• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. január 22., szerda

  Elképesztő: egy napon született mind a négy gyerek

  A brit Emily Scrugham és Peter Dunn negyedik gyermeke, Ryan, idén január 12-én jött világra. A bátyja, Sam ezen a napon ünnepelte az ötödik, míg ikernővérei, Brooke és Nicole a második születésnapjukat. Arra, hogy egy család mind a négy gyermekének az év ugyanazon napján legyen a születésnapja, egész pontosan 1:133225 az esély.
  Az édesanya a Telegraph riportjában elárulta: eredetileg egyik gyerek sem január 12-ére volt kiírva: Sam két hetet késett, az ikrek egy hónappal korábban, míg a kis Ryan három nappal később érkezett a vártnál.
  Ebben az évben Sam külön tortával, míg az ikrek egy közös tortával ünnepelték a születésnapjukat, míg arra vártak, hogy anyukájuk kijöjjön a kórházból. „Mivel mind január 12-én születtek, ezért ezen a napon fogjuk ünnepelni a születésnapjukat” – mondta Emily.
  A családapa hozzátette: még nem jött rá, hogy könnyebb lenne-e, ha a gyerekek születésnapjai inkább elszórtan lennének az év folyamán, mindenesetre a gyerekeket együtt és külön-külön is köszöntik majd az eljövendő, közös születésnapjaikon.  nlcafe
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Elképesztő: egy napon született mind a négy gyerek Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top