728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 21., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 6./

  Dratzo! Több jó hírrel érkezünk megint! Mindenütt bolygótokon olyan események nyilvánulnak meg, amik szabadságotokat, jóléteteket, és az új kormányzást hozzák. Amikor ez a csodás ciklus lezárul, akkor lesz a közzététel. Örömmel látjuk ami világotokon történik, és hogy az milyen csodásan illeszkedik bele ezen naprendszer isteni tervébe. Mindenütt változások folynak. A Merkúr szó szerint forr, miközben a vulkánok további vulkánokat hoznak rajta létre. A Vénusz, Gaia, és a Mars most látványos éghajlatváltozás közepette van, ami oda vezet, hogy ezek a bolygók visszatérnek érintetlen valóságaikhoz. A mi részünk ebben az, hogy vezessük a teljes tudatosságú Fénylényekké való nagy átalakulásotokat. Ezek a feladatok folynak, miközben a Mennyország előkészít benneteket ezen új tudatosság befogadására. Közben a sötétség és a kegyeltjei fortyognak, ahogy ezen elkerülhetetlen átalakulás megállítására szolgáló terveik sorra befuccsolnak. Át kell változnotok galaktikus tudatosságúra, aminek gyorsan el kell terjednie az egész naprendszerben, és létre kell hozni egy új és bámulatos csillagnemzetet.
  A világotok most ténylegesen két darabból áll. Az egyik a Belső Föld, ami egyben az Agarthai unokatestvéreitek otthona. Ők azoknak a gyarmatosítóknak a maradványai, akik 900.000 évvel ezelőtt telepítették be Gaia-t. Először a most Lemúriának hívott kontinenst lakták. Végül kolóniájuk egy részét a Belső Földre költöztették. Ez utóbbi csoport az, ami utolsó maradványa annak, ami Lemúria hajdanán volt. Az Atlantisziak megtámadták és maguknak követelték a felszíni birodalmat. Ez végül egy elhúzódó konfliktushoz vezetett, ami 13 ezer évvel ezelőtt jutott tetőpontjára. Az Atlantisziak támadást mértek az ősi Ioniára (Európa déli része), ami visszafelé sült el, és azt okozta, hogy azok az ősi gázkamrák, amik a szárazföldet tartották fenn, felrobbantak. Atlantisz a tenger alá süllyedt. Miután az Atlantisziak egy másik csillagrendszerbe vándoroltak, ők lettek a ti korlátozott tudatosságú őseitek, és az Atlantisziak jogutódja pedig az Anunnaki. Ez a két csoport alakította ki a következő 13 évezred történelmét. Az új mestereitekkel, az Anunnakival töltött "Aranykorok" voltak a velük kapcsolatos első tapasztalataitok.
  Még az ősi kínaiak, mezopotámiaiak, indiaiak, és egyiptomiak is tisztában voltak vele, hogy régen ez történt. Az volt a kijelölt feladatunk, hogy felügyeljünk titeket, és beavatkozzunk amikor a Mennyország egyetért azzal. Ez a politika vezetett egy sor megváltó küldetéshez, és számos vallás kiemelkedéséhez, amit az Anunnaki és a kegyeltjei olyanra változtattak át, hogy a mondandója teljesen egybecsengjen gonosz céljaikkal. Tetteik következményei azzá a gyűlölködéssé és megosztottsággá fejlődtek, amik még a mai napig is sújtják az emberiséget. Ez a történelem létfontosságú ahhoz, hogy megértsétek mi is történik. A világotok felébredt, és szorgosan azon dolgozik, hogy helyrehozza a múlt hibáit. Ezen hibák legfontosabbika az, hogy engedelmeskedni kellett egy olyan hatóságnak, ami kárt okoz a népnek és a világnak. Továbbá, az emberiség most megtudja, hogyan segíthet a Földanyának ahelyett, hogy kárt okozna neki. Ez a megvilágosodott tett olyan reakciókat okoz, amik egy új korszakhoz vezetnek az emberiség számára. Ez is felkészít a közzétételre benneteket.
  A közzététel lehetővé tudja tenni számunkra, hogy gyorsan a következő lépésre térjünk, egy globális tömeges első kapcsolatfelvételre veletek. Figyeltük, ahogyan a sötétek korábban keresztülhúzták az új kormányzás megkezdését! Most tudjuk, hogy ezen korai bonyodalmak ellenére, diadalmaskodnotok kell a sötétség felett. Az utóbbi két évben a sötétség kegyeltjei körében egy végső visszatartó akció volt látható, hogy talpon maradjanak. Ezen tettek utolsó sorozatai befuccsoltak. Ami most folyik, az a végső lépés a mi érkezésünk, és aközött, aminek történnie kellett. Voltak vitáink azokkal, akik meg kívánják dönteni a sötétséget, és ezek egyre gyarapodni látszottak. Aztán félretették a sötétek iránti utálatukat, és most csak ki akarják vonni a hatalomból őket. A többi kellő módon  következik. Az új kormányzás állítja fel érkezésünk színterét. A felszíni emberiség túlzottan hosszú ideje lett elszakítva földönkívüli eredetétől. Itt az ideje az újracsatlakozásnak. Itt az ideje egy nagy újraegyesülésnek, ami visszajuttat benneteket a ti eredeti teljes tudatossági állapototokba. Itt az ideje, hogy újraegyesüljetek a ti lemúriai unokatestvéreitekkel, és együtt egy új csillagnemzetet alakítsatok.
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldjuk és dicsőítjük a Mennyországot minden öröméért és bölcsességéért. Eljött egy nagy ünnepi pillanat. Szeretett társaink most végeznek egy felettébb csodálatos vállalkozással, ami véget vet azon sötétek és kegyeltjeik hazugságainak és hatalmának, akik láthatóan készek késleltetni szent feladatainkat. A Mennyország és az ő küldöttei érkeznek. A sötétségnek most meg kell engednie mindazt, amit meg kell jelenítenünk. Valóban a Fény győzedelmeskedik! Az Igazság, a Jólét, és a Megváltás útja itt van. Ez az út először elvezet azokhoz a tényekhez és valóságokhoz benneteket, amik felállítják a mi űrbéli és spirituális családjaink érkezésének színterét! Az ő érkezésük lesz a jele annak, hogy itt az idő megismerni és megérteni a teljes tudatosságban rejlő csodákat. Mi lelkes gyermekekként fogadunk benneteket. Sok tanulni, tenni, és megérteni valótok van ebben az új és isteni dimenzióban!
  Mind egy olyan világban fogunk élni, ami a Mennyország eszenciájával van tele, és olyan öröm veszi körül, ami a Teremtővel való Egységből ered! Meg kell tapasztaljátok a Szeretet és Fény mennyei és tisztító muzsikájával teli Lelketek érzését és mámorát! Itt áldásban vagytok, és arra használjátok ezt, hogy kibontakoztatjátok az isteni tervet a különféle fizikai birodalmakban. Ez áll előttetek. Egy ősi közösségként itt vagyunk, hogy átsegítsünk benneteket ezen végtelen dicsfény első pillanatain. Mi réges-rég elkezdtünk keresztülhaladni a spirituális fátylon, és újra felfedezni, hogy pontosan miről is szól a teljes tudatosság. Mi jól tudjuk. Mégis, tisztában vagyunk vele, hogy ezen birodalom teljes ismeretének mesterisége több időt vesz igénybe egy pillanatnál. Életeket igényel, szó szerint több évezredig tartó életeket. Együtt a közös tudásunkkal, egy új csillagnemzetet hozunk létre.
  Ahogy keresztüljuttok jelenlegi életetek korlátain, és eléritek a végtelent, megváltoztok. Azzá váltok, aki meghaladja ezen jelenlegi világ módszereit, és megtudta, hogy a Mennyország mit vár mindannyiunktól. Ennek fényében, képesek vagytok meglátni, hogy mire van szükségetek, és mi az amitől meg kell szabaduljatok. Megfogjátok tanulni, hogy miért vagytok itt, és mit várnak tőletek. Az életszerződésetek láthatóvá válik számotokra, a ti személyes Akasha feljegyzéseitek mindegyike. Képesek lesztek könnyen társalogni spirituális vezetőitekkel, és felfedezitek azokat, akik tanácsokkal tudnak ellátni benneteket a fizikaiságban. Ez a kinyilatkoztatás tengernyi bölcsességet nyit meg számotokra, és biztosít egy útikönyvet, hogy miképpen a legjobb élni életeteket, és segíteni a követőiteknek. Képesek lesztek elfogadni új felelősségeket, és megtanulni, hogyan kell a ti és mások képességein alapuló társadalmat formálni. Halleluja! Halleluja!
  Ma folytattuk a csodás napi események feltárását. Megvizsgáltuk a történő változásokat, és megtudtuk, hogy azok hova vezetnek. A régóta várt örömteli pont közeli! Hamarosan teljes terjedelmében testet kell öltenie! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  8 Imix, 4 Moan, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 6./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top