A Plejádi portál aktiválás sikeres volt. A Föderációs anyahajók elfoglalták a pozíciójukat az Oort-felhőn belül. Sokan (főleg a plejádi flotta) most már a Naprendszerünkön belül vannak, hogy felkészüljenek a bolygó végső felszabadulására.  
Az Ellenállás most feltételezi, hogy sokkal aktívabb szerep jut a Naprendszeren belül. A fő erősségükön, az X-bolygón túl sok aktív bázist építettek még a külső Naprendszerben.
A Plútó holdja a Charon, amely egykor egy katonai raktár volt a sötét erők számára, ma már az Ellenállás egyik legfontosabb katonai parancsnoki központjainak egyike, és ami a végső veresége lesz a Chimera csoportnak. 
Az Ellenállás sok női tagja él bizonyos objektumokban a külső Naprendszerben, és relé állomásként szolgálnak az Istennő energiához amit a Galaktikus Központi Napból továbbítanak a Föld bolygóra. 
A fő átjátszó állomás a belső Naprendszerünkben van az Istennő energiához, aminek a Galaktikus Központja egy kentaur aszteroida a Chariklo. Sok női tagja a Plejádi flottának és az Ellenállási Mozgalomnak itt található, meditálnak és csatornázzák az Istennő energiát a Galaktikus Központból és küldik a Föld felé, hogy segítsék az emberiség harmonizálását. A  Chariklo körül gyűrűket fedeztek fel néhány hónappal ezelőtt: 
Ezek a gyűrűk csillagkapuként szolgálnak, amelyek közvetítik az Istennő energiát a mi Naprendszerünkben.
A fő fellegvára az Ellenállási Mozgalomnak a női Fényharcosok bölcs vezetésével egy nő, akinek a kódneve Ariel van Eris, ami egy kis planetáris test a Naprendszer szélén: 
A Jupiter legnagyobb holdja, a Ganymedes, a fő kommunikációs központja a Naprendszernek, amely magában foglalja a Galaktikus Szövetség csapatait, az Ashtar Parancsnokságot, a Plejádi, Szíriuszi és Androméda flottát, valamint az Ellenállási Mozgalmat.
A Fény erők sok új bázist fognak létrehozni a belső Naprendszerben a nagyon közeli jövőben, különösen az aszteroidákon, a Marson és a Holdon.
A bolygó felszínén a Plejádi portál energiája sok egyénen és csoporton keresztül jutott el, akik meditáltak. A fő horgony a svájci csoportunk volt, ami nagyon elkötelezett és erős volt. A Fény ragyogott, az ég tiszta volt. A konferencia egyik résztvevője meg is osztotta ez a fotót a Galaktikus Föderáció egyik hajójáról, amit a Shasta hegynél készített néhány évvel ezelőtt. (Első kép legfelül baloldalon/ 3.kép baloldalon) 
A Plejádi portál aktiválás idejében a QEG csoport Marokkóban többletenergiát ért el az ingyen energia prototípus kialakításánál egyes források szerint: 
Az Plejádi portál energiái irritálták a arkhónokat, ezért újabb támadási hullámokat szerveznek ellenem és a munkám ellen, félre akarják tájékoztatni és manipulálni az » igazságkeresőket/ébredőket « a bolygó felszínén. Ahhoz, hogy jobb perspektívát szerezz a munkámról, olvasd el ezt a cikket:
Azt javaslom minden Fénymunkásnak és Fényharcosnak ahelyett, hogy támadják egymást, irányítsák inkább az energiájukat valahogy így: 
A Fény Győzelme!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: