Újabb elmélet látott napvilágot a maláj gépről. De nézzük pro és kontra, hogy mennyire valós is ez az állítás. 
A maláj gép utasait az új elmélet szerint túszként tartják fogva a Maldív szigetek közelében lévő Diego Garcia amerikai katonai bázison.
Egy szabadúszó újságíró, Jim Stone, a saját blogjában azt állítja, hogy az MH370-es gép egyik utasának, Phillip Wood-nak (IBM mérnök) sikerült üzenetet küldenie. Egy fekete, sötét kép került nyilvánosságra. A kép azért teljesen fekete, mert azt egy cellában készítette Wood, és a telefon kamerájának túl sötét volt, hogy bármit is lásson. A kép metaadatai között, az EXIF információkba beágyazódva megtalálhatjuk a GPS koordinátákat is. A képet az adatok szerint a bázistól három mérföldre készítették (legalábbis Google térképe szerint - ha a koordinátákat beírjuk).A kép a következő üzenettel együtt érkezett: 
"Ismeretlen katonai személyek túszként tartanak fogva, a repülőgépemet eltérítették. Az IBM-nél dolgozok, és sikerült elrejtenem a telefonomat az eltérítés ideje alatt. Elkülönítettek a többi utastól, egy cellában vagyok. A nevem Phillip Wood. Azt hiszem bedrogoztak, nem tudok tisztán gondolkodni."
Az EXIF információk érintetlenek. A telefon annyiszor menti az EXIF információkat, ahányszor fényképet készít. 
Kép letöltése: INNEN 
Töltsd le a képet, majd a lementett fájlnál (windowson belül) jobb egér gombbal menj rá a Tulajdonságokra, majd a Részletek fülre. A Részletekben dátumként 2014.március.18.-a szerepel. A képet pedig Apple iPhone 5-el készítették. 
A GPS koordináták, amit tartalmaz:
É.sz.: 72 25.59265
Ny.h.:  7 18. 9713
Most pedig nézzük a kontra verziót, mivel ezt az egész elméletet próbálták már megcáfolni a metabunk nevű oldal szerkesztői is.
Összefoglaló: 
- A fényképet eredetileg a 4chan nevű oldal kezdte el terjeszteni. Ami hírhedt hoax forrás.
- A GPS EXIF ​​adatokat sok ingyenes alkalmazással módosítani lehet. 
- A GPS EXIF ​​adatok a hamis fotókban más formátumban vannak, mint egy hagyományos iPhone 5 fénykép adatainál.
- A hamis fénykép GPS adatai összhangban vannak a Picasa EXIF formátumával. 
- A hamis fényképnek nincsenek magassági adatai, ami egyértelműen megint rávilágít arra,hogy szerkesztett a kép, mivel a legtöbb szerkesztő csak a helyszínt válassza ki, de a magasságot nem.
- Az iPhone appok, fényképek mindig tartalmaznak magassági adatokat. 
- Nincs bizonyíték arra, hogy a kép valódi, de hatalmas mennyiségű bizonyíték van arra, hogy hamis.
(Megjegyzés: Az iPhone5 rendelkezik vakuval! -szerk.Sandal)
Ez ugyanaz a kép (jobbra), más GPS adatokkal.
A fent említett kép és az igazi iPhone5-ös EXIF formátumának összehasonlítása (jobbra) 
A fent közölt információkat senki ne kezelje tényként. Attól,hogy valaki valamit állít, az nem biztos,hogy úgy is van. Minden adat és információ ellenére a háttérhatalom szereti az igazságot két hazugság közé rejteni. Így ha a fénykép nem is valós, de a közölt információk között ott lehet az igazság is!Vegyük csak a Cobra által utoljára említett híreket (ami egybevág a fent említett hírekkel): 
"Egy csendes teljes körű háború van folyamatban a Pozitív Katonaság és a Chimera csoport között világszerte. A jelenlegi repülőgép-eltérítés a MH370 járat a Diego Garciára a Chimera csoport egy háborús cselekménye volt, a Diego Garcia katonai bázis az egyik fő erődjük."
És végül azt se felejtsük ki a pakliból, hogy a MH370-es az Indiai-óceán felett "tűnt el" és a Földön jelenleg a legfejlettebb technológiával rendelkezik a Diego Garcia katonai bázis, mégsem érzékelték a gépet?
A választ mindenki keresse önmagában... 
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Forrás: jimstonefreelance.com/metabunk.org

Kapcsolódó cikk: Rotschild és a maláj gép eltűnése
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: