• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 23., szerda

  Ashtar Sheran üzenete 1962-ből

  Tudósok, kormányférfiak!
  Újra felhívjuk a figyelmeteket, ha folytatjátok atomkísérleteiteket az atmoszférában, az űrben, vagy a föld alatt, teljesen biztos, hogy ez a korszak a megsemmisülésetekhez vezet. Gyakran és különféle eszközökkel komolyan megpróbáltunk beleavatkozni a sorsotokba, ami fenyeget benneteket. Megpróbáltuk felhívni a figyelmeteket a világmindenség kimondhatatlan szépségeire, a szeretetre és a jóságra, amik segítségével megvalósulhat az általános jólét. Végül is szeretettel és minden megengedett eszközzel azon fáradozunk, hogy megakadályozzuk az emberiség agresszív és destruktív elfajzását, s egyben segítsük, hogy bölcsebb és egészségesebb irányba fejlődhessen. Az egoista emberek mélyen gyökerező szkepszise és veszélyes tudatlansága újra és újra megpróbálja a mi testvéri, önzetlen közreműködésünket homályban hagyni és ellehetetleníteni. Hála a földi tudósok munkálkodásának, amely makacsul lekicsinyli a kozmikus egyensúly veszélyes helyzeteit, a Föld bolygó sötét és végzetes sorsa egyre inkább beteljesedik.
  A magunk részéről, mint mindig, azon dolgozunk, hogy megakadályozzuk a legrosszabbat, de nem tehetünk többet, mint amit a kozmikus fejlődés egyensúlyát védő törvény megenged. Mentsétek meg magatokat! Van még idő rá, ha igazán akarjátok. Mi segítünk nektek!
  (Az üzenetet 1962.április 30.-i Ashtarral és Ithacarral való találkozás alkalmával kapta Eugenio Siragusa nevű kiválasztott kontakt. -szerk.Sandal)
  Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ashtar Sheran üzenete 1962-ből Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top