• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 27., kedd

  Mi a bizonyíték a gondolat teremtő erejére?

  A gondolat anyagi műszerekkel nem mérhető. (Csak az elektromágneses hullámok mérhetők, amelyeket a gondolat az agyban létrehoz.) Van-e ennek ellenére valaki közöttünk, aki meg meri kérdőjelezni a gondolat létét?
  Hát persze, hogy nincs!
  Hiszen a gondolat létét mindenki megtapasztalta. Ez viszont gondolkodóba ejthetne mindannyiunkat a bizonyítékok természetét illetőleg. A bizonyíték ugyanis soha nem rajtunk kívül van, hanem belül. Az érvényes bizonyítékot mindig a saját átélés és élmény biztosítja, és nem a tudósok állításai.
  A magasabb világok tanulmányozására nem alkalmasak az anyagi világ műszerei és módszerei.
  A magasabb világok megismerésének és a kapcsolatfelvételnek a lehetősége nem fizikai, hanem lelki képességektől függ, ahol a lelki a fizikai sík fölötti rezgéstartományra utal.
  Ezzel egyszer és mindenkorra világossá válik, hogy a lelki szférák megközelítésének és vizsgálatának lehetősége nem holmi parajelenség, ami kívül áll a tudomány hatáskörén, hanem nagyon is egzakt, és tudományos módszerekkel megközelíthető. A különbség csak a magasabb dimenziók vizsgálatához szükséges módszerekben és eszközökben rejlik. 
  White Eagle Lelki fejlődés I. című könyvéből idézek:
  "Az esetek többségében nagy jelentőséget tulajdonítanak a tudományos nézőpontoknak, azt szuggerálva ezzel, hogy a lelki, vagy spirituális nézőpont nem tudományos.
  Helyesbíteni szeretnénk ezt az elképzelést, és tisztázni, hogy a spirituális törvényben semmi sincs, ami nem tudományos. A lelki törvény örök igazság. Ezzel szemben a tudomány álláspontja évről évre változik, és amit ma igazságként elfogad, azt holnapra elutasítja és elfelejti. A lelki törvényben nincs más változás, mint az állandó fejlődés és növekedés. Az ember, - benső fejlődésével, és tudatszintjének emelkedésével párhuzamosan - mind több és több igazságról szerez tudomást, de maga a törvény nem változik."
  Természetesen a következő dimenzió fölött ott van a következő, és a következő, és a következő...
  Az emberi elmét azonban nem könnyű zavarba hozni.
  Az első kérdés, ami a kezdeti kételkedés és bizonytalankodás után felmerül, az az, hogy ha mindez valóban így van, akkor meddig tart? Hány dimenzió tevődhet, vagy tevődik egymásra? Létezik-e felső határ?
  Ha az ismert tudományos módszerek és eszközök nyilvánvalóan nem alkalmasak a magasabb dimenziók vizsgálatára, melyik hát a járható út?
  Közzétette és kiegészítette: Sandalwww.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  Kiválasztottak
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Mi a bizonyíték a gondolat teremtő erejére? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top