• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 30., szerda

  Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Horoszkóp,jóslatok


  Kérdés:
  Alaje, hol van a legjobb hely 2011.11.11-én?
  Válasz:
  A szívedben. Az a legjobb hely bármilyen napon a naptárban, amit a Földi emberek találtak fel.

  Kérdés:
  Hallottál valaha a bulgár jósról Vangáról? Mindent megjósolt előre és soha nem tévedett, azt mondta, hogy 2010 novemberében elkezdődik a III. Világháború. Ez valóságos?
  Válasz:
  Ne ess pánikba vagy aggodalomba a jövőről szóló jóslatokkal kapcsolatban. Ahogy sokszor mondom a videóimban és a hozzászólásaimban, a jövő nem rögzített. Ez rugalmas. A jovő nem függ semmilyen Földi dátumtól, a jövő minden pillanatban változik, a Földi népesség gondolati és érzelmi összességének energiájától függ. Így sok lehetőség van a jövőre. Ha valaki azt mondja, hogy ismeri a jövőt, akkor csak egy lehetőségre koncentrál. Egy idővonalon kívül még sok idővonal van.
  És természetesen a sötét oldal azt akarja, hogy az emberek csak egy romboló és félelmetes lehetőségre koncentráljanak. Ha fejlett a tudatosságod, egy pozitív lehetőséget teremtesz és készen állsz bármilyen lehetőségre. Most a legfontosabb az emberek számára a szív és a tudatosság fejlesztése. A népességnek pozitívvá kell válnia. Amikor ez megtörténik, minden más szintén meg fog változni és minden jóslat lenullázódik, semmissé - érvénytelenné válik. Ez az amiért megcsináltam a 13 videómat. Hogy emeljem a Földi emberek tudatosságát és egy fénnyel telített jövőt teremtsek.

  Kérdés:
  Szia Alaje, mit tudsz mondani a horoszkópokról? Valóban működnek?
  Válasz:
  Mindenki egy egyéniség és nem egy babonának kellene elmondania számodra, hogy vagy és hogyan kellene élned.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  alaje.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Horoszkóp,jóslatok Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top