728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. április 11., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 8./

  Dratzo! Események fortyognak bolygótokon mindenütt! Több olyan incidens történt, ami megrémíti a sötét összeesküvést. Az események most arra késztetik ezen arrogáns egyéneket, hogy megenyhüljenek és tegyék lehetővé egy új pénzügyi rendszer kiemelkedését. Ezen fejleménnyel együtt jár egy új nemzetközi pénzügyi rendszer megalapítása. Az egymással kapcsolatban álló események sora olyan lökéshullámokat teremt, amik a sok korrupt és korábban mindenható kormányok létét fenyegetik. A satu egyre erősebb szorítása végett, rövidesen engedélyezik az új kormányzás megjelenését. Ez a testet öltő jelenség végre lehetővé teszi a mi létezésünkről szóló átfogó közzététel megtörténését. A sötétség könnyen láthatja, hogy sok évezredes uralma sebesen a végéhez közeledik. Az erkölcsösségen, a szuverenitásotokon, és egyre növekvő jóléteteken alapuló kormányzás veszi át a helyét. Ebben az új birodalomban sok olyan dolgot fogtok megtanulni, amit titokban tartottak előttetek; köztük a ti földönkívüli eredeteteket, és Atlantisz és Mu elsüllyedt kontinensének korábbi létezését.
  Ezek az új tények ráébresztenek titeket arra, hogy kik vagytok valójában. A többi akkor következik, amikor a Felemelkedett Mesterek és a Belső Földi hittestvéreik szólnak hozzátok. Ez az összes dolog előkészít titeket arra, hogy rövidesen visszatértek a teljes tudatosságba. Azok akik gondosan visszatartották ezt tőletek tudják, hogy ezen igazságok nyilvánosságra hozatala egy olyan "forradalmat" okoz, ami gyorsan visszajuttat benneteket a teljes tudatosság peremére. Ezért sok hazugságot hoztak létre annak érdekében, hogy mindezt rejtve tartsák előttetek. Ezek a manipulációk tartalmazták vallásaitok átírását, a modern tudomány alapjának megváltoztatását, és egy szűkölködésen alapuló pénzrendszer létrehozását. Ezen hamisságok végtelenségét ki kell korrigálnia annak, ami most bolygótokon történik körülöttetek. Szövetségeseink hozzák létre egy új pénzügyi rendszer pilléreit, és készítik elő egy új valóság kiemelkedésére szolgáló technikákat. Ezek az események, most kis darabkákban öltenek testet mindenütt bolygótokon, és ez csupán a kezdet!
  Új valóságkészletetek kiigazítja a világotokkal kapcsolatos alapszemléleteiteket. Vegyétek ezeket magatokhoz, és alkalmazzátok őket társadalmaitok számára. Az elsődleges cél az, hogy jóval felülkerekedjetek a túlélési szinten, és megszabaduljatok egy világi összeesküvéstől és olyan kormányzástól, melynek célja a ti természetes születési előjogaitok megtagadása. Célzott hazugságokat mondtak nektek. Most el lesznek ezek távolítva, és olyan igazságok váltják fel őket, melyek hasztalanná teszik nagy részét mindannak amit jelenleg tudtok. Készüljetek kibővíteni tudásotokat, amikor majd a Felemelkedett Mesterek szólnak hozzátok. Ezen új tudás csak a kezdete annak amit valójában tudnotok kell önmagatokról és eredeti őseitekről, a csillagokból érkező bevándorlókról! Ezek a teljes tudatosságú Lények azért érkeztek ide, hogy segítsék Gaia-t, és gondozzanak egy hatalmas és csodásan összekapcsolódó öko-rendszert. Gaia akkor egy egységes és teljes tudatosságú birodalom birtokosa volt az ő felszínén és a felszíne alatt is. Ez a figyelemre méltó világ ezen galaxis szülötte, és pihenni jött ide eónokkal ezelőtt a napotok életövébe.
  Az öko-rendszerek házigazdájának óvó és védelmező eljárása magában foglalja Gaia megerősítését is. A kezdeti eredmények elég biztatók voltak. Az új gyarmatosítók elérték Gaia-nak és az ő öko-rendszerének a felfrissülését, ami nagy örömet okozott mindenki számára. Ezt az eljárást ideiglenesen eltérítette Atlantisz új testvérkolóniájának a kiemelkedése. Nagy befolyással bírtak ezen kolónia uralkodóira az Anchara kontinuum papjai és papnői. Ez áll kapcsolatban az emberiség nagy sötétségbe zuhanásának a legendáival. Ezeket a legendákat nagyrészt azért készítette az Anunnaki és a kegyeltjeikből álló sikercsapatok, hogy lehetetlenné tegyék az általuk folyó tevékenység teljes megértését. Ezen megtévesztés helyett, most az igazságnak kell visszatérnie! A közelgő történelmi leckék előkészítenek benneteket arra, hogy megértésétek miért vagytok most korlátozott tudatosságban, és hogyan kerültök vissza a ti természetes teljes tudatossági állapototokba. A végső lépést ebben az utazásban a Mennyország fogja megtenni, valamint az űrbéli, és a Belső Földi családjaitok.
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Különféle társaink és szövetségeseik most fejezik be azokat a tetteket, amik elhozzák a szuverenitást, jólétet, és a szabadságot nektek. Jelenleg minden egyes testet öltő esemény készen áll nagyon megváltoztatni a világot, melyben éltek. A sötétség volt a vezér, amióta az Atlantisziak elhagyták a Béta Kentauriban lévő helyüket. Maguk mögött hagyták azokat, akik sikeresen manipulálták ezt a felszíni valóságot közel 13 évezrede. Ez az uralom a végéhez ér, ahogyan új intézmények születnek. Amíg ez megtörténik, a Mennyország felügyelete alatt beállítjuk és újrakalibráljuk mentális, érzelmi, és fizikai testeteket. Ahogy mindezek magasabb vibrációt érnek el, képesek lesztek új észleléseket magatokba fogadni, és átgondolni a különféle meggyőződéseitek alapjait. Ezekkel a kis átalakulásokkal, készek lesztek befogadni azt, amit el kell mondanunk nektek.
  Egy új valóság peremén vagytok Drágáink! A legnagyobb részét tudásotoknak puzzle-darabkákból szereztétek. A sötétség tovább próbálja bemagyarázni nektek, hogy ezek a fura puzzle-ok az igazságok. Valójában ezek csak össze-vissza kuszált féligazságok. Szándékunkban áll megajándékozni benneteket a kirakós teljes megoldásával, kiküszöbölve a rejtélyeket. Amint befogadjátok ezeket az üzeneteket, megláthatjátok, hogy kik vagytok valójában, és mik voltatok hajdanán. Ezek a tettek csak a kezdete annak amit mondanunk kell nektek. Biztosaknak kell lennetek ezen nagy utazásbéli rendeltetésetekről. Sokan írtak már róla, megpróbálva felfedni, hogy milyen rettenetesen összezavart titeket a sötétség. Ha nincsenek rejtélyek, megláthatjátok milyen egyedülállóak és csodásak vagytok valójában. Ebben a felállásban, be tudunk vezetni titeket abba, hogy miről is szól a Felemelkedési eljárás valójában!
  Egy csodákkal és ámulattal teli birodalomba léptek! Ez azt igényli, hogy mélyen és elszántan az Istenségre összpontosítsatok, és az isteni szolgálat valódi jelentésére. Ily módon megismeritek több dolog mély jelentését, amit korábban nem tapasztaltatok. Speciális tréninget igényel az, hogy tisztán lássátok és körvonalazzátok, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy véghez vigyétek külső és belső céljaitokat. Mindez olyan kapcsolatban áll egymással, hogy gyorsan felfedezhessétek, hogy a fizikai és a spirituális birodalmak összekapcsolódnak. Ez az éleslátás lehetővé teszi, hogy egy felettébb csodás kollektívaként álljatok kapcsolatban egymással, valamint, hogy egyéni és közös céljaitokat egyaránt kövessétek. A Mennyországban lévő Fény, és a Földért lévő testvériség tagjaivá váltok. Visszatértek szent küldetésetekhez, mely oly régen ebbe a felettébb fenséges birodalomba hozott benneteket!
  Ma röviden kifejtettük mi történik körülöttetek. Készüljetek a varázslatokra és arra, hogy nagy csodák fognak történni. Olyan eseményeket formálunk, amik átalakítják felszíni valóságotokat, hogy végre lehetővé váljon Gaia két birodalma számára, hogy ismét eggyé váljon! Az ünneplés ideje formálódik körülöttetek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  6 Ben, 16 Mac, 10 Caban

  foldimennyorszag.hu

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Április 8./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top