728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 5., hétfő

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 22./

  Selamat Balik! Az események tovább haladnak! A sötétség tovább őrlődik, ahogy egyik potenciális visszaesése a másikat követi. Egy olyan forgatókönyv alakul ki, ami azt ígéri, hogy megkapjuk az eszközöket, amik elhozzák a pénzügyi reformok első stádiumát, mely gyorsan bőségetekhez fog vezetni. A pénzreformok és az új bankszabályzások csak a kezdete egy olyan rendszernek, ami aranyhátterű pénzeket fog produkálni. A dolgok egy olyan új környezethez vezetnek, amit a NESARA-val szimpatizáló kormányok fognak felügyelni mindenütt a bolygón. Ez az új kormányzati hálózat az, ami nyilvánosságra hozza a közzétételt, és megnyitja az utat az első kapcsolatfelvételről és a teljes tudatosságba való visszajutásotokról szóló bejelentésekhez. Ez az eljárás lehetővé fogja tenni a Belső Földi hittestvéreitek számára, hogy megjelenjenek előttetek. Mi a Felemelkedett Mesterekkel együtt állítjuk fel ennek a nagy utazásnak a színterét. Ahogy előre haladtok, úgy a Földanya is előre halad az ő felszíni birodalmának a változásaival. Ezek a módosítások visszahelyezik az ő felszínét mérete és formája tekintetében arra, ahogyan az az ősi Lemúria utolsó napjaiban még létezett. Ily módon, egy állandó Aranykor tud megjelenni!
  Mindannyian most olyan átalakulásokon mentek keresztül, amik hatással vannak testetekre, elmétekre, és érzelmeitekre. Ez szükséges módon ellát benneteket azokkal az eszközökkel, hogy teljes tudatosságú Lényekké tudjatok válni. A mi kezdeti feladataink egyszerűen olyan mentorokkal ellátni benneteket, akik kellő képzésben részesültek, hogy segítsenek nektek elérni azokat az előfeltételeket, amikre szükségetek van, hogy átalakuljatok a fenséges Fénykamrák által, amiket a Mennyország adott nekünk. Minden egyes kamra egy élő entitás, mely képes visszajuttatni titeket korábbi állapototokba. Az Atlantisziak és sötét "barátaik" rótták rátok a korlátozott tudatosságot. Aljas kísérletüket, ami több száz Atlantiszit egy alacsonyabb állapotba juttatott, azért csinálta a sötétség, hogy felforgassák a Mennyország útjait. Ugyanakkor mindez fontos tapasztalattal szolgált őseiteknek, hogy jobban megértsék azokat a körülményeket, amiket a sötétség kirótt az ő galaktikus teremtményeire. Ez a speciális tudás fogja lehetővé tenni számotokra, hogy segítsetek a korábbi Anchara kontinuum-bázisú planetáris társadalmaknak a Fény felé tartó útjukon.
  Utazásotok számos fordulattal rendelkezik, ami csalódottságban tart benneteket, és csodálkoztok, hogy mi is történik körülöttetek. Speciális csapatok előretörnek azokkal a programokkal, amik a ti szabaddá tételetekre lettek kialakítva. A sötét összeesküvés csak két dolgot ismer - a gazdagságot és a hatalmat. Ezek valóra váltak a Földanyán az első aranykor kezdetén, közel 13 évezreddel ezelőtt. Ezeket a koncepciókat most félrelökik a mi társaink tettsorozatai. Egy galaktikus társadalomban ezek a koncepciók ismeretlenek. Olyan technológiával látnak el mindenkit, melyek képesek egészséggel, étellel, és ruházattal szolgálni. Csak az isteni szolgálatotok mindennapi alkalmazása emel fel minden szinten benneteket: spirituálisan, mentálisan, és érzelmi szinten. Az egyének ezen megszerzett tudás alkalmazása, valamint logikájuk segítségével oldanak meg bármilyen potenciális problémát ami felmerülhet. Ezért szinte lehetetlen, hogy bármilyen potenciális problémára ne legyen valamilyen kreatív megoldás. Mi egy olyan társadalomban lakunk, ami nyitott, szabad, és tele van örömmel és boldogsággal.
  Az a galaktikus társadalom, amit ti fogtok megalkotni, olyan lesz, ami azon számos prototípuson alapszik, ami ezen galaxis szerte létezik. Az Agarthaiak fenntartanak egy hatalmas könyvtárat, melynek megvannak az összes feljegyzései mindarról, ami a ti korotok előtt volt. Továbbá birtokába fogtok kerülni a számunkra szent "Megértések Könyvének". Ezek a kötetek további kulcsokat adnak nektek arról, hogy miképpen kell eljárnotok ezen galaktikus társadalom összehozásában, mely számos csoporttal fog rendelkezni a Vénuszon, Marson, Gaia-n, és a Pax-on. Különleges Lelkek sok társadalma létezik itt, akik úgyszintén segítenek ebben az eljárásban. Összességében, hatalmas lehetőségeitek vannak arra, hogy új csillagnemzetetek megalapítói legyetek. Sokan ebben és más közeli galaxisban figyelemmel követik rendeltetésetek elérését. Mindannyian tudatában vagyunk, hogy mit kell tennetek, és hogy csodás hatása van ennek mindenre. Ezért az istenileg megfelelő időpontban, eljövünk bemutatni magunkat nektek. Ez a pillanat most formálódik, és rövidesen engedélyt kapunk rá, hogy közvetlen módon szóljunk hozátok.
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma van a megújulás ideje. Ez egy olyan pillanat, amikor együtt vizualizálhatjuk egy örömben formálódó új valóság kialakulását körülöttetek. Vezessenek ezen nap eseményei a szabadságba és felelősségteljességbe minket. Ennek a felelősségteljességnek új kormányzást kell létrehoznia, terjeszteni a jólétet, és közös egyéni szuverenitásunk tiszteletben tartását. Tartsátok észben, hogy a szuverenitás egy Teremtőtől kapott ajándék. Itt vagyunk, hogy tiszteletben tartsuk és védelmezzük ezt. Az eredeti amerikai álom az volt, hogy teljes mértékben ebben sütkérezzünk, és boldogságban terjedjen mindez szét a világban. A minden iránti tisztelet az összes élet szentségén alapul. Gaia egy élő Lény, melyet tiszteletben kell tartani és meg kell köszönni az ő nagyszerű adományait. Egy olyan birodalomban éltek, ami az élet bámulatos sokféleségével van tele. Hasonló sokféleség van mindenütt ebben a galaxisban. Tartsátok tiszteletben ezt! Érezzétek az örömét! Legyetek azok a nagy mentorok, akiket ezért helyeztek ide. Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Ahogy boldogultok ebben az új valóságban, megértitek, hogy az a szereteteteket és komoly elkötelezettségeteket igényli az iránt, akik valójában vagytok. Legyetek tudatában a változásoknak, és legyetek készek elfogadni egy új világ megkezdését. Évszázadokkal ezelőtt, Szent Germain Gróf megalapított egy nagy nemzetet Amerika északi partjain. Ezt a nemzetet gondosan ellátta olyan dokumentumok sorával, amik kijelölik a kormányzását és annak alapelveit. A 19. században, ez a föld elkezdett eltérni attól, amire a korábbi évszázad utóbbi felében lett megalapítva. Ez a föld most egy olyan eljárás megvalósításának peremén áll, aminek meg van a potenciálja annak a visszaállítására, amilyen hajdanán volt. Áldjuk és isteni köszönetet mondunk azoknak, akiknek a bátorsága és állhatatossága mindezt lehetségessé tette. Az a gyógyulás, ami ehhez szükséges, szent segítségeteket igényli. Mindannyian együtt vagyunk ebben! Áldás mindenre. Legyetek egyek a jólétben és örömben!
  A Földanya nagy gyógyítása történik. Az Atlantisz bukását követő első társadalmak kialakulása óta, az emberiség a Földet otthona, fenntartása, ruházata, és kegyhelye forrásaként használta. Először, amikor felástuk a Földet, tiszteletünket fejeztük ki azért amit tett, hogy lehetővé tegye életünket. Végül ezek az áldások elmaradtak, és egy új hozzáállás vált normává. Ez különösképp állandósult Egyiptom, India, és Kína feljegyzett történelmében. Amerikai sem tisztelte Gaia-t. Itt az ideje, hogy ez abbamaradjon. Itt az ideje, hogy tiszteljük azt a bátor és kedves lényt, aki életet ad nekünk. Használjuk az új kormányzást és az új technológiákat! Térjünk vissza Gaia tiszteletéhez. És mondjunk köszönetet a Teremtőnek, és gondosan tanuljunk új eszméket és új módszereket. Elérkezik az mennyei újraegyesülés ideje! Hozsanna! Hozsanna!
  Ma átmentünk a napi eseményeken. Azt kérjük, hogy lássátok ezt egy új kezdetként. Készüljetek fel elfogadni egy új jólétet egy új kormányzással egyetemben. Mindannyian felkészültünk, hogy előlépjünk és megtanítsuk ami ahhoz szükséges, hogy elvégezzétek a korlátozott tudatosságból galaktikus tudatosságba való átalakulásotokat. Az idők valóban változnak! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  7 Manik, 10 Kank'in, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 22./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top