728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 21., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 20./

  Selamat Jarin! Jó hírekkel járulunk elétek! A sötét összeesküvés végső erőfeszítései nem jártak sikerrel. Olyan események zajlanak most, melyek egy új valóságot kezdenek meg a felszíni emberiség számára. A sötétség tisztában van vele, hogy olyan erők működnek, amiket nem tud legyőzni. Egyének és csoportok álltak össze ezen utóbbi évtized végén, és eldöntötték, hogy szövetséget formálnak, hogy a sötétséget és rettenetes terveiket a történelem úgymond szemétgyűjtőjébe tolják. Ezen eljárás véghezvitele több mint fél évtizedig tartott. Ami most történik, az az, hogy olyan politikák válnak valóra, amik drámai módon megváltoztatják ennek a valóságnak a működését. Ebben a csomagban van egy globális fordulópont, és pénzügyi és kormányzati rendszerek újraindítása. Ezek az új politikák a bőséget fogják ösztönözni, gátat vetnek a széleskörű korrupciónak, és lehetővé teszik, hogy minden egyén visszaszerezze személyes szuverenitását. Az új kormányzás lehetővé fogja tenni számotokra, hogy szabadon hathassatok rá, és valóban az ő természetes jótevői legyetek. Végezetül pedig, ott van a közzététel ügye. Ez az egy tett, véget fog vetni a közel 13 évezrede folyó hazudozásnak, csalásnak, és durva manipulációnak.
  Amit most itt leírunk, az egy természetes eljárás, ami gyakran egy gyors tudatossági emelkedéssel társul. Ahogy az egyén növekszik tudatosságában, egy szent erkölcsösség kezd kialakulni az egyénben, és főleg a magasabb tudatosságot hordozó társadalmon belül. Ez gyakran arra ösztönöz csoportokat a társadalomban, hogy olyan eszközök után kutassanak, amik magasabb ranglétrára emelik az erkölcsi körülményeket. Ez a jelenség történik különböző globális társadalmaitokon belül, melyek szent titkos társaságok tagjai, vagy résztvevői bolygótok valódi ősi uralkodó családjainak. Ezek az egyének összeállnak és stratégiát alakítanak ki ezen valóság sötét "hatalom-brókereinek" az elűzése számára. Felbátorított minket ez a természetes eljárás, és átadtuk a sikeréhez szükséges bölcsességet. Ahogy ezek a csoportok összejönnek és lekésztetik a sötéteket a hatalomról, közben a társadalmaitok morálisan nőnek, és egy általános jólétet és szabadságot készülnek adni az egész emberiség számára.
  Az erkölcsnek ez az emelkedése végül olyan új kormányzást hoz létre, ami felismeri a mi létezésünk elismerésének szükségességét. Egy ilyen kormány örömmel veszi a mi támogatásunkat, és megérti, hogy általános felelőssége lehetővé tenni az emberiség számára, hogy teljes tudatosságúvá váljon. Ez az, ahol a mi gyakorlatunkat kifejezhetjük nektek. Ettől fogva egy hatalmas adat és bölcsességcsere kezdődik. Ekkor a háború elavulttá válik, és mindenek felett az isteni szolgálat válik fontossá egyértelműen mindenki számára. Ez az újfokú közös együttműködés válik egy új emberi kor vezérvonalává. Tanultok őseitekről, és felfedezitek valódi eredeteteket. Az elmúlt 13 évezred egy olyan történelemmé válik, ami a sötétségről és a korlátozott tudatosság dilemmáiról tanít. Ez a bölcsesség jól szolgál majd benneteket, amikor a korábbi Anchara Szövetség tagjaival foglalkoztok. Ráadásul sokat fogtok tanulni, ahogyan visszaemlékeztek, hogy ez a jelenlegi naprendszer hogyan lett feldarabolva olyan különféle hadjáratok által, melyekkel a korábbi kétmillió év során harcok folytak.
  Mindez csupán egy eljárás kezdete, ami egy nagy átalakulásba vezet benneteket. Ez az eljárás visszajuttat titeket korábbi énetekhez. Ti vagytok azoknak az utódai, akik ellenszegültek az ősi Atlantisz sötét uralkodóinak, és meg lettek büntetve az által, hogy a jelenlegi tudatossági állapototokra fokozták le őket. Ennek a nagy lázadásnak a szellemében, újra teljes tudatosságú Lénnyé alakít vissza benneteket a Mennyország. Ez a Lény az, mely egy új csillagnemzetet hoz létre, és lehetővé teszi egy állandó galaktikus béke valóra válását. Ti lesztek konferenciák házigazdái is, melyek szó szerint több ezer közeli galaxis képviselőit látják vendégül. Ily módon, ki fogjátok bontakoztatni az istenei tervet a fizikaiság ezen szektora számára. Ezért a jövőtök fényes, és most közzétételek hatalmas sorát fogjátok tapasztalni, melyek megtörik a korábbi őseitek, az Anunnaki által nektek adott eszméket. Ezen korábbi égi isteneket fel kell fedni, és ezzel egy új kor igazsága, szabadsága, és jóléte valóra válik.
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy áldással járulunk elétek! Mindig legyetek hálásak a Mennyország könyörületéért és felemelő kegyességéért. Mindig legyetek készek az istenséget szolgálni, és Legyetek mélységes örömben azért ami most napvilágra kerül mindenütt ezen az áldott gömbön. A Mennyország arra utasított minket, hogy jöjjünk el hozzátok, és kérjük imáitokat és könyörgéseteket egy új világ kiemelkedése iránt. Ez magával hozza a szabadságot, és a spirituális szuverenitás garanciáját mindenki számára. Ezen valóság fizikai megjelenésének minden egyes aspektusa át fog alakulni. A változások ezen sokasága egy nagyobb terv részét képezi az emberiség új korszaka, és Gaia két birodalmának egyesítése számára. Ezen új korszak hírhozóiként érkezünk, és örömmel mondjuk el nektek, hogy a sötétség, melynek ínyére van hatalma és gazdagsága, látni fogja, hogy mindez el lesz véve tőlük. Ennek az értékes gömbnek az áldott és megalázott többségének is eljön a napja. Eljön ez a nap, és olyan hírnököket hoz nektek, mint mi is, hogy vezessünk benneteket. Hozsanna! Hozsanna!
  Ezek az események folynak. Azok akik ebbe a felettébb értékes utazásba kezdtek, készek valóra váltani áldott történések egész sorát. Ezek mindegyike közelebb hozza számunkra azt a napot, amikor hivatalosan megjelenhetünk előttetek. Azok a tanítások, amiket át kell adnunk nektek, lehetővé fogják tenni mindegyikőtök számára, hogy ráébredjetek mit is dédelgetett a sötétség évezredek óta. Ezeket a fél-igazságokat valódi fényükben kell látni, és össze kell hasonlítani azzal, hogy mit is mondtak az emberiségnek több ezer évvel ezelőtt. Minden vallás magja alapvetően ugyanaz. Szeretetről és Fényről szól. Minden élettel való nagy spirituális egységünkről szól. Ezeket a pontokat át kell néznünk, és egyértelműen fel kell fednünk a mögöttük rejlő valódi célt. Aztán és csak aztán, el lehet kezdeni megérteni, hogy a mi áldott hittestvéreink mi célt is szolgáltak. Így össze tudjátok  szedni, hogy miről is szóltok spirituálisan, és megláthatjátok a valódi csodát a Mindenható végtelen Teremtésében.
  A jelenlegi szituáció szépsége abban rejlik, hogy a sötétséget összezavarja az, amit a Fény tesz. Amikor oly régóta mindenhatónak tűnsz, a napi események jelentéktelennek látszanak. Mindazonáltal nem azok. A halálok, hazugságok, és pózolások végtelensége valójában hasztalan. A Fény győzött, mivel a Mennyország vágyának most valóra kell válnia. A sötétség lassan megtanulja, hogy korábbi tevékenységi módja többé nem helyénvaló. Jelenleg elegendő ember ismeri fel az "írást a falon", és egyszerűen nem hisznek már abban amit mondanak nekik, vagy tesznek. A császár nem csak az öltözetét, hanem a hatalmát is elveszíti. Egy új út születik. Ez az új valóban szabadságot és személyes szuverenitást hoz mindenki számára. Ez az út újraegyesít minket az egész emberiséggel, és lehetővé teszi nekünk, hogy az ebben rejlő csodákban sütkérezzünk.
  Ma átfutottuk, hogy mi történik bolygó szerte. Egy új korszak születik. Ez tele van örömmel, és annak megvalósulásával, hogy bámulatos képességeitek végre közismertekké válnak számotokra, és mindenki számára. Itt az idő, hogy lássátok ezt valóra válni, és lássátok, hogy milyen fenséges lehet mindez!  Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  9 Men, 18 Moan, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Május 20./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top