Az Atlantiszon  az Istennő papnői 12-en gyűltek össze, hogy lehorgonyozzák a béke és a harmónia energiáját. A Rózsa testvériségének hívták őket. Később újra felbukkantak az ókori Egyiptomban, mint Ízisz papnői. A rózsa Ízisz istennő egyik szent szimbóluma. A keresztes hadjáratok alatt a Rózsa testvériségének a női megfelelője a templomosok voltak. A második világháború alatt megpróbáltak befolyásolni néhány felsőbb rangú nácit, néha sikerült meggyőzni őket a békésebb módokról, így sok életet mentettek meg.
A Vénusz – Nap átvonulás 2004-ben és 2012-ben egy kódolt jel volt az égen, hogy újra aktiválták a Rózsa testvériséget.
Ezen a nyáron, a nagy hármas az Eris, Lilith és Chariklo (törpe bolygók,kis bolygók – szerk.Sandal) aktiválja az Istennő archetípusát ezen a bolygón, mélyebb szinten, mint valaha. Érdekes megjegyezni, hogy ezzel egy időben a külső Naprendszer objektumainak, a Chariklo, Pholus és Ixionnak lesz egy hármas együttállása a Nyilason belül, közel a Galaktikus Központ helyzetéhez. Ez egy áttörést jelent az elnyomott istennő archetípusának a kollektív tudattalanságból planetáris szinten. A nőies elveket elnyomták az archónok az emberi történelemben a női szexuális energia szabályozás és a manipuláció által és a női felszabadítás kulcsát a nők számára, hogy érezzék a szexuális energiájukat, kiegyenlítsék szívükkel és kifejezzék saját útjukat.
A nyári napforduló pillanatában 2014.június 21-én aktiváljuk a planetáris Istennő archetípus folyamatának kezdetét. Az aktiváláskor sok női tagja fog az Ellenállási Mozgalomnak és a Plejádi flottának meditálni, és szeretetteljes energiáját irányítani az emberiség számára. Te is csatlakozhatsz, a saját magad meditációs módján a nyári napforduló pillanatában, 10 óra 52 perckor (GMT). 12:52 perckor egyiptomi és közép európai idő szerint, 11:52 perckor londoni (BST), 6:52 perckor New York-i (EDT), 5:52 perckor Chicago-i (CDT), 4:52 perckor Denver-i (MDT) és 3:52 perckor Los Angeles-i (PDT) idő szerint.
A mi fő csoportunk ezeket az energiákat Ibizán fogja lehorgonyozni. Ibiza egy sziget, szent Tanit istennőnek. Ő a vizek, a tavasz, és a szökőkutak istennője, aki gyógyulást, megújulást és összehangolást hoz az test elektromágneses mezőjében és az energia területén. Ő egy Kozmikus Istennő és a rómaiak Juno Caelestis-nak hívták. Ő és a szigete támogatni fogja egyéni, planetáris és kozmikus egyesítésünket.  minket a mi utat az egyéni, földi és kozmikus integráció. Szívesen látunk, ha csatlakozol hozzánk:
http://portal2012.org/Ibiza.html
A Fény erők azt kérték, hogy a nők és férfiak belső kapcsolatát az istennő csoportokban aktiválja újra a Rózsa testvériségével. Ezeket a csoportokat fizikailag kell összehívni (összegyűjteni) legalább egy héten egyszer, és lehívni az istennő energiáit a bolygóra a békéért saját egyedi módon. Ezen csoportok által lesz támogatva női oldal a bolygón az Esemény átmeneti idején, míg az Esemény Támogató Csoportok pedig a férfias oldalt fogják képviselni.
Azt kérték a Fény erők, hogy az Esemény idején minden Rózsa testvériség csoportok találkozzanak, meditáljanak a békés átmenetért és hívják le az Istennő szeretet és a harmónia energiáit.
Az istennőről többet olvashatsz itt, és hogy hogyan lehet csatlakozni hozzá:
http://www.cybele2.com/
Az istennőnek sok temploma fog épülni az Esemény után. Addigis gyújthatsz gyertyát Ízisz virtuális templomába itt: http://nshrine.com/shrine/Isis
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: