• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 22., csütörtök

  Cobra: Plejádi portál aktiválás jelentés (2014.máj.21.)


  A Plejádi portál aktiválás sikeres volt. A Föderációs anyahajók elfoglalták a pozíciójukat az Oort-felhőn belül. Sokan (főleg a plejádi flotta) most már a Naprendszerünkön belül vannak, hogy felkészüljenek a bolygó végső felszabadulására.  
  Az Ellenállás most feltételezi, hogy sokkal aktívabb szerep jut a Naprendszeren belül. A fő erősségükön, az X-bolygón túl sok aktív bázist építettek még a külső Naprendszerben.
  A Plútó holdja a Charon, amely egykor egy katonai raktár volt a sötét erők számára, ma már az Ellenállás egyik legfontosabb katonai parancsnoki központjainak egyike, és ami a végső veresége lesz a Chimera csoportnak. 
  Az Ellenállás sok női tagja él bizonyos objektumokban a külső Naprendszerben, és relé állomásként szolgálnak az Istennő energiához amit a Galaktikus Központi Napból továbbítanak a Föld bolygóra. 
  A fő átjátszó állomás a belső Naprendszerünkben van az Istennő energiához, aminek a Galaktikus Központja egy kentaur aszteroida a Chariklo. Sok női tagja a Plejádi flottának és az Ellenállási Mozgalomnak itt található, meditálnak és csatornázzák az Istennő energiát a Galaktikus Központból és küldik a Föld felé, hogy segítsék az emberiség harmonizálását. A  Chariklo körül gyűrűket fedeztek fel néhány hónappal ezelőtt: 
  Ezek a gyűrűk csillagkapuként szolgálnak, amelyek közvetítik az Istennő energiát a mi Naprendszerünkben.
  A fő fellegvára az Ellenállási Mozgalomnak a női Fényharcosok bölcs vezetésével egy nő, akinek a kódneve Ariel van Eris, ami egy kis planetáris test a Naprendszer szélén: 
  A Jupiter legnagyobb holdja, a Ganymedes, a fő kommunikációs központja a Naprendszernek, amely magában foglalja a Galaktikus Szövetség csapatait, az Ashtar Parancsnokságot, a Plejádi, Szíriuszi és Androméda flottát, valamint az Ellenállási Mozgalmat.
  A Fény erők sok új bázist fognak létrehozni a belső Naprendszerben a nagyon közeli jövőben, különösen az aszteroidákon, a Marson és a Holdon.
  A bolygó felszínén a Plejádi portál energiája sok egyénen és csoporton keresztül jutott el, akik meditáltak. A fő horgony a svájci csoportunk volt, ami nagyon elkötelezett és erős volt. A Fény ragyogott, az ég tiszta volt. A konferencia egyik résztvevője meg is osztotta ez a fotót a Galaktikus Föderáció egyik hajójáról, amit a Shasta hegynél készített néhány évvel ezelőtt. (Első kép legfelül baloldalon/ 3.kép baloldalon) 
  A Plejádi portál aktiválás idejében a QEG csoport Marokkóban többletenergiát ért el az ingyen energia prototípus kialakításánál egyes források szerint: 
  Az Plejádi portál energiái irritálták a arkhónokat, ezért újabb támadási hullámokat szerveznek ellenem és a munkám ellen, félre akarják tájékoztatni és manipulálni az » igazságkeresőket/ébredőket « a bolygó felszínén. Ahhoz, hogy jobb perspektívát szerezz a munkámról, olvasd el ezt a cikket:
  Azt javaslom minden Fénymunkásnak és Fényharcosnak ahelyett, hogy támadják egymást, irányítsák inkább az energiájukat valahogy így: 
  A Fény Győzelme!
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Plejádi portál aktiválás jelentés (2014.máj.21.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top