728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 19., szombat

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 15./

  Dratzo! Világotokban egy óriási titkos küzdelem zajlik a sötét összeesküvés és a Fény között. A Fény számos csatát megnyert már, és sok erős szövetségest szerzett. Ezek a szövetségesek most szorgosan teljesítenek be egy stratégiát, ami bőségeteket fogja valóra váltani. A jólétalapok fogják jelezni az új kormányzás megkezdését. Azt kérjük azoktól, akik ezen jólétben részesülni fognak, hogy tudjanak jó "házőrzőkké" válni. Tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom és a gazdagság együtt hogyan működik, és készüljetek fel a NESARA különféle elemeinek a támogatására. A NESARA egy olyan programmá fog fejlődni, ami igazi globális kapacitással rendelkezik. Kezdeti címzettjeiként, meg kell értenetek azon tettek körét, amik a NESARA nagy sikerré válásához szükségesek. Amikor az új kormányok hivatalosan bemutatnak minket, egy speciális bejelentéssorozatba kell kezdenünk, hogy felkészítsünk benneteket az érkezésünkre, és el kell mondanunk a csillagokból eredő ősi származásotokat. Ráadásul, többet kell tudnotok a teljes tudatosságról, és arról, hogyan szerzitek vissza különleges spirituális és fizikai képességeiteket.
  A Felemelkedett Mestereitek ki fogják fejteni, hogy jöttek létre a korlátozott tudatosságú birodalmak, és aztán hogyan manipulált titeket elsőként az Anunnaki, majd végül az általuk kijelölt kegyeltjeik. A sötétségtől való megszabadulás peremén álltok, és egyértelműen meg kell értenetek, hogy miképpen fog ez a világ darabjaira bomlani. Ezt az információt a Felemelkedett Mesterek fogják közzé tenni. Mindegyikük rendelkezik egy speciális adománnyal, amit át fognak nektek nyújtani, azzal együtt, hogy ellátnak benneteket annak teljes spektrumával, hogy hogyan lehet megfejteni azt az útvesztőt, amit Atlantisz bukását követően hozott össze az Anunnaki. Áttekintitek ezt az ismeretet gondosan, és megértitek, hogy a sötétség miképpen szőtte meg azt a baljós hálót, ami a jelenlegi valóság. Aztán képességeiteket és forrásaitokat felhasználva, megépítitek ezen valóság utódját. Ez a Fénybirodalom lesz a teljes, vagy galaktikus tudatosságba való visszatérésetek környezete. Ily módon lesztek ismét fizikai angyalok. Képesek lesztek olvasni az Akasha feljegyzéseket, és megvalósítani életszerződéseteket. Akkor isteni szolgálatot nyújtva csatlakozhattok hozzánk.
  Ráadásul, Gaia végül képes lesz újraegyesíteni az ő felszíni és belső birodalmait. Találkozni fogtok az Agarthai családotokkal, és készek lesztek nem csak Gaia-t szolgálni, hanem más olyan világotokat is, melyek ezt a naprendszert alkotják. Valójában a jelenlegi populáció legnagyobb része a körülöttetek lévő más bolygókra fog költözni. Az Elohim, és a mi planetáris mérnökeink, átalakítják ezen vízvilágokat az eredeti érintetlen formájukra. Felfedezőkké kell válnotok, és azon öko-rendszerek fenntartóivá, melyek ezen vízvilágok igencsak bámulatos kollekcióját alkotják. Sok mindent fogtok tanulni, amit képesek lesztek alkalmazni arra, hogy segítsetek a világ elementáljainak megőrizni azt az élő erkölcsi világképet, ami ezen élő égitestek Örömét képezi. Ahogy ezt megteszitek, a létezés legnagyobb Örömeit fogjátok megtapasztalni a Nap és az ő 12 világa iránti szolgálatban. Ez a szolgálat ki fog bővülni arra, hogy segítsétek azokat, akik elhozzák a Fénybe az Anchara Szövetség korábbi tagjait. Így téve, elkezditek alkalmazni nagy végzeteteket, ami Mihály Arkangyal próféciáiban lett megjövendölve rólatok.
  A jelenlegi idő, az azt megelőző pillanat, hogy ebbe a most formálódó új valóságba beléphettek. Együtt mi, a Felemelkedett Mestereitekkel, gondosan egy olyan ösvény mentén vezetünk benneteket, ami győzelmetekhez vezet. A sötétség tudja ezt, és felhasznál minden ürügyet, hogy fenntartsa a jelenlegi széleskörű hatalmi pozícióját. Valójában annak a régi sötét valóságnak az utolsó darabkájában vagytok, melyben 13 évezrede éltek. Ahogy növeljük hajóink nappali látványát, és segítjük a Fény különféle csoportjait, egyértelművé válik, hogy a sötétség egy veszélyes pestisként tevékenykedik. Haldoklik, ahogyan a különféle jogorvoslatok sikeres beiktatásra kerülnek. Egyre csökken a számuk. A központja pánikban van, ahogyan a végeredmény egyre nyilvánvalóbbá válik. Ez az eljárás olyan, mellyel a sötétség soha ezelőtt nem találkozott. Azt várjuk tőletek, hogy álljatok cselekvésre készen, mint azt korábban már mondtuk. Álljatok készen pozitívan cselekedni, hogy lehetővé váljon egy új jólét, és az új kormányzás megragadása. Eljövünk, és együtt szó szerint megváltoztatjuk ezt a birodalmat a Fény számára. 
  A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Namaste és Áldás mindannyiótoknak! Sok csodás esemény történik világotokon. Tekintsetek erre úgy, hogy ez csak a kezdet. Évtizedekkel ezelőtt, a sötétség egy "hidegháborút" szított, hogy nagy pusztítást végezzen, és megpróbálja elragadni tőletek a ti mennyei teljes tudatosság adományotokat. Mindazonáltal, a Mennyország beavatkozott, és arra késztette az Ancharásokat, hogy elhagyják ezt a birodalmat, és engedjék, hogy a Fény fohászkodjon az Anunnaki földi kegyeltjeihez, hogy hagyjanak fel szorongatásotokkal. Ez vezetett a sötétség feletti jelenlegi áldott Fény-győzelemhez. Olyan események áldanak benneteket, melyek jólétet és új kormányzást hoznak nektek. Többet szándékozunk mondani arról, hogy miképpen jött létre ez a sötét birodalom, és azokról a jótettekről, amik olyan Fényben, Szeretetben, és Egységben tartanak minket mindannyiunkat, amit egymásnak átadhatunk! Az igazságok szabaddá kell tegyenek benneteket, és lehetővé kell váljon örömben visszatérnetek a galaktikus tudatosság állapotába. 
  A teljes, vagy galaktikus tudatosság kiemel titeket a halálkerékből. Ez felelőssé tesz titeket emberi családotok, és különösképpen önmagatok iránt. Olyan isteni Lénnyé váltok, akik a Termető iránti szent szolgálatban állnak. Teljesen meg fogjátok ismerni az isteni tervet ezen valóság számára, és azt, hogy hogyan tudjátok képességeiteket annak kibontakoztatására használni. Életek bonyolult során mentünk keresztül, ami végül egy különleges ceremóniával végződött, amit az istenség készített nekünk. Ez a felemelkedés felelőssé tett minket az emberiség iránt, és mi örömmel elfogadtuk ezt. A kötelességeink tartalmazzák, hogy őrködjünk felettetek, speciális ismereteket adjunk át nektek, hogy segítsünk és előkészítsünk benneteket egy felettéb dicsőséges szent adományra. Voltak földi előfutáraink, akik kiképeztek minket arra, hogyan a legjobb véghez vinni a mi különleges részünket. Együtt, az emberiség felemelésén dolgozunk. Ti, Áldottak, most olyan adományokat kaptok, melyek felkészítenek a teljes tudatosságra, és lehetővé teszik ezen valóság megváltoztatásának eszközeit. 
  A most folyó események nagyban megváltoztatják a világot, melyben jelenleg éltek. Sok társunk elkötelezetten végez sok dolgot. Ahogy mindezek valóra válnak, fogadjátok el azokat, és tudjátok, hogy egy nagy jólét valójában a végzetetek, ahogyan az is, hogy egy olyan kormányzás érkezik, ami helyes módon felügyel mindent. Mindegyikőtök egy hatalmas Fénylény. Távolról jöttetek, és azért, hogy segítsétek az emberiséget ebben a nagy váltásban. Arra szándékozzuk használni képességeinket, hogy biztosítsuk sikereteket. Legyetek készek elfogadni ezt, és informálni másokat arról, hogy mi történik, és mi áll előttetek. Ez a birodalom a sötétség és a kegyeltjei területe volt már évezredek óta. Tegyétek félre azt az elképzelést, hogy a sötétség miképpen kívánja alakítani ezt a világot. A Fény új gondolkodást igényel, és leginkább nagy mennyiségű szeretetet és együttműködést. Legyetek hűek a ti Én Vagyok Jelenlétetekhez! Halleluja! 
  Ma átfutottuk mi is történik ezen a nagy kék gömbön. Tiszteljétek őt és tanuljátok meg elfogadni az új technológiákat, melyek végre napvilágra kerülnek! Ezek a csodák csak a kezdetei annak ami majd megszokottá fog válni számotokra. Álljatok készen a fogadásunkra, és hogy újraegyesültök a ti spirituális és űrcsaládjaitokkal. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) 

  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  13 Ben, 3 Kank'in, 10 Caban
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Forrás:foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 15./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top