Az Ártatlanság Visszatérés aktiválás csak részlegesen volt sikeres. Habár a kritikus tömeget nem sikerül elérni, így is sikerült sok ártatlanság energiát lehorgonyozni a bolygó felszínére. Ez segít feloldani a Mátrixot a közeljövőben. 
A fő csoportunk Glastonburyben rendkívül sikeres volt, teljesen lehorgonyoztuk az energiát a Glastonbury örvénybe és továbbítottuk az éteri planetáris energiahálózatba keresztül a Ley-vonalakon. A viharos időjárások helyett ezt teremtettük: (kép jobb oldalon)
Csak az aktiváció előtt egy vezetett látogatást tettünk egy földalatti energia örvénynél Glastonburyben, és ez nagyon különleges élmény volt. A helyszín egyik bejárata egy földalatti alagút, és mialatt mi körbeálltuk a szent medencét, diszkréten figyeltek, és megáldották az Ellenállást.
Habár a Lehetőségek Ablaka ma bezárult, közösen sikerült jelentősen emelni a bolygó rezgési frekvenciáját a megnyitott portálok által a múltban. Ez azt jelenti, hogy az Esemény most is bármikor megtörténhet a Lehetőség Ablakok között, a következő Lehetőség Ablak nyílik meg, ez azt jelenti, hogy az Eseménynek akkor még nagyobb a valószínűsége, ami persze megtörténhet előtte is, vagy az után. A Fény erők mindent megtesznek, hogy a felszínen minden feltételt előkészítsenek az Eseményre, hogy megtörténjen a lehető leghamarabb. 

További részletek a planetáris helyzetetről, és az Eseményről a következő frissítésben. 
A Fény győzelme közel van!
Cobra/Fordította: SandalPhon
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: