728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 21., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 13./

  Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Több jó hírrel érkezünk hozzátok! Azok akik ismételten az elkerülhetetlent késleltetik, olyan ponthoz értek, ahonnan nincs visszaút. A vereségük zajlik, ugyanis földi szövetségeseink elkötelezett csoportja már nem engedi, hogy ez az irreális képtelenség tovább folytatódjon. Olyan rendelkezések vannak most érvényben, amik lehetővé teszik szabadságotokat, és egy olyan jólét csodáinak a megízlelését, ami a tudás, a bölcsesség, és a technológia új ajtóit nyitja meg. Ezek az események csupán a kezdete mindennek. Mindegyikőtök olyan energiákat és képességeket birtokol, amiknek szárnyalniuk kell, amint ez a valóság testet ölt. Az érkező új kormány és az új pénzügyi rendszer kibontakozása azért van itt, hogy egyre nagyobb tudatossági növekedés alapjaként szolgáljon. Réges-rég, amikor Atlantisz a hullámok alá merült, ideiglenes mestereket adtak nektek. Ők voltak az Anunnaki. Ők hozták létre azokat az eszközöket egy kis csoport számára, amikkel egy osztállyal felettetek lehetnek, és ez most véget ér. Egy új valóság formálódik. Ez véget vet ezen földi kegyeltek hatalmának, és megadja nektek a mindegyikőtök számára fenntartott isteni szuverenitást.
  Az átalakulás rövidesen a mi fizikai jelenlétünket igényli. Ezen módosulások utolsó részét el kell magyaráznunk nektek, és mély összhangba kell kerüljetek azzal, aki a mentorotokként lett kijelölve. A Mennyország létrehozott egy olyan eljárást, ami által könnyedén kölcsönhatásba tudunk lépni veletek, és elő tudunk készíteni az átalakulások végső sorára benneteket. Korábban röviden leírtuk azokat a változásokat, amik hatályba lettek léptetve a mennyei testőrzőitek által, hogy előkészítsenek fizikailag arra, ami rövidesen megtörténik. Ahogy egyre többet tudtok ezekről a változásokról, szükségetek van valakire, aki megfelelő módon el tudja magyarázni, hogy mi is folyik. Ezek a módosítások nem csak fizikaiak. Tartalmazzák mentális, érzelmi, és spirituális aspektusaitokat is. Mindezen elemeket teljesen integrálni kell egy nagyobb egészbe, amit teljes tudatosságnak nevezünk. Mi tisztában vagyunk ezzel, ahogyan ebben a teljességben napi szinten élünk. Mindazonáltal, most egy speciális programot használunk, amit a Mennyország adott nekünk, hogy segítsünk nektek ebben a felettébb szükséges átalakulásban.
  A speciális Fénykamrák, amiket használni fogtok, élő eszközök csodás sora. Mindössze három nap alatt, képesek átkonvertálni benneteket korlátozottról teljes tudatosságúvá. Ezen eljárás elérése a Felemelkedett Mestereknek sok életet vett igénybe. A végső lépés számukra egy felettébb különleges ceremónia volt, ami lehetővé tette, hogy mágikus módon teljesen a jelenlegi halhatatlanokká alakuljanak át. Amikor az idő elérkezik, fogadjátok el ezt az adományt, és áldjátok a Mennyországot azért amit tett, hogy ne csak a genetikátokat hangolja hozzá a ti isteni Én Vagyok Jelenlétetekhez, hanem különleges összeköttetéseteket is! Amint időt töltöttetek Fénykamrátokban, készen fogtok állni egy gyors isteni teljes tudatosság etikett tréning megkezdésére. Csak abban a pillanatban álltok teljesen készen rá, hogy közösen a Belső Földi unokatestvéreitekkel létrehozzátok egy új csillagnemzet megteremtését. Jelenleg a körülöttetek lévő bolygók csak töredékei annak amik hajdanán voltak. Ezek a világok most készülnek elő egy olyan új környezetre, melyben sokféle öko-rendszerrel lesznek tele, amik felölelik külső és belső birodalmaikat.
  Ez az új csillagrendszer olyan konferenciák központjává fog válni ebben a galaxisban, amik szó szerint több ezer közeli galaxist foglalnak magukba. Ti lesztek a házigazdái számtalan életformának, és rengeteg új és csodálatos technológiának. A Teremtő érző életet terjeszt a fizikaiságon át. Az isteni Szeretet és Fény fog ide áramlani, és ez az amiért Gaia több millió éven át tartó barangolás után ezt a bolygórendszert választotta a többi helyett. A Mennyország további eónokon át védte ezt a naprendszert a betolakodóktól. Először mi népesítettük be ezt a galaxist közel 2 millió évvel ezelőtt. Ezt a kolóniát elpusztította a sötétség, és később lehetővé tették nekünk újra, hogy ismét benépesítsük közel 900.000 évvel ezelőtt. Ti vagytok természetesen ezen történelem leszármazottai. A sötétségben folytatott időtöknek vége. Eljövünk, hogy őrködjünk felettetek, és biztossá tegyük, hogy a teljes tudatossági átalakulásotok a terv szerint folyjon!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok izgalmas dolgot érkezünk megbeszélni veletek ezen a napon. Megtörténtek az első lépések egy új pénzügyi rendszer megteremtésében. Egy tömeges pénznem újra-értékelés van folyamatban. Amikor ez lezárul, lefekteti az utat egy új globális arany-hátterű kincstári rendszer megjelenéséhez. Ez a művelet, az új és sokkal átláthatóbb bankszabályzások mellett, a második jele annak, hogy a régi korrupt ügyleti módszerek gyorsan eltűnnek. Egy olyan rendszer fogja felváltani, ami sokkal alkalmasabb arra a globális jólétre, amit a Mennyország készít fel a kigördülésre. Köszönetet mondunk, és áldunk mindenkit Szellemben, aki segít mindezt lehetővé tenni. Imáink megválaszolódtak. Ezek azon isteni szuverenitás és egy szent életstílus előfutárai, amik gyorsan valóra fognak válni a Föld síkján. Ez az új út egy nagy spirituális újraegyesüléshez vezet a mi galaktikus emberi családunkkal.
  Egy olyan mentőkötél védelmezői vagyunk, ami túlélte a sötétség és a kegyeltjei hitvány mesterkedéseit. Nézzétek mit vittetek véghez és éljenezzetek! Sokkal több olyan esemény folyik, ami nyilvánvalóvá válik, és Fénnyé alakítja ezt a valóságot. Megáldottak benneteket ezen végtelen mélységben töltött életeitek végett, és hogy arra használjátok isteni kegyességeteket, hogy fokozzátok a jót, és megakadályozzatok bármilyen sötétség általi diadalt. Most léptek le egy olyan útról, ami azon sötétek végső ellenállásával van tele, akik elvetik és tagadják az elkerülhetetlent. Ahogy ez történik, egy nagy Fény egyre ragyogóbban veszi körül ezt a birodalmat. A Mennyország számtalan áldásából áradó Szeretet szintén egyre lejjebb ereszkedik a Földi síkon. Ennek a birodalomnak a gyógyulása valóban komolyan megkezdődött. Egy új szent út nyílik, ahogy a sötétség végre-valahára elveszti hatalmát.
  A mi isteni küldetésünk már a kezdetektől az volt, hogy áldjuk ezt a birodalmat, és segítsük annak népeit, ahogy elkezdenek nőni, és a Fény hatalmáról tudatossá válni. Sok lélek érte el a kegyesség felsőbb szinttű állapotát, és eggyé vált a Mennyországgal. Itt állunk ezen csodás átalakulás Mestereiként, ami akkor adatott meg nekünk, amikor méltónak bizonyultunk ezen nagy megtiszteltetésre. Csak azért szolgálunk, hogy enyhítsük fájdalmatokat, és felkészítsünk most egy felettébb csodálatos adományra, amit a Mindenható engedményezett rátok. Túlzásba vihetetlen ezen adomány természetének leírása, és az, ahogyan előkészültetek egy felettébb hihetetlen utazásra. A teljes tudatosság egy állapot, melyben a spiritualitás teljes mértékben kombinálódik a fizikaisággal. Ebben a mágikus pillanatban, meggyógyultok mindenből, és teljes tagjaivá váltok a Mennyország seregének. Isteni szolgálatban vagytok, és egy teljesen új Fényben látjátok a világot!
  Ma azzal folytattuk küldetésünket, hogy informáljunk titeket a történésekről, és előkészítsünk benneteket egy teljesen új valóság kiemelkedésére. Ebben a birodalomban, találkozni fogtok őseitekkel, és együtt lesztek a galaktikus emberiség egészével! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  2 Lamat, 11 Moan, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 13./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top