• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. március 9., vasárnap

  Lúgosító ételek - lúgosító élelmiszerek

  Élelmiszerek viszonylagos lúgosító vagy savasító hatása
  A túlsúly leküzdése érdekében létfontosságú lehet szervezeted sav bázis vagy pH egyensúlyának helyreállítása. Ebben az esetben pedig érdemes tudnod, hogy lúgosítás szempontjából, mit célszerű enned, és mit ajánlatos kerülnöd. A lúgosító ételek táblázata ebben nyújt neked segítséget.
  A hagyományos orvostudomány is egyetért azzal, hogy a megfelelő táplálkozás az egyik legfontosabb tényező egészségünk szempontjából. Egy tiszti főorvosi jelentés ekképp vélekedett erről: "Az élelmiszerekben található tápanyagok létfontosságúak az anyagcsere normális működéséhez, és amikor problémák adódnak, azok a táplálkozás megbomlott egyensúlyának, valamint más tényezők ártalmas közrejátszásának köszönhetőek. Egyetlen személyes döntés jobban képes befolyásolni a hosszú távú egészség esélyeit, mint bármi más: MIT ESZÜNK."

  Lúgosító ételek - Élelmiszerek lúgosító vagy savasító hatása
  A plusszal (+) jelölt élelmiszerek lúgosító, a mínusszal (-) jelöltek pedig savasító hatásúak (kb. 30 gramm mennyiségre vonatkoztatva). Minél nagyobb az előjel mögötti szám, (+) jel esetén annál lúgosabb, (-) előjel esetén pedig annál savasabb élelmiszerről beszélünk.

     Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Forrás: Dr. Róbert O. Young 'A pH Csoda' című könyve
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Lúgosító ételek - lúgosító élelmiszerek Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top