Itt az idő,hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a Mi kezünkben van! Ezért találkoztunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014.április 20/21.-én. Sokan gyűljünk össze és horgonyozzuk le az Istennő örvény energiáit, és ezáltal lesz tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.

A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, erőszak nélkül. Megtudjuk csinálni! Meg kell kérni sok embert, hogy csatlakozzanak, így elérhető a kritikus tömeg. Kérjük terjeszd weboldalakon, blogokon.


Sokan össze kell hogy gyűljünk és lehorgonyoznunk az Istennő örvény energiáit, és ezáltal tiszta és harmonikus csatorna nyilvánul meg a végső felszabaduláshoz a bolygón.
A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét úgy, hogy a lehető leghamarabb nyilvánul meg, erőszakmentesen és simán lehetséges. Meg tudjuk csinálni! Sok embert kell elérnünk, így érhetjük el hozzá a kritikus tömeget. Kérjük, küld el vagy tedd ki weboldalakon és blogokon, vagy egyéb média felületeken. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is a világ bármely részén, vagy készíthetsz YouTube videót is erről az eseményről.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra nézve: 
Az IS:IS portál aktiválás a geocentrikus Nagy Kardinális Kereszt asztrológiai konfiguráció pillanatában történik április 20-án (vagy április 21. , időzónától függően!). Az aktiválás pillanatában az áthaladó Hold együttállásban Plutoval, aktiválja a Nagy Kereszt konfigurációt. A Nagy Kereszt a Plútóból , az Uránuszból, a Jupiterből és a Marsból áll, mind a négy bolygó egymással négyszögbe. Ez egy hatalmas feszültséget fog létrehozni és a bolygó felszíne felé tömöríti azt, az aktiváláskor pedig ez a nagy nyomás felhalmozza a mi szabad akaratunknak a szikráját és szabadjára engedi a kreatív potenciálját. Ezért az aktiválás pillanatában  létre fog hozni egy hatalmas feszültség és a tömörítés felé bolygó felszínén , de ahogy végig az aktiválás , a nyomás nagy mértékben növeli , és felhatalmazza a szikra a mi szabad akarat és szabadjára engedni a kreatív potenciálját. Ezért a pillanatban az aktiválás nem csak egy pillanatra a szélsőséges nyomás , hanem egy pillanatra a hatalmas potenciális egyidejűleg.
A portál aktiválás pillanatában a Nagy Attraktor (Ez körülbelül egymillió galaxisnak megfelelő nagy tömegkoncentráció a Hydra-Centaurus szuperhalmazon túl. A Galaktika és néhány közelünkbe levő galaxis a Nagy Attraktor felé tart 600 kilométer másodpercenkénti sebességgel. - szerk.Sandal) egy energia impulzust küld a helyi galaxishalmaz felé a legelső alkalommal az ismert történelemben. A Nagy Attraktor pozícióját tekintve 14 fok, Nyilas, ezeket az erős szempontokat nézve mind a négy fő bolygó akkor lehet erős vonatkozása lesz a Nagy Kardinális Kereszt mind a négy fő bolygójával az aktiváláskor.
A Nagy Attraktor egy szupermasszív gravitációs anomália, amely formálja a tér-idő kontinuum szerkezetét a mi Univerzumunk szektorában.
Az Nagy Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással:
Ez az energia impulzus Fényt hullámokat küld a helyi küld át a helyi galaxishalmazhoz, és különösen nagy hatással van a szektorra, a Galaxisra , beleértve a Föld bolygót is. Kvantum szinten minden szubatomi részecske a galaxis ezen szektorában áthalad egy hiperdimenzionális féreglyukon keresztül és egy kvantumfluktuáció szerkezet (Üres térben, vagyis a vákuumban a Heisenberg-féle határozatlansági tétel szerint úgynevezett kvantumfluktuáció lép fel, amelynek következtében a térben szüntelenül keletkeznek részecske-antirészecske párok, amelyek azonban igen rövid idő alatt megsemmisítik egymást. A vákuum ezért úgy is felfogható, mint potenciálisan létező virtuális elemi részecskék óceánja. -szerk.Sandal) körül ezeket a részecskék egyre inkább igazodnak a Forráshoz, így hatékonyan csökkenti az elsődleges anomáliát. Energetikailag szólva, áthaladunk az örvény szemén, az átalakítás/ Antarion Átalakítás inverziós zónáján:
Ez az aktiválás hatalmas változásokat indít el a mi galaxisunk szektorában. Ez okozhatja a további egységesítése az összes jövőbeni határidők , így nekik még nagyobb igazodás az Egy.
Ízisz istennő dolgozik a Szíriusz csillagrendszer kialakításán, ami a Jupiterrel együtt az aktiváláskor segít továbbítani az energiákat a bolygó felszínére, és lehozza őket a mi frekvenciánkra, hogy betudjuk fogadni őket, és lehorgonyozhassuk a testünkön keresztül.
Az Nagy Kardinális Kereszt aktiválása 2014.április 21-én 2 óra 31 perc-kor lesz kairoi idő szerint. /MAGYARORSZÁGON ez hétfőn, április 21.-én 2:31-kor lesz! -szerk.Sandal) 
Más időzónákat, helyeket, időpontokat itt lehet megtekinteni: 
Instruciók:
1. Ha az aktiváláskor nagyobb csoport gyűlik össze egy helyen, akkor ha lehetséges táncoljátok el a Szakrális Spirál Táncot az aktiválás előtt. Leírás itt van: 
2. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.
3. Eközben énekeld a  ee-ee mantrát (IIII mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül. 
4. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba. 
5. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.
6. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja  fénylények jelenlétében egy darabig. 
Az instrukciók megtalálhatóak ebben a videóban is: 
Az aktiválás nagysága miatt ez még csak az első része lesz az IS:IS portálnak. Lesz később egy 2. illetve lehet,hogy még szükséges lesz egy 3.rész is, amit vagy az Esemény előtt vagy az Esemény után kell aktiválni. 
Az IS:IS portál megnyitás után lesznek még további események és aktiválások a 2014 Lehetőség Ablakán belül. 
Május 17-én aktiváljuk majd a Plejádi csoportosulás portálját. Az aktiválás az első lépés lesz az Első Kapcsolatfelvételhez. Végrehajtjuk a plejádi kapcsolatok protokolját, ami nem fizikai kapcsolatot jelent bizonyos esetekben az esetek többségében. A mi csoportunk Stein am Rhein-be lesz, ami egy fő aktiválási pont, egy fontos plejádi örvény helye Svájcban. Nem messze onnan, ahol Billy Meier-nek kapcsolata volt a plejádiakkal. Ha csatlakozni akarsz hozzánk itt megteheted:
További részleteket a Plejádi csoportosulásról az elkövetkezendó hetekben kaptok.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: