• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 13., kedd

  Cobra: A Plejádi portál (2014.máj.13.)

  Május 17-én a Plejádi portál megnyílik. Ez egy nagyon fontos mérföldkő lesz a Fény erők felé, a végső planetáris felszabadulás. 
  Az a pillanat, mikor a Galaktikus Föderáció fényhajói - némelyikük száz és száz mérföld átmérőjű - vállalják a végső pozíciót az Oort-felhőn belül, mely milliárd jeges testet rejt a naprendszerünk körül, egészen 1 fényévre a Naptól (Az Oort-felhő a Naprendszer legkülső tartományában, a Naptól mintegy 50-100000 csillagászati egységre található üstököszóna, amelyben milliárdnyi üstökösmag kering.-szerk.Sandal)
  Ezek az anyahajók ezután mint relék (jelfogók) fognak szolgálni közvetlen kozmikus felszabadító energiákat a Galaktikus Központi Napból a naprendszerünkön belül. Ezek a kozmikus felszabadító energiák elkezdenek behatolni a heliopauseba, (vagy helioszférájába .szerk.Sandal) a naprendszerünk energiahatárába:  
  Miután belép a naprendszerünkbe, drasztikusan átrendezi az energiamintákat a helioszféra belsejében. A Plejádi portál megnyitása után sok Föderációs hajó (a Plejádi flottával az élen) belép a Naprendszerbe azzal a céllal, hogy kikapcsolják a Chimera-csoport strangelet bombáit a bolygó felszínén. Bár ez a művelet némi időt vesz igénybe, az első fontos lépést meg kell tenni.
  A Fény erők úgy döntöttek, hogy nem vonják be a felszíni lakosságot közvetlenül ebbe a műveletbe, mivel a felszíni lakosság nem megbízható ahhoz, hogy ilyen kényes folyamatban részt vegyen. Ezért a folyamat kicsit hosszabb, de stabil és harmónikus így.  
  Még mindig jobb meditálni a Plejádi portál aktiválásának pillanatában. Az aktiváció 2014.május 17-én lesz 17:11-kor (közép-európai nyári időszámítás szerint). A különböző helyeken, a világ más pontjain itt nézheted meg, hogy mely időpontokba lesz: 
  Csatlakozhatsz a Galaktikus Föderáció hajóihoz, a Plejádi, Szíriuszi és Andromédiai flotta és más földönkívüli fajhoz a maga módján a Plejádi portál aktiválás pillanatában. 
  És még mindig hívunk, hogy csatlakozz hozzánk Svájcba: 

  Bár a 2014 Lehetőségek Ablaka május 17.-én lezárul, nem csökken a valószínűsége, hogy az Esemény a nagyon közeli jövőben megtörténik. A Fény erők intézkedései folyamatosak a végső áttörés pillanatáig. Minden résztvevő a szabad akarata határozza meg, hogy pontosan mikor is fog ez megtörténni.  
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: A Plejádi portál (2014.máj.13.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top