• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 21., hétfő

  Felemelkedett Mesterek üzenetei: Gondolkodjatok pozitívan (2014.április.21.)

  Az Égiek (Felemelkedett mesterek) üzenetét adom át, most Nektek, ami nem hosszú, de lényeges.Információt kaptam a fájdalmakról, arról hogy nem fog már sokáig tartani, minden bizonnyal május 8-ig tartanak ezek a testi-lelki-mentális fájdalmak. Az üzenet a következő: 
  Ne adjátok fel az utolsó időkben a küzdelmet Önmagatokkal, az Egótokka!Foglalkozzatok a bensőtökkel többet, hogy az megnyílni tudjon, mind az Emberi szinteken, mind az Isteni szinteken! Meditálásra kérünk Titeket, mélységes elgondolkozásokra a Világgal kapcsolatban. Gondolkodjatok pozitívan és boldogok lesztek! A negatívat vessétek el, s vessétek le régi ruháitokat, hogy fel tudjátok venni az új, tiszta ruháitokat, melyek egyenesen a Mennyből hullanak Reátok! Merjétek megragadni és felölteni a Mennyei Atya lepleit, így megtisztulhattok a sok szennytől, ami a Világban uralkodik! Legyetek s maradjatok a Kiválasztottak! 
  Kérünk Titeket a Szeretet és a Fény Nevében! 
  Szálljon Reátok Mennyei Áldásunk! 
  Az Égiség
  Közvetítette: Csillag* / Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Felemelkedett Mesterek üzenetei: Gondolkodjatok pozitívan (2014.április.21.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top