Hatalmas, 73 kilométer széles aszteroida takarja el az Oroszlán csillagkép legragyogóbb csillagát csütörtökön - közölte a NASA.
A 163 Erigone nevű kisbolygó a Mars és a Jupiter közötti aszteroidaövben kering. A rövid időre eltűnő csillag a Regulus lesz. A jelenség legfeljebb 14 másodpercig tart, és közép-európai idő szerint reggel 7 órakor lesz látható.
Ez az okkultáció a Regulus fényereje és a lehetséges nézőközönség nagysága miatt lesz rendkívüli. Okkultációnak azt
nevezik, amikor a Földről nézve valamely égitest előtt egy másik elhalad, és a közelebbi részben vagy teljesen eltakarja a távolabbit.
A mai eseményhez kapcsolódik a korábban a Lehetőségek Ablaka 2014 cikkben közzétett információk is (szerk.Sandal):
"Az eltűnés útját éppen New York City és a bankárok a New York-i Federal Reserveben is fogják látni, ahogy látni fogják ezt az eseményt a Liberty Street 33 épületének ablakaiból is, amint a Regulus csillag eltűnik körülbelül 10 másodpercre.Ez egy nagyon erős jel, amelynek hatása a Federal Reserve bukása lesz.."
"Egy nappal később, a napéjegyenlőség után a Hold tünteti el a Szaturnuszt. Ez az esemény egy nagyon erős jelzés lesz, amely azt jelzi, a Hold  (az Istennő ) beragyogja a Szaturnuszt (a sötét erőket), beharangozva egy új ciklust..."
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: