• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. január 13., hétfő

  Svájci óra egy 400 éves sírban


  Egy 2008-ban talált leletről van szó. Pontosabban egy óra gyűrűről (vagy ékszeróra) amit egy 400 éves kínai sírban találtak.Shangsi városában régészekkel készítettek dokumentumfilmet, ekkor felfedezték fel az aprócska, gyűrű méretű órát.
  - Amikor megpróbáltuk eltávolítani a koporsó körül a földet, belőle egy kis darab fémes hanggal a földre esett. - mondta Jiang Yanyu, az egyik kutató. 
  - Felvettük a tárgyat a földről, és úgy láttuk, hogy az egy gyűrű lehet. Miután eltávolítottuk róla a földet és tovább vizsgáltuk, megdöbbenve láttuk, hogy ez valójában egy óra.
  Az óra 10:06-kor állt le, a hátuljára a "Swiss" feliratot vésték - írja a People's Daily.
  Helyi szakértők nem értik a dolgot. Meg vannak győződve arról, hogy a sír háborítatlan volt, mióta 400 évvel ezelőtt a Ming dinasztia idején ide temetkeztek.
  Azóta rengeteg ún. tudós próbálta befeketíteni a leletet, hamisítványnak beállítani. Annyi pletykát elhintettek, hogy már nem tudni mi is az igazság. Rengeteg olyan zavarba ejtő lelet van a Földön ami bizonyítékul szolgálhat az időutazásra, és hogy ezeket egyes csoportok nem szívesen tennék nyilvánossá.



  kisalfold.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Svájci óra egy 400 éves sírban Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top