A Fény erők egy bizonyos fontos hadművelete zajlik a színfalak mögött, a legszigorúbb titoktartás alatt . Bennfentesek azt az utasítást kapták, hogy adjanak ki egy pár jelentő információt, amíg ez be nem fejeződik. Ez az oka annak, hogy látszólag » semmi « sem történik, kivéve a szokásos Fukushima és a Dinár stb.
Az egyetlen dolog, amit mondhatok erről a műveletről, hogy kapcsolódik a fennmaradó archónok eltávolításához a bolygón, és az eltávolításuk valódi oka, hogy a sötétség lehetővé tette számukra, hogy elterjedjenek a galaxisban több millió évvel ezelőtt.
A fizikai síkon, a jelenlegi archón vezető most egy kis vidéki városban él nem messze Rómától. Azért jött a Földre 1995-ben egy portálon keresztül - egy mély földalatti katonai bázis közelében Veronából -  , hogy megakadályozza a Felemelkedést és a planetáris felszabadulás folyamatot teljes erővel, majd előkészítse és megszervezze a Kongói Archón inváziót 1996-ban. Nyilvánvaló, hogy nem a régi olasz fekete nemességhez tartozik. De nagyon jól kapcsolódik velük, és a jezsuita hálózaton keresztül a következő három fő kommunikációs csomópontokkal:
Az ő feladata most az, hogy fenntartsák a karantén státuszát a Földön és megakadályozzanak bizonyos dolgokat megtörténtét. 
A fő archón fekete nemesi családokat is érdemes megjegyezni: Farnese, Orsini, Aldobrandini és Chigi . 
A Farnese család a Cabal fő építésze, mert ők hozták létre a jezsuitákat a Borja család egy kis segítségével vissza a 1540-es években. Közvetlenül azután, hogy első Pentagon Caprarolát építették Róma közelében :
   
Ez az ő » Térkép szobájuk " az épületen belül, amit a 16. és a 17. században alakítottak ki : 

Érdekes megjegyezni, hogy a világtérképen a 16. századtól látható az Antarktisz, amit hivatalosan az 1770-es években fedeztek fel. Ebben az időben Farnese úgy döntött, hogy felhasználja a jezsuita Adam Weishauptot az Illuminátusok létrehozásához,hogy a Rothschildokat hatalomra emeljék, és Washington , DC-be mozgassák a Farnese székhelyét. Ők építették a második Pentagont is. Azt is érdekes látni, hogy Larry Farnese, az egyik családtag, egy szenátor : 
Az Orsini család nagyon erős kapcsolatban van a hüllő fajjal és a fő összekötő kapocs a fizikai és nem fizikai arkhónok között. Ők azok, akik megteremtették a paktumot a hüllő faj és a római katolikus egyház között. Régen a fő portáljuk a Pitigliano földalatti alagutakban volt. Ez az alagút rendszer egészen Orvietoig ment és Orvieto alatti földalatti kamrákban tárolják a Vatikán aranyat. Az Orsini család sok hatalmat vesztett el 2010 májusában a Fény erők egyik hadművelete során, aminek Mission Blue Shield (Kék Pajzs Küldetésnek) a kódneve. 
A Aldobrandini család tagjai tartalmazzák az eredeti csoportot, akik úgy döntöttek, hogy megtapasztalják az elkülönülést a Forrástól (a Teremtőtől/Istentől) több millió évvel ezelőtt. Az ő birtokukban lévő titkos dokumentumok között vannak olyanok is, amik bizonyítják, hogy létezik Atlantisz és az atlantiszi misztérium iskolák rituáléinak a töredékei is. Ez a család tisztában van, hogy mennyire fontos az Istennő energiája. Van egy bizonyos tény erről a családról, amit majd nyilvánosságra kell hozni az Esemény után, és meg fog lepni sok embert.
A Chigi család a jezsuiták bankárai és ők ellenőrzik a Banca Monte dei Paschi de Sienat. Ahogy azt több mint egy hónappal ezelőtt említettem, a Keleti Szövetség megzavarta a pénzügyi machinációkat és itt vannak az eredmények : 
Ezek a családok gyorsan elveszítik hatalmat és a Cabal elveszíti a támogatást. Amellett, hogy a Cabal most ezért aggódik:  
Ez az oka annak, sokan a Cabalon belül a jelenlegi civilizáció végére készülnek és menedékhelyet építenek. Az információk szerint a Galaktikus Központ tevékenysége megnő, különösen a március-május időn belül kell maradnia most. 
A Keleti Szövetség így nagy előrelépést tesz, különösen Kínában, a Cabal csatlósai eltávolításának érdekében a hatalmi pozíciókból és a rendszer átalakításáért: 
Bizonyos műveleteket a Fény erői körülbelül egy hét alatt befejeznek, és akkor a dolgok elkezdenek előre lendülni, és azután még több információ és jó hír jelenhet meg.
A nem-fizikai síkon, az  arkhónok, csatlósaik és a technológiák eltávolítása folytatódik. Az egyik terület, ahol nagyobb előrelépés történt az éteri infrahang technológia eltávolítása, amely elnyomja az emberi rezgésszámot.
A technológia több mint kétharmadát már eltávolították az elmúlt hónapban. Az éteri skaláris eszközök képesek létrehozni fizikai infrahangot, ami mérhető. A természetben lévő környezeti hang két független méréséből látható, hogy a környezeti infrahang 100 Hz-ig felmegy 35 dB-ig, a környezeti hangok többi frekvenciája fölé. Lehet látni egy furcsa ultrahang csúcsot 10 kHz-en az egyik mérésben, és 15 kHz-nél a másikban. Ezek megfelelnek az éteri ultrahang hálózatnak, amely letapogatja az agy tevékenységét:

Az éteri infrahang és az ultrahang intenzitása van beállítva, hogy éppen csak alatta marad az átlagos emberi lény hallásküszöbének, hogy elkerülhető legyen a kíváncsisága, és rájöjjön, hogy valami furcsa történik. Láthatjuk, hogy az emberi hallás által érzékelt grafikon nagyon hasonlít rá:  
  
Vannak, akik még így is képesek hallani ezeket az infrahangokat, és néhányan még az ultrahang frekvenciákat is, amit sok kutató csak Taosi zajnak nevez. Ezt a zajt, hangot, professzionális hangtechnikai berendezéssel rögzítették, és így hangzik: 
Ezen technológiák és struktúrák eltávolítása sok kemény munkát követel a Fény erőktől, mivel az arkhónok javították a hálózatuk nem fizikai ellenőrzését az elmúlt 25.000 évben. Sokkal kevesebb időbe telik mint 25.000 év leszerelni mindezt,  de nem szabad csüggedni, ha egy-két hónapig nem látható áttörés. Hamarosan lesznek eredmények.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: