• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. december 11., szerda

  Fény és robbanásszerű hangok Tucson és Arizona között

  Több százan állítják, hogy egy nagy fényt láttak átszelve Tucsont, és ezzel egyidőbe 1-2 hangos robbanás szerű hangot hallottak kedd este.
  A KGUN 9 tonna számra kapta a hívásokat és több mint 600 hozzászólás érkezett a Facebook oldalukra szerte Tucson és Arizona közötti lakosoktól. 
  Az egyik észlelő, Tony Kubrak így írt róla: " A feleségem és én és a fiam ültünk a házban, és egy abszolút hatalmas robbanást éreztünk, hogy megrázta az ablakokat is, megrázott mindent a házban. Kimentem, és nem több,mint 3 perc múlva újra hallottam mindezt, és egy hatalmas, fehér, erős fényt láttam a nyugati égbolton Léptem kívül , és volt, hogy nem lehet több , mint 3 perc múlva hallom mindezt, és látom ezt a hatalmas , fehér, erős fény a nyugati égen. Nem tudtam elhinni... "
  A KNXV is hasonló típusú hívásokat kapott a Phoenix területén élőktől. 
  Itt vannak a különböző ügynökségek, aki ugyancsak azt mondták, hogy fogalmuk sincs, miféle robbanások és fények voltak: Pima County Sheriff's Department (Pima megyei seriff), Pinal County Sheriff's Department (Pinal megyei seriff), Tucson Police (tucsoni rendőrség), Southwest Gas (Délnyugati Gáz), Tucson Electric Power (Tucson Elektromos Művek), és a National Weather Service (Országos Időjárás Országos Meteorológiai Szolgálat) Tucsonban. Még visszajelzésekre várnak innen: El Paso Gas, Kitt Peak, és Steward Obszervatórium. A Davis Monthan és a Luke légibázis is azt mondták, hogy nem tudnak semmit.
  Fordította: Sandal
  www.fenyorveny.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Fény és robbanásszerű hangok Tucson és Arizona között Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top