• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. március 15., szombat

  Üzenet a Teremtőtől a MAGyaroknak: Szeretettel És Fénnyel Árasszátok El A Hont (2014.márc.15.)

  Drága Fénygyermekeim!
  Szerető Atyai Szívem Szól Most Hozzátok Szent Percben!
  Csupán Annyit Szeretnék Veletek Közölni, Mag Népem, Hogy A Mai Napon Cselekedjetek A Hazáért, Teljes Szívvel, Lélekkel, Elmével! Imáitok, Fohászaitok, Meditálásaitok Többszörösen Hatnak Népem, Rátok, Országotokra És Saját Életetekre Is! Könnyebben Váltok Azzá, Akiknek Lennetek Kell! Szeretettel És Fénnyel Árasszátok El A Hont! Gondoljatok Pozitívra, Csak Pozitívra! Emlékezzetek Meg Őseitekre, a Mag Első Teremtményeimre! Mutassátok KI Magyarságotok, Ne Érezzetek Szégyent, Hogy Kimutatjátok, Legyetek Büszke a Népetekre És Szeretettel Vegyétek Tőlem Most az Ősi, De Mégis Új Energiákat, Hogy Életetek Bőséggel Teli, Szeretettel És Fénnyel Karöltve Létezzék Mindannyiótok E Kis Országban, Európa Közepében, Szívében! Eképpen Cselekedjék Belső Lényetek, Drága Népem A Magyar!
  Szerető Atyátok, Ki Gondot Visel Reátok Mindig, Még Akkor Is, Ha Nem Érzitek Ezt Mindig, Pedig ÉN Ott Vagyok Mindenben Körülöttetek!!! Áldásom Szálljon A Magra!!!
  Közvetítette: Csillag*

  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Üzenet a Teremtőtől a MAGyaroknak: Szeretettel És Fénnyel Árasszátok El A Hont (2014.márc.15.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top