• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. december 1., vasárnap

  Meteor hullott Nyugat-Görögországra

  Furcsa égi jelenségről számoltak be tegnap este 21 órakor Nyugat-Görögország lakosai. A jelenséget a meteorológusok meteoritként emlegetik, amely a Jón-tengerbe zuhant Kefalonia és Zakynthos sziget között. Elsősorban Zante sziget Maheradou és Alikon régióiban jelezték a lakosok, hogy ők is látták a tűzgömböt. Állításuk szerint világos csíkot láttak az égen, amely nyugatról kelet felé haladt, majd intenzív zajt keltett.
  Károkról, sérültekről nem érkezett jelentés, de többen azt mondták, a jelenség fénye megvilágította Kefalonia területén a házakat. Akik látták a fényes objektumot, hatalmas égő labdáról beszéltek, amely óriási sebességgel mozgott, valamint sokan alátámasztják azt a bejelentést is, miszerint furcsa üreges zajt lehetett hallani tegnap este.
  Dr. Efthimios Lekkas geológus professzor megerősítette a jelenséget és rámutatott arra, hogy a meteorok becsapódásával többet tudhat meg a tudomány, ha az földre érkezik. ”Hiszem, hogy ez egy meteorit. Zante és Kefalonia megbízható tanúi mondták nekem, hogy este 9 órakor fényes tárgyat láttak az égből a tengerbe hullani, amelyet egy ismeretlen zaj követett. Minden tanúvallomás, amit kaptam kiderült, hogy ugyanarról szólt.”
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  greekreporter.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Meteor hullott Nyugat-Görögországra Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top