728x90 AdSpace

  • FRISS

    Üzemeltető: Blogger.
    2014. március 9., vasárnap

    Lúgosító ételek - lúgosító élelmiszerek

    Élelmiszerek viszonylagos lúgosító vagy savasító hatása
    A túlsúly leküzdése érdekében létfontosságú lehet szervezeted sav bázis vagy pH egyensúlyának helyreállítása. Ebben az esetben pedig érdemes tudnod, hogy lúgosítás szempontjából, mit célszerű enned, és mit ajánlatos kerülnöd. A lúgosító ételek táblázata ebben nyújt neked segítséget.
    A hagyományos orvostudomány is egyetért azzal, hogy a megfelelő táplálkozás az egyik legfontosabb tényező egészségünk szempontjából. Egy tiszti főorvosi jelentés ekképp vélekedett erről: "Az élelmiszerekben található tápanyagok létfontosságúak az anyagcsere normális működéséhez, és amikor problémák adódnak, azok a táplálkozás megbomlott egyensúlyának, valamint más tényezők ártalmas közrejátszásának köszönhetőek. Egyetlen személyes döntés jobban képes befolyásolni a hosszú távú egészség esélyeit, mint bármi más: MIT ESZÜNK."

    Lúgosító ételek - Élelmiszerek lúgosító vagy savasító hatása
    A plusszal (+) jelölt élelmiszerek lúgosító, a mínusszal (-) jelöltek pedig savasító hatásúak (kb. 30 gramm mennyiségre vonatkoztatva). Minél nagyobb az előjel mögötti szám, (+) jel esetén annál lúgosabb, (-) előjel esetén pedig annál savasabb élelmiszerről beszélünk.

     



    Közzétette: www.fenyorveny.hu
    Forrás: Dr. Róbert O. Young 'A pH Csoda' című könyve
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lúgosító ételek - lúgosító élelmiszerek Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
    Scroll to Top