• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. március 5., szerda

  A legősibb piramist fedezték fel a Krím-félszigeten

  Egy ukrán tudós felfedezte a legrégebbi piramist a világon. Igen érdekes, hogy a legszebb sarkában az országnak, a Krím-félszigeten találták, és azt mondják, hogy jura időszakra tehető a a piramis építésének az ideje (201,3-145000000 évvel ezelőtti).

  A ICTV csatorna arról számolt be, hogy egy véletlen folytán találtak rá egy teszt alatt, mikor vizet kerestek alternatív módszerekkel. A tudós Vitalii Goh fedezte fel a földalatti objektumot, ami bebizonyította, hogy a hatalmas piramis 45 méter magas és 72 méter hosszú. 
  Goh azt mondta, hogy a piramis a dinoszauruszok ideje alatt épült. A "krími piramisnak" csonka teteje van, mint a maja piramisoknak, de a megjelenése inkább olyan, mint az egyiptomi. A belseje üreges, és egy ismeretlen lény múmiáját temették alá. 

  "A múmiának kis teste van, és 1,3-1,4 méter magas, a koronával a fején."
  "Van egy rezonancia kamra, amit Szfinxnek hívunk."-mondja a tudós egy interjúban ICTV-nek.
  Továbbra sem ismert, ki építette a piramist. Ez az egyedülálló építmény a legrégebbi a világon, mondja Vitalii Goh.
  Megjegyzés: Einstein korábbi relativitás elméletét az 1919.május 29-i teljes napfogyatkozás alatt megmért gravitációs csillagfény elhajlással sikerült bizonyítani Krímben a második világháború elején...
  Fordította: Sandal (www.fenyorveny.hu)

  qha.com.ua/beforeitnews

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A legősibb piramist fedezték fel a Krím-félszigeten Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top