• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 5., szombat

  Cobra: Japán és a Tajvan-i konferencia-Bemutattak egy működő QEG készüléket

  Mindkét konferencia nagy siker volt.
  Néhány nappal a Mojiko-i konferencia előtt egy 4-es erősségű földrengés volt a térségben, ami a legerősebb volt az elmúlt 40 évben. Ez annak a tisztításnak a jele volt a konferencia hétvégéjén, amikor sikeresen megtisztítottuk a Hirosima és Nagaszaki területeket a legtöbb éteri radioaktivitástól szombaton, és sikeresen megismételtük ugyanazt a folyamatot Fukusimával vasárnap. Számos lélek, melyek csapdába estek azokon a területeken, fel lettek szabadítva, és vissza lettek vezetve a Fénybe a folyamat során.
  Amikor átutaztam Hirosimán másnap, a város energetikai jellemzője nem egy olyan városé volt, amely egy atombomba robbanáson ment keresztül, hanem egy átlagos ipari városé, mint sok más nehézipari központé a világon:
  Tajvanon egy nagyon erős és elkötelezett csoport volt, és pontosan akkor, amikor az örvény aktiválást végeztük Tajpej városban, hirtelen egy zivatar jelent meg a semmiből, és megtisztította a várost.
  Egy videót mutatott be a Fix the World csapat a konferencián egy működő QEG (Kvantum Energia Generátor) készülékről.A konferencia után megnéztük a QEG üzemet Tajvanon, ahol a csapat elkezdte összeállítani a QEG készülék magját (baloldali kép)
  Mostanra, néhány nappal később már nyers energiát nyernek ugyanarról a magról:
  https://www.youtube.com/watch?v=W5IdtaqNFBs&feature=youtu.be 
  A Fix the World csapatot itt lehet támogatni: http://www.gofundme.com/hopegirlfixtheworldqeg
  Ha valaki a saját QEG készüléket épít, látogasson el a QEG fő weboldalra: http://be-do.com/index.php/en/
  A honlap részletes gyakorlati információkat tartalmaz a QEG gyártási folyamatának szakaszairól, és kiváló hálózati eszköz kapcsolatba lépni más csoportokkal, melyek saját QEG készüléküket építik.
  A konferenciákon elvégzett munka mellett számos találkozóra került sor a különböző Sárkány csoportok képviselőivel. Ezen találkozók és tárgyalások során a planetáris felszabadulás fontos stratégiáinak fő szempontjairól egyeztettünk, és hogy mindez egy nagyon pozitív, hosszú távú hatást fog gyakorolni a bolygó felszínének geopolitikai helyzetére.
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Japán és a Tajvan-i konferencia-Bemutattak egy működő QEG készüléket Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top