Az internetes közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a felébredt népesség  90%-a (15.660 emberből 14.112-en, akik szavaztak) támogatná az Esemény mostani lezajlását, és elméletileg hajlandó felvállalni az Esemény után jövő kockázatokat, ami felmerülhet.
Az utcai felmérés a lakosság között hasonló eredményeket hozott. Körülbelül 20 önkéntes volt »Szociológiai kutatás«  különböző helyeken, mind az öt kontinensen. A következő utasításokkal :
A cél az, hogy  felmérés végezzen egy forgalmas utcán vagy azon belül egy bevásárlóközpontban egy nagy vagy kis városban, ahol sokan megállnak névtelenül. A cél, az általános emberi populáció mintája. Ne ébredt embert, vagy embereket keressen, vagy egy bizonyos kor, vagy nem vagy a társadalmi helyzetben lévőket. Ne próbálja az embereket meggyőzni semmiről. Ne adjon semmilyen magyarázatot az Eseményről, földönkívüliekről, Cobráról, az Új Pénzügyi Rendszerről, stb.  Ne próbáljon meggyőzni senkit, aki részt vesz a felmérésben, sokan fognak megállni egy percre és együttműködni. Csak azt mondja el, hogy egy utcai felmérést, szociológiai kutatás végzünk, majd adjon nekik egy dokumentumot, ami én csatoltam e-mailben (ebből lesz sok példány lesz) azoknak, akik hajlandóak az együttműködésre. Lehet a válaszuk akár IGEN vagy NEM. A cél az, hogy összegyűjtsön 200 és 1000db közötti válaszokat általános területről, ahol a felmérés készül. Kérjük, küldje el az eredményeket (a számok igen és nem) vissza hozzám, amilyen hamar csak lehetséges." 
Összegyűjtöttük 5853 érvényes választ, amelyből 5064 ember válaszolt IGENnel. Ez azt jelenti, hogy közel 87 %-a az általános felszíni népességnek nyitott a kapcsolatra (partnerségre) az Ellenállással és a pozitív földönkívüli civilizációkkal az Esemény után. Érdekes megjegyezni, hogy az eredmények nem változnak sokat a különböző országok és kontinensek . 
A petíció nem hozta meg a várt eredményeket. A Cabal kemény beavatkozása miatt csak mintegy 20.000 aláírást sikerült összegyűjteni. hangzik:
Továbbá, néhány ember arra kíváncsi (azt feltételezi), hogy ez csak egy » adathalászat « ami összegyűjti a nevét és címét az emberek. Nem, ez nem az. Sem nekem, sem az Ellenállásnak nem érdekünk, hogy ilyen adatokat gyűjtsünk. Továbbá, ha aggódik valaki, hogy a kormányok begyűjtik az adatokat, akkor csak kapcsolja ki a mobiltelefon és a számítógép most. Ők figyelik az összes e-mailjének a tartalmát , mind a telefon beszélgetéseket, és a valós idejű helymeghatározást, ha van a mobiltelefon az Ön közelében. 
Az aláírások száma nem befolyásolja az Eseményt.
A petíciót itt lehet aláírni: 
A RM2m speciális munkacsoport értékelte a közvélemény-kutatás, felmérés , petíció eredményeit és más fontos dolgokat és megállapította, hogy a felszíni lakosság többsége támogatná az Eseményt jelenleg, de nem hajlandó kilépni a komfort zónából és aktívan támogatni a Fény erők intézkedéseit, legalábbis kezdetben .
Tisztában vannak azzal, hogy az emberek elege van, és szeretnének bizonyos intézkedéseket.
Az egyik fő probléma a rendszer infrastruktúrájának fenntartása az első néhány órában az Esemény után, mikor a letartóztatások elkezdődnek.
Vannak más tényezők is amik késleltetik az Eseményt, de ezeket most nem tárgyaljuk. Fogunk róluk beszélni, amikor eljön az ideje. Kétségbeesett érzést okozhatnak az archónok utolsó erőfeszítéseik gyanánt. Céljuk a folyamat lassítása. Ez az utolsó hiábavaló próbálkozásuk.

Mindentől függetlenül a Fény győzelme közel van!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: