• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. december 26., csütörtök

  Cobra: Ártatlanság visszatérése frissítés


  Az Ártatlanság Visszatérés aktiválás csak részlegesen volt sikeres. Habár a kritikus tömeget nem sikerül elérni, így is sikerült sok ártatlanság energiát lehorgonyozni a bolygó felszínére. Ez segít feloldani a Mátrixot a közeljövőben. 
  A fő csoportunk Glastonburyben rendkívül sikeres volt, teljesen lehorgonyoztuk az energiát a Glastonbury örvénybe és továbbítottuk az éteri planetáris energiahálózatba keresztül a Ley-vonalakon. A viharos időjárások helyett ezt teremtettük: (kép jobb oldalon)
  Csak az aktiváció előtt egy vezetett látogatást tettünk egy földalatti energia örvénynél Glastonburyben, és ez nagyon különleges élmény volt. A helyszín egyik bejárata egy földalatti alagút, és mialatt mi körbeálltuk a szent medencét, diszkréten figyeltek, és megáldották az Ellenállást.
  Habár a Lehetőségek Ablaka ma bezárult, közösen sikerült jelentősen emelni a bolygó rezgési frekvenciáját a megnyitott portálok által a múltban. Ez azt jelenti, hogy az Esemény most is bármikor megtörténhet a Lehetőség Ablakok között, a következő Lehetőség Ablak nyílik meg, ez azt jelenti, hogy az Eseménynek akkor még nagyobb a valószínűsége, ami persze megtörténhet előtte is, vagy az után. A Fény erők mindent megtesznek, hogy a felszínen minden feltételt előkészítsenek az Eseményre, hogy megtörténjen a lehető leghamarabb. 

  További részletek a planetáris helyzetetről, és az Eseményről a következő frissítésben. 
  A Fény győzelme közel van!
  Cobra/Fordította: SandalPhon
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Ártatlanság visszatérése frissítés Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top