Az AION portál nagyon sikeres aktivációja után, itt az ideje, hogy lépéseket tegyünk újra! Ezért találkozunk kisebb-nagyobb csoportokban, egyénileg, vagy párokban, a december 21.-i napforduló idején, hogy megtapasztaljuk az Ártatlanság visszatérését. Sokunknak meg kell nyitni magunkat a legmélyebb szempontból a Létnek (Forrásnak), az ártatlan lélek, a tudatosságunk lehorgonyzásán túl a világok játékán keresztül próbál a Cabal játszani velünk.
A belső tapasztalatunk segíteni fogja a planetáris felszabadulási tervet, így a lehető leghamarabb manifesztálódik. Meg tudjuk csinálni! Sok embert kell elérni, hogy elérjen a meditáció egy kritikus tömeget, akik végigcsinálják. Kérjük ez tedd ki weboldalakra és blogokra. Ha ismersz más médiumot (oldalt), akkor küldd el nekik is. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is bárhol a világon. De készíthetsz egy videót is erről, amit felrakhatsz a YouTube-ra.
December 21.-i napforduló pillanatában egy mini portál csúcspontja lesz, ami megnyitja az október-decemberi Lehetőségek Ablakának a végét. Ez a mini portál egy multidimenzionális ablak, ami az Aion portál felszíni energiáit horgonyozza le a felszínre és felkészít minket egy nagyon fontos portál aktiválásra, ami 2014 áprilisban fog megnyílni.
A mini portál december 17.-én fog megnyílni a teliholddal, a december 21.-i fordulópont az Ártatlanság visszatérése aktiválással, és december 25.-én fog bezárulni.
A heliocentrikus táblázat az Ártatlanság visszatéréséhezegy nagy hármast mutat, a Jupitert, a Szaturnuszt és a Chiront (együtt a Junoval), és a gyógyulás nagy kvadrátját a Vénuszt, a Vestát, a Merkúrt és a Junot. Ez azt jelenti,hogy ezidőben gyógyítható az összes feszültség a kollektív nőies alapelven belül, ez vezet vissza bennünket az ártatlanság visszatéréséhez.
Amikor felvesszük a kapcsolatot a saját ártatlan Lelkünkkel, túl vagyunk a Cabal manipulációin. Amikor eléri a meditáció a kritikus tömeget, akkor az emberek megtapasztalják az ártatlanságot és hogy nincs visszaút. Ez elhozza az archónok karma rendszerének a szétesését, a hiányt és a bűntudatot, és megnyitja a kollektív tudatosságunk csodálatos érkezését. Csodálatos valóság a bolygónk jövőbeli sorsa és a jövőnk evolúciós kimenetele a világegyetem összessége, amikor mindannyian Eggyé válunk.
Régóta az archónok által programozva vagyunk és Atlantiszban megszüntették, hogy higgyünk a tündérmesékben és csak az általuk kitalált valóságban higgyünk, amit teremtettek számunkra. Nem kell többé az ő szabályaik szerint játszanunk. Itt az ideje felébrednünk, és egy olyan valóságot teremteni, amit mindenki megérdemel.
Ha erős kapcsolatunk van a belső ártatlanságunkkal, akkor nem kell küzdenünk a túlélésünkért vagy követnünk a Cabal bármely programozását. Ki tudunk lépni a játékból és a lét megnyilvánul mindenben amire szükséged van, a mágneses megnyilvánuláson keresztül kifejezi magát, mint egy Lélek és követi az isteni küldetést amely segít abban, hogy hozzájáruljon a planetáris felszabaduláshoz.
A fő aktivációt Glastonburyben, az Egyesült Királyságban fogjuk létrehozni. Glastonbury egyik az Istennő legerősebb örvénye a bolygón, és tökéletes hely az Ártatlanság Visszatérésének a lehorgonyzásának aktiválásához. Itt lehet csatlakozni hozzánk:
http://portal2012.org/Glastonbury.html
De egyedül, vagy csoportoson is meglehet csinálni bárhol a világon. Időpontok/Időzónák helyszínek szerint:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Return+To+Innocence&iso=20131221T1710&p1=2477
Instrukciók:
1.Szenteld a december 21.-et, hogy fel vedd a kapcsolatot a belső ártatlanságoddal. Olvassa el egy tündérmesét. Játssz a gyermekeddel. Nézz meg a napfelkeltét. Szagold a virágokat. Mosolyogj.
2.Néhány perccel a napforduló előtt helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed, és pihenj, figyelj a levegővételre.
3.Minden egyes alkalommal, amikor kilélegzel, sugározd a belső ártatlanságod keresztül a szívcsakrádon, folytasd ezt 5-30 másodperc között.

Győzelem MOST! Felszabadulás MOST!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: