Eddig több mint 12,000 ember voksolt a szavazásunkon, és több mint 88 százalék azt támogatja, hogy az Esemény a lehető leghamarabb induljon be . Ezt a szavazást a kínaiak körében más módon folytattuk, mivel a Portal 2012 weboldal Kínában blokkolva van, és a kínai lakosság nem tud közvetlenül itt szavazni. Kínában további 388 ember szavazott, ebből 339 (87%) szeretné megtapasztalni most az Eseményt.
Volt néhány őrült ember, akik megpróbálták eltéríteni a szavazási folyamatot (az Ellenállás tudja kik ők), de a legtöbb szavazat érvényes és valós, és képviseli a bolygó felszínén élő felébredt lakosság akaratát.
Az Ellenállási Mozgalom megvárta, amíg a szavazók száma eléri a 12,000 embert, hogy értékelte a helyzetet. A 12,000 ember egy bizonyos kritikus tömeget képvisel a felébredt lakosság körében, és egyértelmű, hogy túlnyomó többségük kifejezte szabad akaratát, és támogatja a lépést, amelyet hamarosan meg kell tenni. Ez egy erőteljes exopolitikai adat, amit komolyan kell venni.
A szabad akarat rendkívül fontos. A szabad akarat szikrája mindannyiunkban az isteni szikra, mely tulajdonképpen közvetlen kapcsolatunk a EGYel/Forrással/Teremtővel. A Forrás nem egy energia vagy egy személy rajtunk kívül, inkább mindannyiunk számára a legmélyebb szempont, és valójában az isteni szikra bennünk az, ami megtette szavazatát. Az Esemény akkor fog megtörténni, amikor minden isteni szempontja, mi itt a felszínen, az Ellenállás a felszín alatt, és a pozitív földönkívüli fajok a felszín felett szinkronizált módon összehangolódtak, hogy kiváltsák a Galaktikus Központi Nap impulzusát. És mint egy kollektíva, beleszólásunk van ebbe a folyamatba, bár nem mi vagyunk benne az egyetlen érintett résztvevők.
Figyelembe véve a jelenlegi fejleményeket, az Ellenállási Mozgalom és a pozitív (ET) földönkívüli Fény fajok teljes összhangban az EGY/Forrás akaratával úgy döntött, hogy nem várja meg a nem fizikai sík teljes megtisztítását, hogy kiváltsák az Eseményt. Ez lehetővé fogja tenni az éteri implantátumok könnyebb szétesését, amint ezek az implantátumok szembenéznek a változások fizikai bizonyítékaival, hatékonyan fel fog oldódni az összes beültetett elme program és a megmaradt éterikus Mátrix.
Bizonyos kockázatokat fel fognak vállalni a Fény erők, hogy gyorsítsák az Eseményt, de ez azt is jelenti, hogy az átmenet nem lesz olyan sima, mint azt eredetileg remélték. Az Esemény hogy mikor történik meg valójában, még nem tudni, mivel az új terv még nem teljesen végleges.
Az Ellenállási Mozgalom kifejezte aggodalmát a felébredt emberi populáció vezető tagjai közötti együttműködés hiánya miatt, ami sokkal nehezebbé teheti az egész átalakulási folyamatot az emberiség számára. Másrészt megértik, hogy az együttműködés nem könnyű, amikor az igazi lelki iránymutatás egyértelműen hiányzik a bolygó felszínén. Ezért úgy döntöttek, hogy kapcsolatot kezdeményeznek az Esemény után a lakosság felébredt olyan tagjaival, akik erre nyitottak lesznek, és felajánlják számukra a lelki útmutatást. Az első fázisban az Esemény után az Ellenállás nem foglalkozik majd közvetlenül az emberek tömegeivel, hanem instrukciókat fognak adni az emberi népesség felébredt részének, hogyan kell kezelni a planetáris helyzetet, és az emberek tömegeit. Így egy partnerség jön létre, amely kölcsönös bizalomra és megértésre épül.
Annak érdekében, hogy elősegítsem a megértést, hogy mi az Esemény, és hogy elmagyarázzam a jelenlegi planetáris helyzet hátterét, én már interjút adtam Alfred Labremontnak Webre-nek az Exopolitika TV-ben:
Azt audio változatát az interjúnak a YouTube-on itt lehet megtalálni : 
Annak ellenére, hogy elértünk egy 12,000-es kritikus tömeget, nagyon fontos, hogy a szavazás csak december 21-ig tart, amikor is a voksolás lezárul. Van erő a számokban, és minél több ember szavaz, annál inkább képes a kollektív szabad akarat hozzájárulni a helyzethez.
Az RM2m speciális csoport további támogatást kért tőlünk. Bár a felébredt lakosság jelentős része kifejezte akaratát, de az Esemény tervének további értékelése érdekében a bolygó felszíni lakosságának jobban részt kell vennie.
Ezért néhány önkéntest kérnek, hogy utcai felméréseket folytassanak a saját országukban ebben a kérdésben. Legalább három független felmérésre van szükségük (lehetőleg három különböző kontinensen), legalább 200 (lehetőleg 1000) ember szavazatával, egy kicsit más módon, hogy jobban megértsük az általános felszíni népesség szempontjait. Arra kérjük az önkénteseket, hogy lépjenek velünk kapcsolatba a cobraresistance@gmail.com címen, és további utasításokat fognak kapni, hogyan végezzék a felmérést. Az eredmények és az Ellenállás értékelése ebben a blogban fog megjelenni.
Továbbá az RM2m speciális csoport megkért, hogy hozzunk létre egy petíciót, amely segíti a cselekvést az Eseményre, hogy mielőbb megtörténhessen. A Fény erőknek szükségük van 144,000 aláírásra, mint a kollektív szabad akarat kifejeződésére, hogy megadja számukra a zöld fényt tervük következő fázisának végrehajtásához. A petíció itt írható alá:
A Fény erők azt kérték, hogy ezt a linket több módon terjesszük, hogy minél több aláírás összegyűlhessen a lehető leghamarabb.
Az RM2m speciális csoport további frissítést fog adni a helyzetről, ha szükséges.
Győzelem MOST! Felszabadítás MOST!
Pontosítások :
1. . Az Ellenállás nem foglalkozik az emberek tömegeivel a médián keresztül az Eseménnyel kapcsolatban közvetlenül,  ezt a felszíni lakosság kiválasztott képviselőinek kel majd megtenniük. Az Ellenállás ezen média szóvivők között osztja el az emberiség fontosabb dolgait (pozitív földönkívüliek bizonyítékai, az emberiség igaz történelme, az új technológiák , a Cabal múltbéli tettei). 
2. . Szavazások és petíciók nem határozza meg az Esemény idejét, mivel sok tényező befolyásolja, hogy mikor lesz. De ha a kritikus tömeg veszt részt (főleg a Felszabadulási petícióban), akkor jelentősen felgyorsítja a folyamatot. 
3. A petíciót névtelenül is alá tudod írni.
4. Hozz létre youtube videókat az Esemény alakulásáról és a Felszabadítási petícióról a lehető legrövidebb időn belül több nyelven, hogy segíts terjeszteni a hírt, és segíts elérni a 144.000 aláírást mihamarabb.
Cobra/Fordította: SandalPhon
2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: