• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. december 6., péntek

  Világító lény jelent meg egy kikötőben


  Az angliai Bristolban fényképezték és filmezték le többen is a medúzához hasonló, erősen fénylő valamit, amit persze sokan azonnal földönkívüli lényként kezeltek.
  A furcsa jelenség még december harmadikán este jelent meg a bristoli kikötő vízében, hamar felkeltve az arra járó emberek figyelmét, akik azonnal filmezni és fényképezni kezdték a leginkább éles kék fénnyel világító „lényt”. A hogy az ilyenkor lenni szokott, sokan „földönkívüliként” kezdték el jellemezni a medúzához hasonlító lényt.
  A BBC helyi rádióadója a furcsa lénnyel kapcsolatban megkereste Bristol Aquarium tengerbiológiai múzeum szakértőjét, aki kijelentette: szerinte nem egy medúza vagy tintahal jelent meg a kikötőben. „Nagyon valószínűtlen, hogy medúza bejusson a kikötőbe egy darabban és életben maradjon” – jelentette ki a szakértő, aki a képeket látva azon a véleményen volt, a fények teljesen mesterségesek. A BBC-nek az egyik szemtanú elmondta: a furcsa világító „izé” lassan – jellemzése szerint „méltóságteljesen” – mozgott, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt.
  Videó:  erdekesvilag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Világító lény jelent meg egy kikötőben Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top