• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 27., kedd

  Materializálódott gondolatok - a gondolat teremtő ereje

  A legszembeötlőbb különbség a fizikai világ és a magasabb dimenziók között talán az, hogy a magasabb dimenziók sokkal rugalmasabban alakulnak a gondolat erejének hatására, mint a földi. Természetesen a földi dimenzió is a gondolat erejének (a gondolat teremtő ereje - szerk. Sandal) hatására alakul, habár ez az alakulás - tekintettel a földi világ rezgésének alacsony frekvenciájára - nehézkesen és lassan megy végbe. Ezért nem mindenki számára nyilvánvaló.
  Ha azonban elgondolkodunk azon, hogy is jön létre egy mindennapi használati eszköz, - például egy pohár - akkor senkiben nem marad kétség.
  A pohár először valakinek a gondolatában ölt formát. Lehet az formatervező, vagy iparművész, stb.
  A belső látás és belső Fény segítségével a tervező először gondolatban hozza létre a poharat.
  Ez után kezdődik a gondolat rezgésének a letranszformálása a fizikai világ szintjére. A tervező a gondolatban felépített kép alapján elkészíti a pohár pontos rajzát, megadja az általa kigondolt méreteket, színt, anyagot és részleteket. Mindezt átadja a kivitelezőnek, jelen esetben egy üvegfúvó mesternek. Szóban is elmondja, mit kíván. A szóbeli közlés, - tehát a füllel érzékelhető hanghullámok általi közlés - az eredeti gondolat rezgési frekvenciájának másik letranszformálási módja.
  A rajz és a szóbeli magyarázat jó esetben elegendő ahhoz, hogy az üvegfúvó saját gondolataiban újraépítse a tervező gondolatát - más szóval ismét feltranszformálja...
  Az átvett gondolati képnek az alapján hozzákezd a kivitelezéshez, és végül ott áll előttünk a materializálódott gondolat, a pohár.
  Arra a kérdésre tehát, hogy materializálódhat-e a gondolat, azt feleljük: Igen. Ha alaposan körülnézünk, észrevesszük, hogy egész fizikai környezetünket materializálódott gondolatok alkotják.
  Talán mondanunk sem kell, hogy ez a mindannyiunk által használt kommunikációs módszer, ez a fel-alá szaladgálás a különböző frekvenciájú tartományok között elég tökéletlen, és rendszerint félreértések egész sorozatához vezet.
  Szerencsére van a kommunikációnak más módja is.
  Telepatikus úton is fel tudnánk venni egymással a kapcsolatot, ha legalább annyi időt és fáradságot szánnánk rá, mint amennyit befektettünk a folyékony írás és olvasás képességének elsajátítására. Erről a lehetőségről azonban ma még kevesen tudnak, és még kevesebben szánják rá magukat e mindannyiunkban jelenlévő belső képesség ki-fejlesztésére.
  Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  Kiválasztottak
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Materializálódott gondolatok - a gondolat teremtő ereje Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top