• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. február 3., hétfő

  Piramis aktiváció? Rezgésemelkedés? Föderációs hajók? - Rejtélyes hangok Budapesten

  Február 1.-én este 10 előtt pár perccel dörgő hangokra lett figyelmes Budapest lakossága. A média is megpróbált "utánajárni" a hangoknak. Állításuk szerint tűzijátékot tartottak és ez okozta a mennydörgés szerű hangokat. Sokak szerint /szerintem is/ más volt a forrása ezek hangoknak.
  A hangokat a Flórián térről és annak környékéről is hallották, de ugyanúgy hallották Dunaharasztiról, Bátonyterenyén, a Hármashatár-hegyről, Pomázról, Rákospalotáról, Zuglóból vagy a Normafáról is.
  Az olvasók észlelései is megerősítik, hogy szó sincs tűzijátékról:
  "Mi Bp-en a 17.kerületben lakunk és itt minden este, de van, hogy napközben is furcsa búgó és hasonló hangokat hallani. Mi eddig a repülőtér közelségére fogtuk, de kezd már kicsit gyanús lenni, hogy ez mégsem a repülők hangja."
  "Bátonytól 10 kilométerre lakom és itt is hallottuk. Azt hittem, a szomszéd faluban lakodalom van, vagy valami buli."
  "Ez nem tűzijáték volt, mert én is láttam, hallottam és kis villanások is voltak szombaton, pontosan 20 óra 35 perckor. 5 percig tartott Nógrád megyében, Bátonyterenyén."
  "Éjjel háromnegyed kettőkor megint hallottam ugyanazt a morajt, de még erősebben. Pár percig tartott." - egy Dunaharaszti észlelőnk szerint.
  Többen jelezték azt is, hogy nem csak aznap hallották ezeket a hangokat, hanem másnap is. Sőt... volt, aki még a mai nap folyamán is hallotta. 
  A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő szerint este tíz óra előtt egy előre bejelentett tűzijátékot tartottak a Budai Várban, és ez járt a szokásosnál nagyobb hangerővel.
  "A szóvivő válaszát sokan nem tartották kielégítőnek, mert a hangok sokkal ritkábbak és hangosabbak voltak, mint egy tűzijátéknál szokott lenni, és az is teljesen szokatlan volt, hogy még Pilisborosjenőn és Rákoscsabán is hallották. Kisdi Máté azt reagálta, hogy ez a dél, dél-keleti szél miatt volt, ami messzire elvitte a hangot, de szerinte az ügynek nincs semmi furcsasága, semmilyen légköri jelenség nem történt. Egy olvasó szerint az a magyarázat, hogy a hidegben jobban terjed a hang."
  Tűzijáték már pedig volt, egy másik lakos ezzel a képpel bizonyította (balra).
  "Közben egy Döbrentei utcai polgár emailben pontosította, hogy a tűzijáték nem a Várban, hanem a Várkert rakpart előtt, a Dunán volt. “Egy kis hajóról lőttek, amit a vízi rendőrök motorcsónakja biztosított. Kb. tíz percig tartott, ami ebben a hidegben nyitott ablakkal rohadt sok” – számolt be a közvetlen közelről. Saly Noémi szerint a környékbelieket nem értesítették előre, semmilyen tájékoztatást nem kaptak, holott ezt elvileg rendelet írja elő."
  HA tűzijáték volt, hogy hallhatták Pomázon, Bátonyterenyén, vagy Dunaharasztin?
  A lakosság többsége mennydörgés szerű hangot hallott, nem pedig robbanás szerű hangokat (ahogy azt egy tűzijátéknál szokás). 
  Több lehetséges magyarázata is lehet ennek. Talán a rezgésszintünket emelik ezekkel a hangokkal, hogy könnyebben menjen az átmenet később (5D-be).
  De köze lehet a mostanában aktiválódott piramisok energiáihoz, és rezgéseihez. Erről többet itt olvashattok:
  http://www.fenyorveny.hu/2014/01/mivel-magyarazhato-piramisok-varatlan.html
  Az utolsó információk szerint pont febr.2 éjszaka aktiválódtak az antarktiszi piramisok is:
  http://istengyermek.blog.hu/2014/02/02/harom_piramis_az_antarktiszon
  http://www.fenyorveny.hu/2013/06/harom-piramist-talaltak-az-antarktiszon.html
  Egy másik lehetőség szerint kapcsolódhat az évek óta fel-fel "bukkanó" rejtélyes hangokhoz is a világban. A hangok forrását még egyik esetben sem tudták lokalizálni.
  A hangok jöhetnek Gaia Földanyától, vagy akár a más rezgésen/dimenzióban lévő Galaktikus Föderáció hajóitól is, amik már a bolygó felett állomásoznak régóta.
  A "rejtélyes" hangok közül egy pár:  Érdekesség, hogy páran észrevételezték, hogy nagyon hasonlított a 3.videóban lévő hang az ebben a videóban háttérzajként (parancsnoki hajó háttérmorajlása) hallott búgásra.   Írta: SandalPhon/fenyorveny.hu
  Megjegyzés: Ha Te is hallottál hangokat Budapesten vagy máshol február 1-én este, oszd meg velünk kommentben (a facebookon)!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Piramis aktiváció? Rezgésemelkedés? Föderációs hajók? - Rejtélyes hangok Budapesten Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top