemelkedésére. Ebben a sötétség többé nem lesz domináns. Fogadva spirituális és űrcsaládjaitokat, legyetek boldogok, és felkészültek a sok dolog felfedezésére, ami számotokra könnyen megrázó is lehet. Lássátok ezt a nagy Fényt. Örömben és a Mindenható Szellem örökkévaló Szellemében hagyunk most magatokra benneteket! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  3 Ix, 5 Pax, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu


  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 27./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top