728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. március 14., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Március 11./

  Dratzo! Sok mondanivalóval térünk vissza! Az elmúlt néhány héten elkezdtek események valóra válni. Ezek az események kulcsfontosságúak globális jólétetek számára, és pénz újra-értékelések sorát foglalják magukba, egy várva várt globális pénznem újraindítás előkészítése céljából. Ezt rögtön követni fogja az aranyszabvány világszinttű visszatérése. Az összes ilyen tett annak a magán konszernnek a végét ígéri, amit ti U.S. Federal Reserve Bank-ként ismertek. Ennek az entitásnak a felbomlasztása okot fog teremteni arra, hogy véget vessenek a "Federal Reserve Adóslevélnek". Ez Amerika és a világ új kormányzásának a bevezetése. Egy másik nagy fordulópont a Szent Germain Gróf Világalapok "jólétalapok" kiosztása lesz. Ezek az események lesznek azok, amik lehetővé teszik a flottánk hivatalos felfedését, és annak tudatában fogjuk felügyelni az eseményeket, hogy az első kapcsolatfelvétel minden egyes nappal közelebb kerül. Tömeges földre szállásunk csak a kezdete a teljes tudatosságú Fénylényekké való nagy átalakulásotoknak.
  A landolások lehetővé fogják tenni, hogy találkozzatok mentoraitokkal. Mindegyikük teljesen ki lett képezve, és készen áll, hogy sikeresen segítse a teljes tudatosságba való átalakulásotokat. Az első dolog amit tennetek kell az az, hogy ki kell fejlesszétek a mentorotokkal kapcsolatos mély bizalmatokat, és el kell kezdenetek egy eljárást, ami megváltoztatja alapeszméiteket. Ez engedélyezni fogja, hogy felfedezzetek sok olyan dolgot a jelenlegi és az elmúlt életeitekről, amiket most nem ismertek. Ez az utazás át fogja alakítani hogyan lássátok magatokat, és megértitek mi áll előttetek. Létfontosságú, hogy megértsétek mi történt ezen élet alatt, és az elmúlt életeitek miképpen vannak hatással erre. Ez a mentorotokkal és a mennyei őrzőitekkel való mélységes beszélgetések sorához vezethet. Mindenkinek van egy életszerződése, és el kell kezdenetek meglátni, hogy az mire is utal. Ebből az információból, létrehozhatjátok az alapját annak, amivé válni fogtok. Ez az információ jobban érthetővé válik számotokra, amikor beléptek saját Fénykamrátokba.
  Amikor beléptek a mi birodalmunkba, részévé váltok egy hatalmas galaktikus emberi kollektívának. Ez egy nagymértékben összeköttetésben álló élő entitás, ami mindannyiunkat magába foglal. Mi állandóan együttműködünk egymással, hogy kibontakoztassuk az isteni tervet az emberiség és ezen hatalmas Tejút Galaxis számára. Ez a galaxis számos inter-dimenzionális szinten létezik. A Mennyország végtelen energiái állnak rendelkezésetekre a tervezéshez. Így képesek vagytok kreatív megoldásra lelni bármilyen problémával kapcsolatban, amivel szembekerültök. Ez az örökké egyre csak növekvő "támpillér" az, amit használni fogtok. Ezért eljövünk, csupán a teljes tudatosságba való visszatérésetek katalizátoraként. A Mennyország úgy érezte, hogy szükségetek van egy különleges elemre, ami segít nektek megváltoztatni a környezeteteket, és mindemellett segít nektek egy sor olyan személyes kérdés megoldásában, amik potenciálisan késleltethetik egy magasabb tudatállapotba való bekerüléseteket. Végezetül pedig, voltak olyan sötét elemek a birodalmatokban, amik még mindig potenciálisan blokkolhatták ezt a teljes tudatosságba jutást. Most  viszont teljesen eltávolítottuk ezt a rettenetes lehetőséget.
  Az egyik dolog amit már tudunk az az, hogy hogyan szándékozott ez a sötét elem megtartani uralmát felettetek. Atlantisz bukása óta ez a csoport először az Anunnaki által, majd egy különleges összeköttetésben álló emberi csoport által vezérelve, azt tűzte ki célul, hogy megtörik a Mennyország által évezredekkel ezelőtt nekik adott rendelkezést. A mi feladatunk kezdetben az volt, hogy titokban segítsünk nektek visszaemlékezni valamire eredetetekkel kapcsolatban. Ezt azért tettük, hogy elvezessünk benneteket különleges helyekre, amikor az Anunnaki véget vetett a három "Aranykorotoknak". Később segítettünk kiválasztani és létrehozni azokat a kondíciókat, amik lehetővé tették, hogy a Felemelkedett Mesterek egész serege összejöjjön. Mi segítettük az Avatárjaitokat is abban, hogy megteremtsék modern "vallásaitok" alapjait. Az Anunnaki, és az ő kegyeltjeik átalakították ezt az összes vallást. Az eredmény egy előre eltervezett kotyvalék, amit azért hoztak létre, hogy megosztottságot, bizalmatlanságot, és általános felfordulást keltsenek azok között, akik ezen speciálisan átalakított vallási csoportok valamelyikét követik. Ez rövidesen helyre lesz állítva a Felemelkedett Mesterek tanításai által.
  Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez az idő egy átmeneti időszakot jelöl az egész emberiség számára. Néhány tett sikeres véghezvitele tovább tarthat, és több ezek közül most isteni szankció alatt van. Sikerszéria folyik, és kétségünk sincs azzal kapcsolatban, hogy ezek gyorsan végbemennek. Szent társaink szorgalmasan dolgoztak rajta, hogy elhozzák ezeket az eseményeket nektek. Ahogy a pénzbejelentések megtörténnek, megértitek, hogy a végső eredmények nagy fordulatok lesznek a földi kormányzás működésében. Igazán meghökkentő a korrupció és a becstelenség mértéke az összes kormányban. Ezt a durva törvénytelenséget át kell alakítani. Új szabályok lesznek bevezetve, és azok akik ennek az illegális csalásnak a részét képezik, jogos sorsukkal fognak szembenézni. Jóléttel, szabadsággal, és igazi demokráciával teli új nap lesz a norma. Ez az új valóság a teljes részvételeteket igényli.
  Az új kormányoknak arra van szükségük, hogy támogassátok egy hihetetlen technológia szétosztását, ami az elmúlt másfél évszázadban lett kifejlesztve. Ezek az eltitkolt eszközök gyorsan megtisztítják Gaia környezetét, és olyan gazdagsággal szolgálnak, amit az emberiség társadalmai megérdemelnek. Ez az Isteni kegy lehetőséget ad arra, hogy újra létrehozzátok azt a gondviselést, amiben az emberiség megállapodott, amikor mi 900.000 évvel ezelőtt, először ideérkeztünk. Üdvözöljük ennek a szent gömbnek a testvériségében, hogy újra a jó úton jártok. Áldás mindazoknak, akik arra a kemény munkára összpontosítottak, ami mindezt egy csodás valósággá teszi. Köszönjük nektek! Tudjuk mélyen a szívünkben, hogy el kellett jönnie ennek a napnak! Most ünnepeljük ennek érkezését, és készülünk arra az időre, amikor nyíltan beszélgethetünk sok kritikus kérdésről.
  Mindegyikőtök tudja a szívében, hogy minek kell következnie. Az emberiség 13 ezer éve egy csomó elferdített igazsággal lett megetetve, amik a különféle sötétek alattomos célú nézőpontjai voltak. Ezeket a fél-igazságokat most ki kell javítani. Ehhez, kezdetben el kell mondani elveszett történelmeteket, ami felállítja a terepet istenségeink megnyilatkozásához. Ezek a megnyilatkozások megrázóak lehetnek számotokra. A mi szándékunk elmagyarázni, hogy mi történt, és hogyan áll kapcsolatban azzal, amiben jelenleg hisztek. Ez a testvériségünk elismerésének pillanata, és láthatóvá válik, hogyan kell együttműködni az istenség kivitelezésében; és megtanulni Szeretni egymást, és ezt a nagyszerű Lényt, mely oly készségesen oltalmaz minket azon nagyszámú vétkek ellenére, amit elkövetünk ellene. Szeretjük Gaia-t! Szeretjük az emberiséget, és Szeretjük a mi keggyel teli visszatérésünket a teljes tudatosságba! Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Ma a napi tevékenységekről folytattuk üzeneteinket. A sötét összeesküvés az előre látható végéhez ért. A Belső Földről és a galaxisból való hittestvéreink eljönnek, hogy üdvözöljenek, és felkészítsenek a teljes tudatosságra minket. Ünnepeljük ezt az időt, és készülünk megfelelően fogadni ezt a kegyes és Szeretetteli újraegyesülést! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  4 Chicchan, 8 Ceh, 10 Caban


  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Március 11./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top